christos_realmad Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Σκεφτομαι μηπως κανω την πρωτη αγορα απο Geekbuying (εναν 3d printer). Απο οτι βλεπω τα σχολια ειναι 50-50 αλλα και το thread ειναι λιγο παλιο. Ειναι αξιοπιστο τελικα? Βλεπω οτι προσφερουν εναν χρονο εγγυηση αλλα κατα ποσο ειναι ευκολο να γινει η αντικατασταση ή το refund?
stcp Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 40 λεπτά πριν, christos_realmad είπε Σκεφτομαι μηπως κανω την πρωτη αγορα απο Geekbuying (εναν 3d printer). Απο οτι βλεπω τα σχολια ειναι 50-50 αλλα και το thread ειναι λιγο παλιο. Ειναι αξιοπιστο τελικα? Βλεπω οτι προσφερουν εναν χρονο εγγυηση αλλα κατα ποσο ειναι ευκολο να γινει η αντικατασταση ή το refund? Εγω παρηγγειλα τον Απριλιο το ΒMax mini PC που ηταν εδω στο νημα με τις προσφορες. Υποτιθεται με παραλαβη εντος 10ημερων. Στις 10 μερες απλα εφτιαξαν μια dhl ετικετα και εκτοτε τιποτα. Μετα απο σχεδον 1 μηνα κ πολλες δικαιολογιες που ακουσα, ανοιξα dispute στο paypal και τελικα μου εκαναν refund (ευτυχως). Πολλοι που παρελαβαν τελικα ειχαν προβληματα με τα μηχανακια. Καιγοντουσαν για πλακα. Καποιοι παλι δεν ειχαν κανενα προβλημα. Γενικα εγω δεν θα ξαναψωνιζα. Δεν λεω οτι ειναι απατεωνες, ειναι απλα Λαχειο. Αν θες να τζογαρεις, οκ. 1
christos_realmad Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Αυτο το λαχειο ειναι που φοβαμαι. Το θεμα ειναι τι κανω αμα φτασει και ειναι χαλασμενο θα μπορεσω να παρω refund? 😕
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα