Dinosfan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα σε ολους εχω την μητρικη Gigabyte Z170 Gaming 7.Χτες εκανα update στα Bios ομως μετα την επανεκινηση το pc σερνετεεε.Ανοιγω browser κανει 5 λεπτα να ξεκινησει για Games δεν το συζητω.Στο Task manager το Disk Task εχει εκατοσταρησει.Δοκιμασα να κανω Downgrade το προβλημα συνεχιζετε μετα απο ωρα πεταει Blue Screen. Το υπολειπο συστημα ειναι G.Skill Ripjaws V 8GB DDR4 I5 6600K GIGABYTE G1 GTX 970 Corsair CXM 750 1TB WD BLACK
Physiciant Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Στο disc usage ποιο είναι αυτό που κάνει την περισσότερη χρήση του δίσκου;
harris78 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Και εμένα έκανε τα ίδια από χθεσινό update σε asus gamer pro z170!!! Πήγα και άλλαξα στο bios τα settings VGA PCI fisrt από auto και το memory map disample και μετά πάλι enable και μετά από αρκετές μπλε οθόνες και επανεκινήσεις έστρωσε...
Dinosfan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 εμενα δεν ξεκινα καθολου μ κρασαρε τελειως τα Windows και τωρα που πηγαινω να εγκαταστησω Windows εχει μεινει στο LOAD εχω δοκιμασει 4 διαφορετικα Versions τιποτα....τι στο καλο συμβαινει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα