Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλα έχεις και εναν σίγουρο μισθο

Αρα δεν ισχύει η πυροσβεστική καλως τότε μενει το εμπορικό

Οποιος γνωριζει η εχει κανεναν γνωστό ας μου πει

Δημοσ.

Ναι αλλα έχεις και εναν σίγουρο μισθο

Αρα δεν ισχύει η πυροσβεστική καλως τότε μενει το εμπορικό

Οποιος γνωριζει η εχει κανεναν γνωστό ας μου πει

Οποιος μπαινει τωρα στις ενοπλες δυναμεις ή στα σωματα ασφαλειας ξερει ποσα λεφτα θα παιρνει μεχρι τα 65 του. Με ελαχιστες εξαιρεσεις (ιπταμενοι, πυροσβεστες κλπ) οι ενστολοι εχουν γινει ΔΥ στο θεμα της νοοτροπιας. 3 και 60 περιμενοντας την συνταξη και το εφαπαξ. Κριμα που εχουν καταντησει ετσι και η εισαγωγη των στελεχων μεσω πανελληνιων ισως εχει συνεισφερει σε αυτο. Η γνωμη μου ειναι οτι δεν ειναι σωστο για ενα ατομο 18 χρονων να σκεφτεται πως να γινει ΔΥ, γιατι κακα τα ψεματα αυτο θελεις να γινεις και η στολη ειναι πλεον ο πιο ευκολος δρομος. 

Το εμπορικο ναυτικο δεν εχει καμια σχεση στη ζωη που θα κανεις. Εχει λεφτα αλλα ειναι τεραστιο μανικι. Δεν ειναι παιξε γελασε. Οσους ξερω που ειναι σε καραβι, το κανουν για να καβατζωσουν πιο ευκολα θεση σε γραφεια ναυτιλιακης

Δημοσ.

με τα χρονια μπορει να γινει να πανε σε κανενα γραφειο

εχει και καλα λεφτα να παμε σε κανα κρουαζιεροπλοιο

καλο ειναι αλλα εχει και κυνδινους οπως πειρατεια τα μποφορ κλπ

ποια ειναι η αποψη σου που εβαλαν μερικα σωματα ασφαλειας στις πανελληνιες?

Δημοσ.

Οποιος μπαινει τωρα στις ενοπλες δυναμεις ή στα σωματα ασφαλειας ξερει ποσα λεφτα θα παιρνει μεχρι τα 65 του. Με ελαχιστες εξαιρεσεις (ιπταμενοι, πυροσβεστες κλπ) οι ενστολοι εχουν γινει ΔΥ στο θεμα της νοοτροπιας. 3 και 60 περιμενοντας την συνταξη και το εφαπαξ. Κριμα που εχουν καταντησει ετσι και η εισαγωγη των στελεχων μεσω πανελληνιων ισως εχει συνεισφερει σε αυτο.

Και πώς να μπαίνουν δηλαδή;

Παλιά έμπαιναν με δυο τενεκεδες λάδι...

Δημοσ.

Πτυχιουχοι με 6μηνη εκπαιδευση. Ειδικα Μηχανικοι, Αστυνομικοι και τωρινοι ΣΣΑΣιτες. Τα οπλα μπορουν να παραμεινουν 4ετεις σχολες σαν τις σημερινες. 

Δημοσ.

Γιατι αυτο δεν γίνεται; τωρα ειδικα με τα σώματα που δεν χρειάζεται να δωσεις Πανελλήνιες πεφτει το λαδωμα σύννεφο λενε οι γονεις στους καθηγητές βαλε κανα βαθμο παραπανω

Δημοσ.

Πτυχιουχοι με 6μηνη εκπαιδευση. Ειδικα Μηχανικοι, Αστυνομικοι και τωρινοι ΣΣΑΣιτες. Τα οπλα μπορουν να παραμεινουν 4ετεις σχολες σαν τις σημερινες.

Δεν απαντάς, στα όπλα πως να μπαίνουν;

Ναι, η στρατιωτική σχολή ψυχολογίας, στρατολογιας, κτλ. είναι εντελώς περιττές.

Γιατι αυτο δεν γίνεται; τωρα ειδικα με τα σώματα που δεν χρειάζεται να δωσεις Πανελλήνιες πεφτει το λαδωμα σύννεφο λενε οι γονεις στους καθηγητές βαλε κανα βαθμο παραπανω

Οκ, άρα δεν διαφωνείς με τις πανελλήνιες, έτσι;

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.

Προκηρύξεις πλέον δεν βγαίνουν,όλες οι προσλήψεις θα γίνονται μέσω πανελλαδικών εξετάσεων,από εκεί και πέρα jason97 το εμπορικό ναυτικό δεν είναι σώμα ασφαλείας άρα μην το βάζεις στην κουβέντα,άμα θέλεις να μπεις σε Αστυνομία-Λιμενικό-Πυροσβεστική δίνεις πανελλήνιες , διαβάζεις και άμα γράψεις καλά και τηρείς όλες τις προϋποθέσεις εισέρχεσαι σε ένα από τα 3 σώματα , τώρα για λαδώματα και σύννεφα που αναφέρεις είναι αηδίες διότι προκηρύξεις πλέον δεν βγαίνουν και ο βαθμός του απολυτήριου δεν ήτανε πάντα το βασικό κριτήριο,μετράει αλλά όχι και τόσο,αυτά τα λες γιατί ποτέ δεν έκατσες να ασχοληθείς σοβαρά με τις προκηρύξεις. 

Δημοσ.

Εγω μονο θελω εμπορικό ναυτικο χωρίς να δωσω πανελλαδικες αλλα με το απολυτήριο και θέλω να μάθω ποσο μπορώ να το βγάλω το απολυτήριο για να ειμαι ανετος σας αναφέρω δεν εχω πτυχιο αγγλικών εχω ελπιδες η τζαμπα σας κουράζω

Τωρα που το θεμα λεει σωματα ασφάλειας είναι δικο μου λαθος για τη δεν ηξερα που ανήκει και το εβαλα ετσι

Δημοσ.

Τι βαθμό έχεις απολυτήριο ρε φίλε?Εαν έχεις καλό βαθμό στο απολυτήριο μπορείς να περάσεις διαδοχικά θα έρθουν οι μάγκες με τα 17+ και τα proficiency που δίνουν 2500 μόρια και θα σου πάρουν την θέση γιατί αυτό κάνουν όσοι δίνουμε με απολυτήριο σε ΑΕΝ διαβάζουν να παρουν καλό απολυτήριο και πτυχία για να έχουν πιθανότητες να περάσουν.

Δημοσ.

Υπέθεσα οτι επειδή γράφεις 97 στο όνομα σου είσαι γεννημένος το 1997 επομένως απόφοιτος.Ωραία θα κάτσεις να διαβάσεις να βγάλεις καλό απολυτήριο και πάλι σίγουρι δεν είναι γιατί οι άλλοι που θα έχουν proficiency θα σου ρίχνουνε 2500 μόρια παραπάνω και οι θέσεις έίναι πολύ περιορισμένες μόλις το 15%.

Δημοσ.

Υπαρχει κανενα παραθυράκι που να μπορώ να φτασω αυτους που έχουν πτυχια αγγλικων;

Τα κοινωνικά οικονομικά κριτηρια παιζουν ρολο;

Δημοσ.

Oχι ρε φίλε δεν υπάρχει μάθανε όλοι με τα παραθυράκια.Οσοι έχουν αποκλειστικά proficiency δικαιούνται +2500 μόρια.τα οικονομικά κριτήρια σου δίνουν μόρια αφού μπείς να πας απο την μια ΑΕΝ μεταγγραφή σε κάποια άλλη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...