Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενας φιλος μου θελει να αγορασει smartphone (εχει ενα παμπαλαιο LG E300 ή κατι τετοιο) και επειδη ειναι πιο ασχετος και απο εμενα τον ασχετο περι smartphones μου ζητησε να του προτεινω τι να παρει.

Οποτε εγω με την σειρα μου ζηταω την γνωμη σας για το τι να παρει. Οποτε θα ηθελα την γνωμη σας για τα 5(γιατι εαν πω 1 θα καταληξει σε πολεμο μεταξυ smartphone fanboys πιθανοτατα :-D) καλυτερα smartphone της αγορας ΤΩΡΑ(που να ειναι αμεσα διαθεσιμα γιατι δευτερα θελει να το αγορασει), με τιμη εως 200 ευρω περιπου.

**Αυτος ειδε τα IPhone 6s και Samsung Galaxy S6 που εχω και εντυπωσιαστηκε με τις οθονες και τα applications(πως να μην εντυπωσιαστει αλλωστε αφου εχει το προηγουμενων γενιων LG E300?) και θελει κατι παρομοιο μου ειπε με τιμη ομως εως 200 ευρω.

Δινει βαση στο να μην κολλαει πρωτα, στο να εχει σουπερ οθονη οπως τα 6s, S6, στο να παιρνουν πολλα application(αρα εδω ειναι θεμα χωρητικοτητας βασικα, αρα απο 32 GB ή και πανω λογικα μιλαμε) και στο να ειναι γρηγορα, ενω δεν δινει και τοση βαση στο να βγαζουν καλες φωτογραφιες ή βιντεο και καθολου βαση στο να παιζει παιχνιδια. Του αρεσε επισης πιο πολυ το Αndroid περιβαλλον απο οτι το IOS(ουτως ή αλλως το IOS αν δεν κανω λαθος το εχουν μονο τα Iphone οποτε αχρηστη αυτη η πληροφορια).

Θενξ ιν αντβανς. :-)

Δημοσ.

Τα 5 καλύτερα με τυχαία σειρά (κατά τη γνώμη μου)

1. Motorola Moto G 3rd Generation

2. Meizu M2 Note

3. Huawei P8 Lite

4. Huawei Honor 4C

Δεν μου ερχετε 5ο. Πάντως είμαι κάτοχος του Motorola Moto G 3rd Generation και είναι εξαιρετικό για τα χρήματα του (160-170€).

• Like 1
Δημοσ.

Xiaomi redmi note 3 32gb από 210-230

1)πολύ καλή κατασκευή

2)Από της καλύτερες μπαταρίες

3)Από τους κορυφαίους επεξεργαστές + 3gb ram(κολλήματα δεν υπάρχουν)

Τα υπόλοιπα, και τα παραπάνω που πρότειναν τα παιδιά είναι κατωτερα του

Συνεπώς αν μπορείς να το παρεις απο εξωτερικό, Ας πάρει αυτό, αν όχι ας δει τα παραπάνω

• Like 1
Δημοσ.

**Αυτος ειδε τα IPhone 6s και Samsung Galaxy S6 που εχω και εντυπωσιαστηκε με τις οθονες και τα applications(πως να μην εντυπωσιαστει αλλωστε αφου εχει το προηγουμενων γενιων LG E300?) και θελει κατι παρομοιο μου ειπε με τιμη ομως εως 200 ευρω.

Δινει βαση στο να μην κολλαει πρωτα, στο να εχει σουπερ οθονη οπως τα 6s, S6, στο να παιρνουν πολλα application(αρα εδω ειναι θεμα χωρητικοτητας βασικα, αρα απο 32 GB ή και πανω λογικα μιλαμε) και στο να ειναι γρηγορα, ενω δεν δινει και τοση βαση στο να βγαζουν καλες φωτογραφιες ή βιντεο και καθολου βαση στο να παιζει παιχνιδια. Του αρεσε επισης πιο πολυ το Αndroid περιβαλλον απο οτι το IOS(ουτως ή αλλως το IOS αν δεν κανω λαθος το εχουν μονο τα Iphone οποτε αχρηστη αυτη η πληροφορια).

Nα πεις τον φιλο του απλα ζηταει πολλα κινητα τετοιου επιπεδου flagship με 200 ευρω(ειδικα απο Ελλαδα) μονο στα ονειρα του θα βρει  :D 

Τωρα με βαση το budget του ας παει απλα στο Meizu m2 note!

Εχει την κλτρη οθονη με διαφορα απο ολα τα κινητα κατω 300 ευρο και ειναι σχετικα δυνατο επεξεργαστηκα οποτε θα τα τρεχει ολα χωρις κανενα προβλημα(στα βαρια games θα εχει drop frames αλλα θα ειναι "μικρο" το κακο και θα μπορει να τα παιζει ανετα) βσκα ΟΤΙ κινητο και να παρει σε αυτα τα λεφτα (απο Ελλαδα παντα)για βαριες εφαρμογες παιχνιδια και "δουλεεις" δν ειναι ειδανικα!

Γνκα το μειζυ εχει ολο το πακετο και το κλτρο που μπορεις να παρεις μεχρι 200 ευρω με διαφορα απο Ελλαδα!

Μετα παει το Vodafone smart ultra 6 που ειναι και αυτο καλο κινητο (αλλα μειωνεκτιμα δν εχει κανεις ιδεα αμα θα παρει αναβαθμισεις και μαλλον δν θα παρει) 

Η το moto g 3rd gen αλλα εδω πεφτεις ΠΑΡΑ πολυ σε επιδωσεις και ειναι απλα για τα βασικα πραγματα! Λιγο ιντερνετ κανα χαζοπαιχνιδι και φωτο!

• Like 1
Δημοσ.

Το Vodafone Ultra 6 να φανταστης δεν παιζει το Asphalt 8: Airborne οποτε τη λεμε τωρα.....μου το ειπε ενας που το πηρε και πηγε να παιξει το παιχνιδι.

Επισης μου ειπε οτι εχει και κολληματακια.

Δημοσ.

πριν μερικες μερες ειχα το ιδιο διλημα..αφου σκεφτομουν οσα προτεινουν πιο πανω κ πηγα τα ειδα τελικα κατεληξα στο zte blade s6..εκπληκτικο αν το δειτε απο κοντα θα καταλαβεις,για μενα επειτα απο αναζητηση υπερτερει σε ολα απ'οσα προτεινονται κ λειτουργικα κ εμφανισιακα!

• Like 1
Δημοσ.

Το Vodafone Ultra 6 να φανταστης δεν παιζει το Asphalt 8: Airborne οποτε τη λεμε τωρα.....μου το ειπε ενας που το πηρε και πηγε να παιξει το παιχνιδι.

Επισης μου ειπε οτι εχει και κολληματακια.

Αν λες για εμενα, οντως το asphalt κολαει πολυ... παντως περα απο βαρια παιχνιδια δεν μου εχει κολησει σχεδον καθολου μετα απο 2 μηνες

εντιτ : γενικα sd615 και gaming σε 1080p απο οτι εχω και με διαφορες αλλες συσκευες δεν δεν πανε μαζι... γιατι οι εταιρειες δεν βαζουν απλα εναν 410; μια χαρα επεξεργαστης ειναι...

Δημοσ.

πριν μερικες μερες ειχα το ιδιο διλημα..αφου σκεφτομουν οσα προτεινουν πιο πανω κ πηγα τα ειδα τελικα κατεληξα στο zte blade s6..εκπληκτικο αν το δειτε απο κοντα θα καταλαβεις,για μενα επειτα απο αναζητηση υπερτερει σε ολα απ'οσα προτεινονται κ λειτουργικα κ εμφανισιακα!

To vodafone ειναι ενα rebranded blade 6s :P

Και οσο για κολληματα κτλ δυστυχως δν γνωριζω απο reviews λεω οτι λεω και οσο ασχοληθικα πειραζοντας το εκθεσιακο

Δημοσ.

To vodafone ειναι ενα rebranded blade 6s :P

Και οσο για κολληματα κτλ δυστυχως δν γνωριζω απο reviews λεω οτι λεω και οσο ασχοληθικα πειραζοντας το εκθεσιακο

Mονο που το vf ειναι 1080ρ ενω το blade 720p οποτε (βαση λογικης) αν και εχουν ιδιο επεξεργαστη και gpu θα παιζει καλυτερα στα παιχνιδια.

Kαι το moto g που λες πιο πανω εχω δει πως παει πολυ καλα σε gaming reviews

Δημοσ.

Από Ελλάδα στο 200 ευρώ:

Xiaomi Redmi Note 2

Lenovo P70

Huawei Ascend P8 Lite

Motorola Moto G 3rd Generation

Όλα με 16gb όμως. Δύσκολα να βρεις 32άρι σε αυτά τα χρήματα. Πάντως τα πιο πολλά application είναι μικρά... 30-40mb. Μόνο κάτι παιχνίδια fps ή κανένα fifa πιάνουν πολύ χώρο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...