Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αγόρασα χθες το OnePlus X από το geekbuying αλλά σήμερα διάβασα κρητικές για το site και οι περισότερες  ήταν αρνητικές. Μπορεί να μου πει κανείς την εμπειρία του με το συγκεκριμένο site;

Δημοσ.

Πολλές φορές δε μου εχουν έρθει πραγματα και με ταλαιπώρησαν στο refund. Επισης προσφάτως έριξαν πολλα άκυρα σε android media player προσφοράς και στην αντιπρόταση ζητούσαν επιπλέον λεφτά ενώ σε αλλη προσφορά που είχε 1+1 σε πολλούς έστειλαν μόνο ενα τεμάχιο και δεν αναγνώρισαν το λάθος τους αλλα το κάλυψαν με ηλίθιες δικαιολογίες του στυλ είχε τελειωςει η προσφορά (ξεφτίλα).

Εγω δε θα το εμπιστευόμουν αλλα πλέον ειναι κάπως αργά. Απλα περίμενε και αν κατι παει στραβά το paypal dispute εκει ειναι...

Δημοσ.

Όταν έρθει η ώρα για καμμια εγγυηση όλοι τους κινέζους κάνουν μην ανησυχεις...

Προσωπικά θεωρώ τεράστιο πλεονέκτημα το τρακινγκ ναμπερ που δίνουν από 20$ και πάνω...

Παρά πολύ καλή φήμη για κινητά πάντως έχει το βικμαλ... Παλιότερα ήταν το μινιντιλς.

Για την ιστορία επειδή είναι σοβαρή μάρκα ή oneplus λογικά δεν θα έχεις προβλημα

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Προσωπικα τους ψαχνω εδω και 10 μερες για να παω το κινητο μιας φιλης για service.Θελω να τους ρωτησω μονο που το στελνω.

Δεν μου εχουν απαντησει σε κανενα μαιλ.Στο chat δεν μου ειπαν που να το στειλω και ειπαν οτι θα ενημερωσουν καποιον, για να μου απαντησει στα μαιλ.Δυο μερες ακομα περιμενω.Ειλικρινα ειναι η τελευταια αγορα στο geekbuying για μενα.Kαι ειδικα αυτο  που εχει στο site τους ειναι απιστευτο!

Where are we located?
Baihua No.1 Road, Futian District, Shenzhen, Guangdong, China
p.s. the above address is not a return address. If you need to return items, please contact our Customer Service.

Δεν δινουν διευθυνση ουτε στο faq, ουτε στο chat στην δινουν και στο μαιλ περιμενεις κατι αιωνες.Ωραιοι

Δημοσ.

Μια χαρα κινεζομάγαζο με ολα τα καλά και τα κακα του. Καλές τιμές τώρα τελευταία ειδικά στα Xiaomi, αλλα οι διαθεσιμότητες είναι τραγικές. Αν το έχει ετοιμοπαράδοτο έχει καλώς, αλλιώς έχει αρκετή αναμονή.

Έχω πάρει καμια 20αριά πράματα απο εκει, δεν πολυψωνίζω, αλλα support δε χρειάστηκα ποτέ για να το σχολιάσω.

Δημοσ.

ολοι ειναι καλοι στα ωραια και στα ευκολα , τελικα στα δυσκολα φαινονται ολα ,ειχα και εγω μια Α εκτιμηση για το συγκεκριμενο καταστημα, εκανα αρκετες αγορες αλλα ποτε δεν ειχα θεμα, τωρα ομως θα το σκεφτω αν παραγγειλω ξανα απο εκει 

Δημοσ.

1ο μαιλ τους, μετα απο προσπαθειες να τους βρω και μεσω facebook...

Dear friend,
Good  day!
We are sorry to hear that.Well,is it possible to get it repaired in your local place?
If it cost about USD 15-25,and we will share it with you.If it cost too much,or the
Local service have no idea about it,you can just send your item back to us for repairing.
Because it may cost you too much shipping  fee if you send it back to us for repairing.

Φυσικα ουτε εδω δινουν.Τους ξαναλεω...καλα ολα αυτα αλλα παιδια πειτε μου την διευθυνση μην χανω χρονο...

Μου απαντανε την επομενη 

Hi,dear friend. 
Good   day ! 
thanks for your prompt  response . I  saw that  our colleague  have sent you the return address.
Please  send to that address that Shirly offered.

Φυσικα δεν ειχε ερθει κανενα μαιλ απο καμια Shirly...

Και αφου τους ξαναπριζω μου δωσανε την επομενη μερα την διευθυνση.Περιμενα 2 βδομαδες, εστειλα 5-6 μαιλ, μιλησα 3-4 φορες στο τσατ, επικοινωνησα μεσω facebook για μια διευθυνση.
Δημοσ.

Προσωπικη εμπειρια, το μαγαζι ειναι για κλωτσιες. Εκτος της καθυστερησης αποστολης, αλλα στελνονται προβληματικα αλλα λιψα, αλλα περιμενεις και περιμενεις και δεν τα στελνουν ποτε. Με μαιλ δυσκολα βγαζεις ακρη οποτε απο εμενα τρωνε ακυρο

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα , έχω ψωνίσει συνολικά 4 φορές απο το συγκεκριμένο κατάστημα.

Γενικώς αργούν να στείλουν τα δέματα σε αντίθεση με άλλα καταστηματα.

Συγκεκριμένα είχα παραγγείλει 1 Leagoo M5. Έκαναν να μου στείλουν τον αριθμό αποστολής 20 ημέρες.Το τηλέφωνο δέν ηταν pre-sale Επειδή είχε καθυστερησει αρκετά η αποστολή απευθυνθηκα στο Paypal. Μόλις έκανα dispute στο Paypal , επικοινωνησαν αμέσως μαζί μου, μουέκαναν πρόταση να περιμενω 3-4 ημερες ακόμη , δεν το δέχτηκα. Μου είπαν να κλείσω το dispute και μετά θα επέστρφαν τα χρήματα.

Γενικά δέν έπρεπε να το κλείσω αλλά σε 3 εργασιμες ημέρες μου επέστρεψαν τα χρήματα.

Δημοσ.

Μια χαρα κινεζομάγαζο με ολα τα καλά και τα κακα του. Καλές τιμές τώρα τελευταία ειδικά στα Xiaomi, αλλα οι διαθεσιμότητες είναι τραγικές. Αν το έχει ετοιμοπαράδοτο έχει καλώς, αλλιώς έχει αρκετή αναμονή.

Έχω πάρει καμια 20αριά πράματα απο εκει, δεν πολυψωνίζω, αλλα support δε χρειάστηκα ποτέ για να το σχολιάσω.

Δηλ. καλύτερα να μην προχωρήσω στην αγορά ενός Xiaomi Redmi Note 4 από το Geekbuying?

Όταν έρθει η ώρα για καμμια εγγυηση όλοι τους κινέζους κάνουν μην ανησυχεις...

Προσωπικά θεωρώ τεράστιο πλεονέκτημα το τρακινγκ ναμπερ που δίνουν από 20$ και πάνω...

Παρά πολύ καλή φήμη για κινητά πάντως έχει το βικμαλ... Παλιότερα ήταν το μινιντιλς.

Για την ιστορία επειδή είναι σοβαρή μάρκα ή oneplus λογικά δεν θα έχεις προβλημα

Είναι αξιόπιστο το Vickmall για αγορά κινητού?

Ευχαριστώ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε,

Ένας χρήστης της σελίδας μας ενημέρωσε σήμερα ότι έλαβε την παραγγελία του από το Geekbuying, χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά με σχετική καθυστέρηση.

Προιόν: Κινητό τηλέφωνο, iMAN Victor Pro IP67 Waterproof
Τιμή: € 211.71
Κατάστημα: Geekbuying
Hμερομηνία Παραγγελίας: 30/11/2016
Ημερομηνία Ειδοποίησης ΕΛΤΑ: 16/01/2017

Επίσης υπάρχουν και κάποιες άλλες παραγγελίες από το geekbuying σε εξέλιξη. Αν έχουμε κάποια ενημέρωση θα την προωθήσουμε στο φόρουμ.

Από τη σύντομη μέχρι στιγμής εμπειρία μας με το Geekbuying μπορούμε να πούμε ότι είναι αξιόπιστο αλλά μερικές φορές σχετικά αργό. Αναφορικά με την εξυπηρέτηση , απαντάνε πάντα στα ε-μαιλ μας σχετικά γρήγορα. Ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι έχουμε επικοινωνία σε εταιρικό επίπεδο με το geekbuying  και αναλαμβάνουμε την επικοινωνία εκ μέρους των χρηστών μας.

Θα χαρούμε να βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε άλλη σχετική ερώτηση

Φιλικά,

Φώτης από SealSmile.com

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/1/2017 στις 6:13 ΜΜ, sealsmile_official είπε

Καλησπέρα φίλε,

Ένας χρήστης της σελίδας μας ενημέρωσε σήμερα ότι έλαβε την παραγγελία του από το Geekbuying, χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά με σχετική καθυστέρηση.

Προιόν: Κινητό τηλέφωνο, iMAN Victor Pro IP67 Waterproof
Τιμή: € 211.71
Κατάστημα: Geekbuying
Hμερομηνία Παραγγελίας: 30/11/2016
Ημερομηνία Ειδοποίησης ΕΛΤΑ: 16/01/2017

Επίσης υπάρχουν και κάποιες άλλες παραγγελίες από το geekbuying σε εξέλιξη. Αν έχουμε κάποια ενημέρωση θα την προωθήσουμε στο φόρουμ.

Από τη σύντομη μέχρι στιγμής εμπειρία μας με το Geekbuying μπορούμε να πούμε ότι είναι αξιόπιστο αλλά μερικές φορές σχετικά αργό. Αναφορικά με την εξυπηρέτηση , απαντάνε πάντα στα ε-μαιλ μας σχετικά γρήγορα. Ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι έχουμε επικοινωνία σε εταιρικό επίπεδο με το geekbuying  και αναλαμβάνουμε την επικοινωνία εκ μέρους των χρηστών μας.

Θα χαρούμε να βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε άλλη σχετική ερώτηση

Φιλικά,

Φώτης από SealSmile.com

Καλησπερα Φωτη. Εχω κανει μια παραγγελια απο geekbuying και δεν μου ειχαν ζητησει email.Καποιοι φιλοι μου ειπαν οτι αφου συνδεθηκα με facebook θα μου στειλουν εκει. Η παραγγελια ελεγε οτι θα ερθει σε 15-25 μερες, παρολα αυτα εχουν περασει 17 μερες και δεν εχω δεχτει κανενα μηνυμα, ουτε οταν εκανα την παραγγελια, ουτε πιο μετα. Τα λευτα απο τον τραπεζικο λογαριασμο τα εχουν παρει. Μπορεις να με διαφωτησεις λιγο, γιατι ειναι η πρωτη μου παραγγελια απο εξωτερικο και δεν γνωριζω πολλα.Ευχαριστω.

Επεξ/σία από Thanos12344
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 17/1/2016 στις 3:56 ΜΜ, afro12321 είπε

Καλησπέρα,

Αγόρασα χθες το OnePlus X από το geekbuying αλλά σήμερα διάβασα κρητικές για το site και οι περισότερες  ήταν αρνητικές. Μπορεί να μου πει κανείς την εμπειρία του με το συγκεκριμένο site;

Καλημέρα, όλα καλά με το κατάστημα μέχρι να σου τύχη κάποιο πρόβλημα με το προϊόν ή την αποστολή, οι τύποι είναι απλά απατεώνες δεν θα πάρεις να χρήματα σου πίσω. 

Στις 10/1/2017 στις 3:45 ΜΜ, ambercombie είπε

Προσωπικη εμπειρια, το μαγαζι ειναι για κλωτσιες. Εκτος της καθυστερησης αποστολης, αλλα στελνονται προβληματικα αλλα λιψα, αλλα περιμενεις και περιμενεις και δεν τα στελνουν ποτε. Με μαιλ δυσκολα βγαζεις ακρη οποτε απο εμενα τρωνε ακυρο

Συμφωνώ απόλυτα, Μακριά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...