Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι μαλλον δικιο εχεις εχιε να κανει με τους drivers που παιζουν με την καρτα ηχου μαζι με βιντεο κτλ. απλα το θεμα ειναι να υπαρχουν γιατι οπως προ ειπα το hardware  του δεν ειναι για win 10 βασικα λογο drivers κτλ.  και ξανα λεω οτι αυτο το μηχανημα θα ηταν κουφετο με windows 7 lite η΄ ακομα καλυτερα με windows 8.1 lite(αν υπαρχουν ολοι οι drivers και σε αυτα). δεν φανταζεσαι τι διαφορα εχει απο το να σηκωνει χιλια μπιχλιμπιδια που εχουν οι full εκδοσεις για τετοιον υπολογιστη.

σκεψου οτι  με windows 7 full edition το ελαχιστο που τρωει στην εκκινηση σε μνημη ειναι κανα giga περιπου και με την lite καπου 400 με 500 mb κι εννοειται οτι ειναι πολυ πιο γρηγορο το μηχανημα

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτό το μηχάνημα είχε windows 7 και επειδή μου είχαν σπάσει τα νεύρα οι ειδοποιήσεις το πάτησα και αναβαθμίστηκαν σε 10ρια.

Δεν νομίζω να βρω τους drivers που λείπουν.

Τώρα άντε πάλι εγκατάσταση απ την αρχή...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εν τω μεταξύ internet πως έχει το pc αφού δεν έχει drivers ο ελεγκτης ethernet?

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ internet πως έχει το pc αφού δεν έχει drivers ο ελεγκτης ethernet?

Στη φωτο που ανεβασες υπαρχει ηδη ο ελεγκτης ethernet. (Προσαρμογεας Δικτυου).

Προφανως αυτος με το προβλημα θα ειναι κατι αλλο. Για κανε δεξι κλκικ με ιδιοτηες και ποσταρε μια φωτο.

Πολλες μητρικες εχουν 2 θυρες ethernet.

Δημοσ.

κοιτα να βαλεις τους drivers της καρτας γραφικων αλλα αν εχεις καμια παλια και βρεις για τα 7αρια που ειχες, κανε τους εγκατασταση με συμβατοτητα για win 7 και λογικα θα παιξει

post-123340-0-29196800-1453053473_thumb.jpg

Νομίζω πως διακρίνω και μια καθυστέρηση στο scrolling.

• Like 1
Δημοσ.

Καποιο παιδι ποιο παλια ειχε ποσταρει αυτο το προγραμμα και με ειχε βοηθησει σε περιπτωσεις μη ευρεσης driver. Δε χανεις τιποτα να δοκιμασεις.

http://www.zhangduo.com/udi.html

Είχα δοκιμάσει και με το slimdrivers αλλά δοκίμασα και με το δικό σου.

Τίποτα με κανένα από τα 2.

Το slimdrivers βγάζει ότι δεν λείπει τίποτα, το δικό σου βγάζει ότι λείπουν αλλά δεν βρίσκει τίποτα.

Δημοσ.

Για πήγαινε στις 2 συσκευές που έχεις σαν άγνωστες, πάτα δεξί κλικ -> ιδιότητες, πήγαινε λεπτομέρειες, επίλεξε από το drop down "Αναγνωριστικά υλικού" και κάνε copy paste το αποτέλεσμα να το δούμε

Δημοσ.

Δεν είναι και πολύ καλό να χρησιμοποιείς πρόγραμμα για εύρεση των drivers αλλά στη περίπτωση σου δοκίμασε και το driver booster free να δεις μήπως σου λύσει το πρόβλημα.

Δημοσ.

Για πήγαινε στις 2 συσκευές που έχεις σαν άγνωστες, πάτα δεξί κλικ -> ιδιότητες, πήγαινε λεπτομέρειες, επίλεξε από το drop down "Αναγνωριστικά υλικού" και κάνε copy paste το αποτέλεσμα να το δούμε

post-123340-0-14679900-1453120369_thumb.jpg

PCI\VEN_1022&DEV_2000&SUBSYS_27031259&REV_54

PCI\VEN_1022&DEV_2000&SUBSYS_27031259

PCI\VEN_1022&DEV_2000&CC_020000

PCI\VEN_1022&DEV_2000&CC_0200

post-123340-0-75762200-1453120370_thumb.jpg

PCI\VEN_1002&DEV_5B75&SUBSYS_04031002&REV_80

PCI\VEN_1002&DEV_5B75&SUBSYS_04031002

PCI\VEN_1002&DEV_5B75&CC_038000

PCI\VEN_1002&DEV_5B75&CC_0380

Δεν είναι και πολύ καλό να χρησιμοποιείς πρόγραμμα για εύρεση των drivers αλλά στη περίπτωση σου δοκίμασε και το driver booster free να δεις μήπως σου λύσει το πρόβλημα.

post-123340-0-48884700-1453120372_thumb.jpg

Δημοσ.

Αν δε βρήκε κάτι τότε πιθανόν να μην έχει συμβατούς drivers για Windows 10 για αυτό το HW. Ίσως θα έπρεπε να δοκιμάσεις καμία live έκδοση από Linux να δεις αν το πρόβλημα επιμένει για να ξεκαθαρίσεις αν είναι HW θέμα ή απλά drivers.

Δημοσ.

attachicon.gifΚαταγραφή.JPG

Νομίζω πως διακρίνω και μια καθυστέρηση στο scrolling.

Απο την εικονα αυττη ειναι προφανες οτι ΔΕΝ εχει εγκατασταθει driver για την καρτα γραφικων. Εχουν βαλει τα windows εναν generic απλως για να δεινχει κατι στην οθονη. Το scrolling ειναι αποτελεσμα αυτου. Τι καρτα γραφικων εχεις? (FireMV 2200 ? )

Τωρα για το ethernet ποια μητρικη εχεις? Μηπως οπως ειπα εχει 2 θυρες και βρηκε μονο το μια?  

edit

Αν εχεις την παραπανω καρτα δες εδω

http://answers.microsoft.com/en-us/insider/forum/insider_wintp-insider_devices/how-to-solve-driver-support-problems-especially/3f0e7638-f24f-40de-a4b6-6a80aa814b42?auth=1

Δημοσ.

Το ιδιο προβλημα εχω και γω. Το καταλαβα απο τα βιντεακια που επαιζαν στο youtube.

Δεν εχω ακουσει ακομα το sample (ειμαι στο γραφειο) Θα το κανω το απογευμα.

Επισης σαν να κανει μικρα κολληματα και το ποντικι οταν αλλαζω ταμπς κλπ

Εμενα το κανει οταν μενει μερες ανοιχτο που ανεβοκατεβαζει τορρεντς.

Οταν κανω restart στρωνει.

Μου χει σπασει τα νευρα.

pc υπογραφης

Δημοσ.

Η δικια σου καρτα ειναι καινουρια. Λογικα θα πρεπει να υπαρχουν drivers για windows 10. Δες την εικονα στο post #19. Αν λεει και εσενα "Βασικος Προσαρμογεας οθονης" στο "Προσαρμογεις οθονης" τοτε δεν εχουν μπει σωστοι drivers.

http://www.geforce.com/drivers/results/87789

• Like 1
Δημοσ.

Αν δε βρήκε κάτι τότε πιθανόν να μην έχει συμβατούς drivers για Windows 10 για αυτό το HW. Ίσως θα έπρεπε να δοκιμάσεις καμία live έκδοση από Linux να δεις αν το πρόβλημα επιμένει για να ξεκαθαρίσεις αν είναι HW θέμα ή απλά drivers.

Θέμα drivers είναι γιατί πριν την αναβάθμιση σε 10ρια ήταν οκ νομίζω.

Θα το διαπιστώσω εξάλλου επιστρέφοντας στα 7 καθώς δεν βρίσκω άλλη λύση.

Απο την εικονα αυττη ειναι προφανες οτι ΔΕΝ εχει εγκατασταθει driver για την καρτα γραφικων. Εχουν βαλει τα windows εναν generic απλως για να δεινχει κατι στην οθονη. Το scrolling ειναι αποτελεσμα αυτου. Τι καρτα γραφικων εχεις? (FireMV 2200 ? )

Τωρα για το ethernet ποια μητρικη εχεις? Μηπως οπως ειπα εχει 2 θυρες και βρηκε μονο το μια?  

edit

Αν εχεις την παραπανω καρτα δες εδω

http://answers.microsoft.com/en-us/insider/forum/insider_wintp-insider_devices/how-to-solve-driver-support-problems-especially/3f0e7638-f24f-40de-a4b6-6a80aa814b42?auth=1

Εδώ είναι το HW του pc:

post-123340-0-67796300-1453123862_thumb.jpg

Το ιδιο προβλημα εχω και γω. Το καταλαβα απο τα βιντεακια που επαιζαν στο youtube.

Δεν εχω ακουσει ακομα το sample (ειμαι στο γραφειο) Θα το κανω το απογευμα.

Επισης σαν να κανει μικρα κολληματα και το ποντικι οταν αλλαζω ταμπς κλπ

Εμενα το κανει οταν μενει μερες ανοιχτο που ανεβοκατεβαζει τορρεντς.

Οταν κανω restart στρωνει.

Μου χει σπασει τα νευρα.

pc υπογραφης

Ναι κι εμένα το εμφάμισε μετά από μέρες που ήταν ανοιχτό και κατέβαζε torrents και έστρωσε μετά από restart.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...