Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To vodafone ειναι ενα rebranded blade 6s :P

Και οσο για κολληματα κτλ δυστυχως δν γνωριζω απο reviews λεω οτι λεω και οσο ασχοληθικα πειραζοντας το εκθεσιακο

Το Smart Ultra 6 μπορείς να τον πεις μεγαλο αδερφό του zte blade 6s μιας και έχει 5.5 FULL HD οθόνη αντί για 5.0 HD, 3000mah μπαταρία αντί για 2400mah του blade 6s καθώς και αλλες τέτοιες διαφορές.

Προσωπικά το Smart το έχω εδώ και λίγους μηνες και δεν έχω κανένα πρόβλημα η οθόνη τα σπάει , η μπαταρία είναι κάτι περισσότερο απο ικανοποιητική μιας και δίνει 7+ ώρες οθονης μετα απο μια πληρη φόρτιση. Το μονο μειων θεωρώ πως είναι οι κάμερες σε χαμηλό φωτισμό. Οσον αφορά τα παιχνίδια τα περισσότερα τρεχουν αποβληματιστα , εξάλλου μιλάμε για συσκευή 200 ευρώ και όχι κάποια ναυαρχίδα.

Δημοσ.

Παιδια ο ανθρωπος λεει οτι το θελει για Δευτερα γιατι του λετε για Κινα?? ;)

Το θέμα είναι ότι αν έχει την υπομονή να περιμένει κανείς 15-20 ημέρες το παίρνει από Κίνα στη μισή περίπου τιμή.Για παράδειγμα από Κίνα εδώ το Redmi note 2 στα 110 ευρώ,και εδώ από Ελλάδα ξεκινάει από 205 ευρώ. 

Δημοσ.

Αν ηταν δεν θα το ελεγε χαιρω πολυ....

Αρα το βιαζεται...

Αν ηταν δεν θα το ελεγε χαιρω πολυ....

Αρα το βιαζεται...ή δεν θελει να μπλεξει με Κινα....

Δημοσ.

Οσον αφορά τα παιχνίδια τα περισσότερα τρεχουν αποβληματιστα , εξάλλου μιλάμε για συσκευή 200 ευρώ και όχι κάποια ναυαρχίδα.

Σαφως και δεν ειναι ναυαρχιδα, απλα σε πολλα κινητα αναλογης τιμης απο ελλαδα παιζουν ολα τα βαρια παιχνιδια, ενω το ultra 6 σε καποια τα βρισκει σκουρα. Βεβαια ο ενδιαφερομενος λεει πως δεν τον νοιαζουν καθολου παιχνιδια, αρα το ultra 6 ή το m2 note θα ηταν καλες επιλογες

Δημοσ.

το meizu m2 note ειναι καλο τηλ το εχω παρει εδω και εναν μηνα γενικα δεν ειναι ασχημο για τα λευτα του ! το μονο κακο ειναι οτι το πισω μερος του ειναι πλαστικο και θα χρειαστεις μια θηκη για να εισαι σιγουρος οτι δν θα σου φυγει απο το χερι ! 

Δημοσ.

Αν λες για εμενα, οντως το asphalt κολαει πολυ... παντως περα απο βαρια παιχνιδια δεν μου εχει κολησει σχεδον καθολου μετα απο 2 μηνες

εντιτ : γενικα sd615 και gaming σε 1080p απο οτι εχω και με διαφορες αλλες συσκευες δεν δεν πανε μαζι... γιατι οι εταιρειες δεν βαζουν απλα εναν 410; μια χαρα επεξεργαστης ειναι...

Οχι δεν λεω εσενα... :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...