Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Op, δεν ξέρω τι ψάχνεις και πως το ψάχνεις, αλλά βγάζεις οτι βιάζεσαι υπερβολικά πολύ και κοιτάς μόνο σώματα ασφαλείας, πόσο μάλλον χωρίς πανελλήνιες. Είναι λες και πέφτεις με τα μούτρα σε οτιδήποτε, αρκεί να πληρώνει καλά, χωρίς να ψάχνεις συνθήκες/προϋποθέσεις κτλ. Τέτοιες βιαστικές κινήσεις δεν βγάζουν σε καλό.

Φιλικά

Ας κάνω εγω την προσπάθεια μου

Απο το τίποτα ας πάμε εκεί που εχουν σίγουρα λεφτα

Δημοσ.

Το εμπορικό ναυτικό δεν έχει σίγουρα λεφτά μάλιστα πλέον υπάρχει και ανεργία λόγο του ανταγωνισμού καθώς οι ελληνάρες εφοπλιστές έχουν βρεί κολπάκι να παίρνουν  υπήκοους απο χώρες τις απω ανατολής κυρίως ιάπωνες και  φιλιππινέζους που πληρώνονται φθηνότερα και δουλεύουν ανασφάλιστα με αποτέλεσμα ούτε μπάρκο να μην βρίσκεις για πλοίο για το εξάμηνο υποχρεωτικό της ΑΕΝ.

Δημοσ.

Το εμπορικό ναυτικό δεν έχει σίγουρα λεφτά μάλιστα πλέον υπάρχει και ανεργία λόγο του ανταγωνισμού καθώς οι ελληνάρες εφοπλιστές έχουν βρεί κολπάκι να παίρνουν  υπήκοους απο χώρες τις απω ανατολής κυρίως ιάπωνες και  φιλιππινέζους που πληρώνονται φθηνότερα και δουλεύουν ανασφάλιστα με αποτέλεσμα ούτε μπάρκο να μην βρίσκεις για πλοίο για το εξάμηνο υποχρεωτικό της ΑΕΝ.

Ναι αλλά έχει σίγουρα λεφτά... Νομίζω πως 6 σελίδες τώρα μιλάτε άδικα, ο τύπος είναι εδώ για να ακούσει ότι πηγαίνωντας εμπορικό ναυτικό θα έχει πάντα λεφτά, δουλειά και θα λουφάρει κ στο στρατό.

Μοιράζουν και γκόμενες από ένα διάστημα και μετά...

Δημοσ.

Ναι αλλά έχει σίγουρα λεφτά... Νομίζω πως 6 σελίδες τώρα μιλάτε άδικα, ο τύπος είναι εδώ για να ακούσει ότι πηγαίνωντας εμπορικό ναυτικό θα έχει πάντα λεφτά, δουλειά και θα λουφάρει κ στο στρατό.

Μοιράζουν και γκόμενες από ένα διάστημα και μετά...

Ξέρω τι θέλει να ακούσει  αλλά οτι και να ψάχνει δεν θα το βρει εμπορικό ναυτικό σίγουρα οχι εκεί.Τα λεφτά που σου δίνουν μπορεί σε κάποιες φορές να αγγίζουν και τα 18000-20000 ευρώ το μήνα αλλά δεν στα δίνει ο εφοπλιστής απο καλοσύνη για την φουκαριάνα την οικογένεια σου αλλά επειδή αυτός θα βγάλει τα 500πλάσια απο το ταξίδι που θα κάνεις και εσύ θα φάς στην μάπα κρύο,κύμα,μποφόρ,ξενητειά και πιθανότατα κανα-δυο κουμπότρυπες απο πειρατές σομαλούς-νιγηριανούς.Πάει όπου πάει για να πάει ας κάτσει να σπάσει το κεφάλι του μετά και να ξαναδώσει΄πανελλήνιες να περάσει αλλούς.Δεν μπορώ να τον υποχρεώσω να αλλάξει γνώμη και ούτε και είναι ο τελευταίο που κάνει αυτή την μ@λ@κία να περάσε εμπορικό ναυτικό φανταζόμενος όλα αυτά που έχει ακούσει απο εδώ και απο εκεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αμα δεν προσπαθεις και δεν ζοριστεις δεν κάνεις τιποτα

Και στο κατω κατω ολα τα επαγγέλματα εχουν την επικυνδινοτητα τους

Παιδια λετε να εχω καμια ελπίδα να με πάρουν γιατι δεν εχω γνωσεις αγγλικων;

Επεξ/σία από jason97
Δημοσ.

TS, χωρίς παρεξήγηση αλλά δε μου φαίνεσαι καθόλου μα καθόλου ψαγμένος.Και το κυριότερο, δε θες να κάνεις καμία θυσία.Έτσι δε βγαίνει η ζωή όμως.Γνώμη μου:

Δες μέσα σου τι γουστάρεις στη ζωή και καν' το.Μπορεί να γουστάρεις να είσαι κομμωτής ζώων και "κάποιοι" να σου είπαν ότι δε θα βγάλεις λεφτά.Μην ακους τι λένε οι άλλοι, εσύ αποφασίζεις για το μέλλον σου.Αν αγαπάς αυτό που κάνεις, θα προοδεύσεις.

Με κάθε σεβασμό.

Δημοσ.

Αμα δεν προσπαθεις και δεν ζοριστεις δεν κάνεις τιποτα

Και στο κατω κατω ολα τα επαγγέλματα εχουν την επικυνδινοτητα τους

Παιδια λετε να εχω καμια ελπίδα να με πάρουν εχεις γνωσεις αγγλικων;

Ναι ρε μεγάλε έχει γνώσεις αγγλικών καθώς κάνεις ναυτικές ορολογίες στα αγγλικά.

Δημοσ.

Lanise εχεις δίκιο αλλα με τετοια κρίση που έχουμε ψάχνουμε εκει που εχει καλα λεφτα

Γιωργολαθος έκανα λαθος δεν εχω αγγλικες γνωσεις

Δημοσ.

Lanise εχεις δίκιο αλλα με τετοια κρίση που έχουμε ψάχνουμε εκει που εχει καλα λεφτα

Βρε καλά κάνεις και γω τη Σκλεναρίκοβα γούσταρα κάποια στιγμή αλλά δε μου 'κατσε, τι να κάνω...

Αυτό που θέλω να σου πω ότι πρέπει να βρεις αυτό που θες και μπορείς σε συνάρτηση με τα προσόντα σου.

Δημοσ.

Tσάμπα χαλάτε το σάλιο σας με το τυπάκι , από κάποιον άσχετο άκουσε πως μπορεί να βγάζει τρελά λεφτά από το Εμπορικό Ναυτικό,κανένας όμως δεν του έχει πει τι θυσίες θα πρέπει να κάνει,αυτός θα νομίζει πως στα 6μηνα ταξίδια θα κάνει χαβαλέ και θα πηγαίνει κρουαζιέρες , τέλος πάντων δεν πρόκειται να μπει αφού μόρια δεν έχει,αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι μυαλά έχει η σημερινή νεολαία,ψάχνουν σίγουρη δουλειά με καλές αποδοχές αλλά τι δουλειά είναι τι απαιτήσεις έχει τίποτα στην κοσμάρα τους..

Δημοσ.

Διονυση κατσε λιγο αν ενας εχει μεσο αλλα δεν διαθετει τα χ μορια δεν θα τον παρουν;

Το ξερω το ξενογλωσσο πτυχίο ειναι +2500 μορια τα οποία τα χάνω γιατι δεν εχω

Αμα παρω σαν ναύτης που μου ειπατε σε προηγούμενες σελιδες λέτε να τα κερδίσω τα χαμένα μόρια;

Δημοσ.

μοριοδοτειται η ναυτικη υπηρεσια με καποια μορια απο 1 ως 6 μηνες  αλλα αντε βρες εταιρια να σε παρει ναυτοπαις / ναυτη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...