Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Το iPhone 5 αξίζει για αγορά,στα ~200 ευρώ;;

Πηγαίνει καλά με το iOS 9.2 (και σύντομα 9.3) ή σέρνεται (όπως το 4S που είχα ας πούμε);;

Η χρήση που κάνω,είναι σερφάρισμα κυρίως και κάνα βιντεάκι στο YouTube αλλά με ενδιαφέρει και η κάμερα.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Πηγαίνει καλά με το iOS 9.2 (και σύντομα 9.3) ή σέρνεται (όπως το 4S που είχα ας πούμε);;

Η χρήση που κάνω,είναι σερφάρισμα κυρίως και κάνα βιντεάκι στο YouTube αλλά με ενδιαφέρει και η κάμερα.

Εγώ που κοιτάζω αγγελίες συχνά, βλέπω τα iphone 5 γύρω στα 250 που τα δίνουν. Πιστεύω πως 200 μια χαρά είναι. Εξαρτάται και σε τι κατάσταση θα είναι προφανώς. 

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μπα, δεν νομίζω πως θα το ευχαριστηθείς όπως θα ευχαριστιόσουν μια διαφορετική iOS συσκευή. Είναι αρκετά πίσω τεχνολογικά, έχει μπόλικα θέματα με το 9.2 και γενικά εκείνη την εποχή (το 2012) δεν ήταν και πολύ καλό.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Όλα είναι θέμα τιμής. Στα 250+ που το δίνουν στις αγγελίες μερικοί, συσκευή 4ετίας, δεν είναι καλή επιλογή. Μέχρι 200€ είναι καλή περίπτωση. Σε θέμα απόδοσης δεν θα έχεις πρόβλημα.

Προσοχή στα μεταχειρισμένα γιατί τα iPhone έχουν πολύ φτηνά ανταλλακτικά αγνώστου προέλευσης και κυκλοφορεί πολλή σαπίλα στις αγγελίες.

Δημοσ.

φυσικά και αξίζει κατα τη γνώμη μου... Ακόμα και μετα απο τόσα χρόνια πάει μακράν καλύτερα απο android των 150-200€. Αν ωστόσο μπορείς να βάλεις κάτι παραπάνω και πας σε 5S η διαφορά ειναι εντυπωσιακή (κυρίως λόγω επεξεργαστη)...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...