Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι μηπως κανω την πρωτη αγορα απο Geekbuying (εναν 3d printer). Απο οτι βλεπω τα σχολια ειναι 50-50 αλλα και το thread ειναι λιγο παλιο.

Ειναι αξιοπιστο τελικα? Βλεπω οτι προσφερουν εναν χρονο εγγυηση αλλα κατα ποσο ειναι ευκολο να γινει η αντικατασταση ή το refund?

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, christos_realmad είπε

Σκεφτομαι μηπως κανω την πρωτη αγορα απο Geekbuying (εναν 3d printer). Απο οτι βλεπω τα σχολια ειναι 50-50 αλλα και το thread ειναι λιγο παλιο.

Ειναι αξιοπιστο τελικα? Βλεπω οτι προσφερουν εναν χρονο εγγυηση αλλα κατα ποσο ειναι ευκολο να γινει η αντικατασταση ή το refund?

Εγω παρηγγειλα τον Απριλιο το ΒMax mini PC που ηταν εδω στο νημα με τις προσφορες. Υποτιθεται με παραλαβη εντος 10ημερων. Στις 10 μερες απλα εφτιαξαν μια dhl ετικετα και εκτοτε τιποτα. Μετα απο σχεδον 1 μηνα κ πολλες δικαιολογιες που ακουσα, ανοιξα dispute στο paypal και τελικα μου εκαναν refund (ευτυχως). Πολλοι που παρελαβαν τελικα ειχαν προβληματα με τα μηχανακια. Καιγοντουσαν για πλακα. Καποιοι παλι δεν ειχαν κανενα προβλημα.

Γενικα εγω δεν θα ξαναψωνιζα. Δεν λεω οτι ειναι απατεωνες, ειναι απλα Λαχειο. Αν θες να τζογαρεις, οκ.

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...