Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια. Εχω εναν εξωτερικο σκληρο δισκο και θελω να τον συνδεσω στο ρουτερ του σπιτιου για να βαζω ασυρματα ταινιες απο το Pc και να τις παιζω στην smart tv. Το θεμα ειναι πως μπορω να το κανω αυτο να λειτουργισει. Μπορειτε να με βοηθησετε?

Δημοσ.

Καλησπέρα !

Άμα θέλεις δες την παρακάτω διεύθυνση. Εκεί υπάρχουν τόσο γραπτές οδηγίες, όσο κι ένα video λίγων λεπτών που απαντούν ακριβώς σ' αυτό που θέλεις να κάνεις : http://www.cnet.com/how-to/share-an-external-hard-drive-over-a-wi-fi-network/

Ευχαριστώ, Ο Άσπρος Γάτος

• Like 1
Δημοσ.

σ ευχαριστω ασπρε γατε αλλα εχω καποια θεματα. 1ον στο pc αν μπω στο ρουτερ μπορω να δω τι εχει, αλλα δεν μπορω να δω απο ο υπολογιστης μου > θεσεις δυκτιου κλπ που λεει το βιντεο. 2ον Τι πρεπει να κανω για να δει τις ταινιες η Smart tv μου? γτ αυτο ειναι το θεμα, να μπορω δλδ να παιζω τις ταινιες απο την τν χωρις να εχω pc ανοιχτο ή βαλε βγαλε με καλωδια και usb

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Χωρις να εχω ιδιαιτερες γνωσεις και μιας και προσπαθω τις 2 τελευταιες μερες να κανω ακριβως το ιδιο,εχω πληροφορηθει οτι για να φτασεις στο σημειο να αναπαραγεις τις ταινιες για παραδειγμα δεν φτανει μονο το dlna δικτυο αλλα χρειαζεσαι εναν media player.Μια λυση ειναι το Plex,ομως δεν στην προτεινω γιατι τουλαχιστον σε εμενα δεν εκανε δουλεια(αλλα μπορει να εκανα εγω κατι λαθος ή το συστημα μου να μην ειναι ικανο για κατι τετοιο).Εαν παντως εβγαλες ακρη πες τι εκανες,γιατι εχω νευριασει πλεον με την κατασταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...