xt1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Γεια σας παιδιά! Έχω μερικές απορίες και θα σας ευχαριστούσα ιδιαιτέρως αν θα μπορούσατε να μου τις λύσετε... Λοιπόν: Ο αδερφός μου(είναι μεγαλυτερος και αρκετά καλύτερος γνώστης από εμένα!!! -δυστυχώς-Θα τον φτάσω που θα μου πάει!) μου είπε να πάω να του αγοράσω μερικά καλώδια για το PC.Είναι στο εξωτερικό και έρχεται μέσα στην εβδομάδα... Θέλω να σας ρωτήσω αν έχουν νόημα τα παρακάτω καλώδια δηλαδή αν υπάρχουν και αν τα ζητάς έτσι(μου τα είπε αλλά δεν ξέρω αν τα κατάλαβα σωστά και δεν θέλω να κάνω καμμιά μαλ*κία!) και σε τι χρησιμεύουν... 1.Σειριακό καλώδιο 9pin Female -9pin Female (ΟΧΙ Null modem) 2.Adaptor για το παραπάνω σειριακό καλώδιο που να το μετατρέπει σε Null modem(Null modem adaptor 9 pin female - 9 pin male). 3.Serial adaptor 25pin male - 9pin male 4.Serial adaptor gender changer 9pin male - 9 pin female Όποιος ξέρει και κάνει τον κόπο να απαντήσει...τον ευχαριστώ πολύύύύύ!!!
Spyrus Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Γιατί δεν ξαναρωτάς τον αδερφό σου; Εκτός και αν εκείνος δε ξέρει τι ακριβώς θέλει...
dpolal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Μια χαρά νόημα έχουν αυτά που αναφέρεις. Για το νούμερο 2 δεν ξέρω αν θα βρείς εύκολα αλλά αν είσαι Αθήνα κάνε μια βόλτα από Κατουμά (Καλλιθέα κοντά στο ποτάμι και Κέντρο πίσω από παλιά βουλή) και θα δεν θα έχεις πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.