Προς το περιεχόμενο

Zte blade s6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Lenovo έχει και καλύτερο επεξεργαστή. Octa-core 1.7 GHz Cortex-A53 και το Blade Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 & quad-core 1.0 GHz Cortex-A53. Επίσης στο Blade με προβληματίζουν λίγο κάποιες δυσκολίες που βλέπω στη διαχείριση των 2 καρτών σιμ και στα δεδομένα ίντερνετ.

Δημοσ.

Το Lenovo έχει και καλύτερο επεξεργαστή. Octa-core 1.7 GHz Cortex-A53 και το Blade Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 & quad-core 1.0 GHz Cortex-A53. Επίσης στο Blade με προβληματίζουν λίγο κάποιες δυσκολίες που βλέπω στη διαχείριση των 2 καρτών σιμ και στα δεδομένα ίντερνετ.

Για να το λες κατι θα ξερεις...

Το εχεις?

To vodafone ultra 6 ειναι ενα rebranded blade 6s αυτο ισχυει?

Δημοσ.

Οχι,ενα Xperia M έχω και μου σπάει τα νεύρα.. Αυτά που γράφω από πάνω είναι πληροφορίες από το gsmarena και το myphone. Βέβαια και για το Lenovo διαβαζω οτι εχει τα θεματακια του ιδιαίτερα μετά την αναβάθμιση σε adroid 5. Το ultra 6 δεν το εχω κοιταξει. Δεν θέλω 5.5 ίντσες. Αν και από ότι φαίνεται σε κανα χρόνο θα είναι μονοδρομος για κάποιον που θα θέλει κάτι αξιόλογο.

Δημοσ.

Το Lenovo έχει και καλύτερο επεξεργαστή. Octa-core 1.7 GHz Cortex-A53 και το Blade Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 & quad-core 1.0 GHz Cortex-A53. Επίσης στο Blade με προβληματίζουν λίγο κάποιες δυσκολίες που βλέπω στη διαχείριση των 2 καρτών σιμ και στα δεδομένα ίντερνετ.

το γεγονος οτι ειναι 1.7 ενω το αλλο 1.5 και αντι για 8 πυρηνες εχει 4+4 δεν το κανει απαραιτητα χειροτερο, αυτο που θελω να πω ειναι πως ανωτερα σπεκς δεν κανουν απαραιτητα και ανωτερη συσκευη.

οσο για το ultra 6 ναι, ουσιαστικα ειναι ενα rebranded blade s6, εχουν ιδια σπεκς (εκτος της μεγαλυτερης οθονης) και ειναι και τα δυο φτιαγμενα απο τη ζτε

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα, προσφατα αγορασα το ΖTE BLADE S6 και ξαφνικα σημερα σταματησε να ακουγεται το ηχείο  του. Με τα ακουστικα είναι όλα μια χαρα, αλλα το ηχειο νεκρο. Μηπως γνωρίζετε καμια λυση ή χρειάζεται τεχνικό?

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

EDIT..

Η μπαντες του Moto ειναι αυτες:

NETWORK

Technology GSM / CDMA / HSPA / LTE

2G bands GSM 850 / 900 / 1800 / 1900

3G bands HSDPA 900 / 2100 - XT1541

4G bands LTE band 1(2100), 3(1800), 7(2600), 8(900), 20(800) - XT1541

το xt 1541 είναι το μοντέλο για την ευρώπη οπότε οτιδήποτε άλλο θα "χάνει " σε 4g.. Άν σου είναι τόσο απαραίτητο να έχει dual sim τότε ψάξου άλλου.. άν μπορείς να ζείς με μια sim το κινητό είναι φανταστικό για τα λεφτά του..

Δημοσ.

το xt 1541 είναι το μοντέλο για την ευρώπη οπότε οτιδήποτε άλλο θα "χάνει " σε 4g.. Άν σου είναι τόσο απαραίτητο να έχει dual sim τότε ψάξου άλλου.. άν μπορείς να ζείς με μια sim το κινητό είναι φανταστικό για τα λεφτά του..

μετά από τόσο καιρό  παίζει να έχει αλλάξει και 2 συσκευή   :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...