ProponitisTouKanape Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 φιλε βαλε βυσμα να μπεις σε κανα δημο, ειναι το πιο ευκολο απ'ολα.
jason97 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Op, δεν ξέρω τι ψάχνεις και πως το ψάχνεις, αλλά βγάζεις οτι βιάζεσαι υπερβολικά πολύ και κοιτάς μόνο σώματα ασφαλείας, πόσο μάλλον χωρίς πανελλήνιες. Είναι λες και πέφτεις με τα μούτρα σε οτιδήποτε, αρκεί να πληρώνει καλά, χωρίς να ψάχνεις συνθήκες/προϋποθέσεις κτλ. Τέτοιες βιαστικές κινήσεις δεν βγάζουν σε καλό. Φιλικά Ας κάνω εγω την προσπάθεια μου Απο το τίποτα ας πάμε εκεί που εχουν σίγουρα λεφτα
giwrgos555 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Το εμπορικό ναυτικό δεν έχει σίγουρα λεφτά μάλιστα πλέον υπάρχει και ανεργία λόγο του ανταγωνισμού καθώς οι ελληνάρες εφοπλιστές έχουν βρεί κολπάκι να παίρνουν υπήκοους απο χώρες τις απω ανατολής κυρίως ιάπωνες και φιλιππινέζους που πληρώνονται φθηνότερα και δουλεύουν ανασφάλιστα με αποτέλεσμα ούτε μπάρκο να μην βρίσκεις για πλοίο για το εξάμηνο υποχρεωτικό της ΑΕΝ.
ALLisCHAOS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Το εμπορικό ναυτικό δεν έχει σίγουρα λεφτά μάλιστα πλέον υπάρχει και ανεργία λόγο του ανταγωνισμού καθώς οι ελληνάρες εφοπλιστές έχουν βρεί κολπάκι να παίρνουν υπήκοους απο χώρες τις απω ανατολής κυρίως ιάπωνες και φιλιππινέζους που πληρώνονται φθηνότερα και δουλεύουν ανασφάλιστα με αποτέλεσμα ούτε μπάρκο να μην βρίσκεις για πλοίο για το εξάμηνο υποχρεωτικό της ΑΕΝ. Ναι αλλά έχει σίγουρα λεφτά... Νομίζω πως 6 σελίδες τώρα μιλάτε άδικα, ο τύπος είναι εδώ για να ακούσει ότι πηγαίνωντας εμπορικό ναυτικό θα έχει πάντα λεφτά, δουλειά και θα λουφάρει κ στο στρατό. Μοιράζουν και γκόμενες από ένα διάστημα και μετά...
jason97 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 δεν πειραζει εγω την προσπαθεια μου θα την κανω οτι γινει ας γινει
giwrgos555 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Ναι αλλά έχει σίγουρα λεφτά... Νομίζω πως 6 σελίδες τώρα μιλάτε άδικα, ο τύπος είναι εδώ για να ακούσει ότι πηγαίνωντας εμπορικό ναυτικό θα έχει πάντα λεφτά, δουλειά και θα λουφάρει κ στο στρατό. Μοιράζουν και γκόμενες από ένα διάστημα και μετά... Ξέρω τι θέλει να ακούσει αλλά οτι και να ψάχνει δεν θα το βρει εμπορικό ναυτικό σίγουρα οχι εκεί.Τα λεφτά που σου δίνουν μπορεί σε κάποιες φορές να αγγίζουν και τα 18000-20000 ευρώ το μήνα αλλά δεν στα δίνει ο εφοπλιστής απο καλοσύνη για την φουκαριάνα την οικογένεια σου αλλά επειδή αυτός θα βγάλει τα 500πλάσια απο το ταξίδι που θα κάνεις και εσύ θα φάς στην μάπα κρύο,κύμα,μποφόρ,ξενητειά και πιθανότατα κανα-δυο κουμπότρυπες απο πειρατές σομαλούς-νιγηριανούς.Πάει όπου πάει για να πάει ας κάτσει να σπάσει το κεφάλι του μετά και να ξαναδώσει΄πανελλήνιες να περάσει αλλούς.Δεν μπορώ να τον υποχρεώσω να αλλάξει γνώμη και ούτε και είναι ο τελευταίο που κάνει αυτή την μ@λ@κία να περάσε εμπορικό ναυτικό φανταζόμενος όλα αυτά που έχει ακούσει απο εδώ και απο εκεί.
jason97 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αμα δεν προσπαθεις και δεν ζοριστεις δεν κάνεις τιποτα Και στο κατω κατω ολα τα επαγγέλματα εχουν την επικυνδινοτητα τους Παιδια λετε να εχω καμια ελπίδα να με πάρουν γιατι δεν εχω γνωσεις αγγλικων; Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2016 από jason97
Lanike71 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 TS, χωρίς παρεξήγηση αλλά δε μου φαίνεσαι καθόλου μα καθόλου ψαγμένος.Και το κυριότερο, δε θες να κάνεις καμία θυσία.Έτσι δε βγαίνει η ζωή όμως.Γνώμη μου: Δες μέσα σου τι γουστάρεις στη ζωή και καν' το.Μπορεί να γουστάρεις να είσαι κομμωτής ζώων και "κάποιοι" να σου είπαν ότι δε θα βγάλεις λεφτά.Μην ακους τι λένε οι άλλοι, εσύ αποφασίζεις για το μέλλον σου.Αν αγαπάς αυτό που κάνεις, θα προοδεύσεις. Με κάθε σεβασμό.
giwrgos555 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Αμα δεν προσπαθεις και δεν ζοριστεις δεν κάνεις τιποτα Και στο κατω κατω ολα τα επαγγέλματα εχουν την επικυνδινοτητα τους Παιδια λετε να εχω καμια ελπίδα να με πάρουν εχεις γνωσεις αγγλικων; Ναι ρε μεγάλε έχει γνώσεις αγγλικών καθώς κάνεις ναυτικές ορολογίες στα αγγλικά.
jason97 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Lanise εχεις δίκιο αλλα με τετοια κρίση που έχουμε ψάχνουμε εκει που εχει καλα λεφτα Γιωργολαθος έκανα λαθος δεν εχω αγγλικες γνωσεις
panosno1com Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 εσυ κανε τη προσπαθεια σου και οτι γινει !
Lanike71 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Lanise εχεις δίκιο αλλα με τετοια κρίση που έχουμε ψάχνουμε εκει που εχει καλα λεφτα Βρε καλά κάνεις και γω τη Σκλεναρίκοβα γούσταρα κάποια στιγμή αλλά δε μου 'κατσε, τι να κάνω... Αυτό που θέλω να σου πω ότι πρέπει να βρεις αυτό που θες και μπορείς σε συνάρτηση με τα προσόντα σου.
dionisis1925 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Tσάμπα χαλάτε το σάλιο σας με το τυπάκι , από κάποιον άσχετο άκουσε πως μπορεί να βγάζει τρελά λεφτά από το Εμπορικό Ναυτικό,κανένας όμως δεν του έχει πει τι θυσίες θα πρέπει να κάνει,αυτός θα νομίζει πως στα 6μηνα ταξίδια θα κάνει χαβαλέ και θα πηγαίνει κρουαζιέρες , τέλος πάντων δεν πρόκειται να μπει αφού μόρια δεν έχει,αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι μυαλά έχει η σημερινή νεολαία,ψάχνουν σίγουρη δουλειά με καλές αποδοχές αλλά τι δουλειά είναι τι απαιτήσεις έχει τίποτα στην κοσμάρα τους..
jason97 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Διονυση κατσε λιγο αν ενας εχει μεσο αλλα δεν διαθετει τα χ μορια δεν θα τον παρουν; Το ξερω το ξενογλωσσο πτυχίο ειναι +2500 μορια τα οποία τα χάνω γιατι δεν εχω Αμα παρω σαν ναύτης που μου ειπατε σε προηγούμενες σελιδες λέτε να τα κερδίσω τα χαμένα μόρια;
panosno1com Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 μοριοδοτειται η ναυτικη υπηρεσια με καποια μορια απο 1 ως 6 μηνες αλλα αντε βρες εταιρια να σε παρει ναυτοπαις / ναυτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα