Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Για ακολούθα λίγο τις συμβουλές του προγράμματος και δοκίμασε να κόβεις μία μία συσκευές και να το ξανατρέχεις. Έχεις κάτι πολύ άγρια καρφιά από lag. Ξεκίνα με τη σειρά: Κάρτες δικτύου, ήχου και πάει λέγοντας.
VasKag Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Οι θερμοκρασιες αυτες ειναι σε Idle? Αν ναι, δεν ειναι και οι καλυτερες. Ειδικα τωρα χειμωνα. Αν μετραει σωστα το προγραμμα, εχω την εντυπωση οτι δεν αεριζεται σωστα το κουτι. Για δοκιμασε και με το hwmonitor
funbreaker Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Για ακολούθα λίγο τις συμβουλές του προγράμματος και δοκίμασε να κόβεις μία μία συσκευές και να το ξανατρέχεις. Έχεις κάτι πολύ άγρια καρφιά από lag. Ξεκίνα με τη σειρά: Κάρτες δικτύου, ήχου και πάει λέγοντας. Και πως θα καταλαβαίνω πότε φταίει μια συσκευή? Το πρόβλημα εμφανίζεται μετά από αρκετές ώρες λειτουργίας και στρώνει με restart που έκανα πριν λίγο. Όταν εμφανιστεί το πρόβλημα τότε να αρχίσω να καταργώ συσκευές και να βλέπω αν συνεχίζει ή υπάρχει κανένας πιο εύκολος τρόπος? Οι θερμοκρασιες αυτες ειναι σε Idle? Αν ναι, δεν ειναι και καλυτερες. Ειδικα τωρα χειμωνα. Αν μετραει σωστα το προγραμμα, εχω την εντυπωση οτι δεν αεριζεται σωστα το κουτι. Για δοκιμασε και με το hwmonitor Οκ θα προσπαθήσω να μετρήσω και σε μη idle κατάσταση. Η μέτρηση έγινε με cpu στο 10-25%.
VasKag Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 "μη idle" ειναι αυτα που ποσταρες (Μιας και ειπες οτι ειχες χρηση της cpu). Το αντιθετο θελουμε. Φανταζομαι το καταλαβες απλα ισως να μη διατυπωθηκε σωστα
funbreaker Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 "μη idle" ειναι αυτα που ποσταρες (Μιας και ειπες οτι ειχες χρηση της cpu). Το αντιθετο θελουμε. Φανταζομαι το καταλαβες απλα ισως να μη διατυπωθηκε σωστα Νόμιζα πως ήθελες σε μεγάλη χρήση cpu, όταν μέτρησα έτρεχαν λίγα πράματα.
VasKag Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Νόμιζα πως ήθελες σε μεγάλη χρήση cpu, όταν μέτρησα έτρεχαν λίγα πράματα. Το ιδανικο ειναι να μη τρεχει τιποτα. Μονο το προγραμμα για τις θερμοκρασιες. 1
ASFE Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δραμα η κατασταση και εδω. Τραβηξα ενα προχειρο βιντεακι για να παρετε μια γευση. Ανεβαινει τωρα θα το ποσταρω σε λιγακι. Να οι θερμοκρασιες μου 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Είναι ακριβώς τα καρφιά που φαίνονται στο πρόγραμμα. Άνοιξε ένα task manager, ταξινόμησε τις εφαρμογές κατά CPU use και προσπάθησε να το κάνεις να στο ξανακάνει (κράτα ανοιχτό το task manager), μπας και δούμε τι είναι αυτό που το γονατίζει.
Wagner669 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Για ακουστε πλζ Τι καρτα ηχου εχεις;;; Πηγαινε στη σελιδα του κατασκευαστη και κατεβασε τους τελευταιους drivers Κανε απεγκατασταση του software και του driver της καρτας ηχου, την ιδια την καρτα ηχου, αν μπορεις να τη βαλεις σε αλλη PCI και στο BIOS δες αν το On-Board Audio ειναι Disabled
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 @funbreaker Τι drivers έχεις για την κάρτα γραφικών, γιατί ξανακοίταζα το thread και εκεί που είχες ποστάρει τα specs έγραφε για Microsoft Driver. @ASFE ομοίως Επίσης, παίδες, μπορείτε να postάρετε το αποτέλεσμα της πρώτης απάντησης από εδώ;http://superuser.com/questions/1014635/powershell-script-to-export-all-devices-in-device-manager-as-tree-or-list
funbreaker Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 @funbreaker Τι drivers έχεις για την κάρτα γραφικών, γιατί ξανακοίταζα το thread και εκεί που είχες ποστάρει τα specs έγραφε για Microsoft Driver. Δεν έχω ιδέα. Αυτή δεν είναι η κάρτα γραφικών? Γράφει όντως microsoft, για δες. Επίσης, παίδες, μπορείτε να postάρετε το αποτέλεσμα της πρώτης απάντησης από εδώ; http://superuser.com/questions/1014635/powershell-script-to-export-all-devices-in-device-manager-as-tree-or-list Το έκανα και το ανέβασα εδώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 @funbreaker Τώρα έχεις 7άρια επάνω, σωστά; Αν ναι, δοκίμασε αυτούς τους drivers για 32 bit: https://www.sapphirepgs.com/productdetail.asp?IDno=61&tag=download&os=Win7_32&lang=eng ή αυτούς για 64: https://www.sapphirepgs.com/productdetail.asp?IDno=61&tag=download&os=Win7_64&lang=eng Επίσης, επειδή η αναφορά μου έδειξε και κάτι περίεργο στην κάρτα ήχου σου, για κοίτα λίγο το αναγνωριστικό υλικού. Αν ξεκινάει με VEN_10EC είναι Realtek, οπότε κατεβάζεις driver εδώ:http://www.realtek.com/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=falseΑλλιώς γράψε μου το αναγνωριστικό υλικού
ASFE Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Θα τα κοιταξω και γω αυτα αλλα εχω μια απορια. Γιατι με restart φτιαχνει?Εγω δεν την παλεψα αλλο και την εφαγε την επανεκκίνηση. Τωρα θα το αφησω ανοιχτο 2 μερες ΧΩΡΙΣ να ανοιξω το μτορεντ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα