Προς το περιεχόμενο

Moto x style vs LG g4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ,θεωρω το pure android αισθητα καλυτερο(κ ελαφρυτερο) απο το τσιρκο της lg.

Δεν μπορεις να κανεις το lg g4 ιδιο με το moto x(προφανως δεν εχεις χρησιμοποιησει το moto x για να δεις ποσο βολικες ειναι οι εξτρα βοηθειες της motorola),

επισης κατι τετοιο δεν εχει επισημη υποστηριξη απο την lg κ ουτε φυσικα φθανει την σταθεροτητα της επισημης rom.

Φυσικα υπαρχει κ το θεμα των αναβαθμισεων που κ εκει εχει προβαδισμα το moto x.

1)Οι προσθήκες της Motorola δεν είναι καν χρήσιμες (προσωπική άποψη)

2)Η LG είναι από της πρώτες εταιρείες που αναβαθμιζουν τις συσκευές της

3)Η Motorola ναυαγησε, Η μόνη κατηγορία για την Motorola είναι η κατηγορία Moto g και μόνο και μόνο εκεί έχει επιτυχία

Το λογότυπο της Motorola θα εξαφανιστεί όπου να ναι

Εγώ δεν θα έδεινα τα χρήματα μου σε μια εταιρεία που δεν θα υπάρχει αύριο... Ξεχάστε την MOTOROLA, από εδώ και πέρα μόνο lenovo

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ τους πάντες για την βοήθεια τους. Κατά 90 % κλείνω προς μότο λόγω εμφάνισης. Όσο το βλέπω τόσο το θαυμάζω ειδικά μπροστά στην ασχήμια του g4. Οπότε τα 100 ευρώ διαφορά αξίζουν απλά για να πάρω αυτό που μ'αρέσει περισσότερο;

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω Moto x style θα σου πω.

Αν θες παντως μια μεσαια λυση υπαρχει και το Motorola Moto X Play.

Οχι οτι ειναι καλυτερο!!!

Απλος πιο οικονομικο.

Οποιο παντως και αν παρεις ειναι εξαιρετικες συσκευες.

Και αυτο που σου αρεσει εννοητε.(αυτο ειναι αντικειμενικο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ τους πάντες για την βοήθεια τους. Κατά 90 % κλείνω προς μότο λόγω εμφάνισης. Όσο το βλέπω τόσο το θαυμάζω ειδικά μπροστά στην ασχήμια του g4. Οπότε τα 100 ευρώ διαφορά αξίζουν απλά για να πάρω αυτό που μ'αρέσει περισσότερο;

Απο το amazon.co.uk το moto x style έρχεται στα 440€ με μεταφορικα.

Επισης, εδω μερικες απο τις προσθηκες της motorola , οπως φαινονται στις προηγουμενες γενιες του moto x (Touchless Controls,Active Display/Active Notifications,Quick Capture, infrared sensors κλπ).

Active Display/Active Notifications:

active-display-moto-x.gif

Notifications4-crop1.gif

Active-Notifications.gif

Touchless Controls (ενω το κινητο ειναι με κλειστη οθονη, πχ ακουμπησμενο στο τραπεζι ή στο αυτοκινητο, μπορεις με μια φραση να το "ξυπνησεις" κ να του πεις να παρει ενα τηλεφωνο/να παιξει ενα τραγουδι/ να σου πει τον καιρο/ να κανει search κατι κλπ. Ολα αυτα χωρις να πατησεις κανενα κουμπι στο κινητο, ουτε καν για να ενεργοποιησεις την οθονη.)

MotoXNLP.gif

infrared sensors

motothings.gif

3l7aBMR.gif

Quick Capture

moto-x-twist.gif?itok=wGoQjNSP

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1
Δημοσ.

Haha αυτό εβλεπα τόση ώρα. Το ασπρο κιόλας που θέλω. Ξέρεις πόσες μέρες κάνει για Ελλάδα; δεν εχω αγοράσει ποτέ από Amazon. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά. Λογικά πάω για x style.

Δημοσ.

Haha αυτό εβλεπα τόση ώρα. Το ασπρο κιόλας που θέλω. Ξέρεις πόσες μέρες κάνει για Ελλάδα; δεν εχω αγοράσει ποτέ από Amazon. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά. Λογικά πάω για x style.

Αν παραγγειλεις σήμερα, λογικά θα το εχεις πριν την επόμενη Παρασκευή.

Εγγύηση εχει κανονικά κ Ελλάδα αν το αγορασεις απο amazon (που είναι ουσιαστικά "ελληνικο" μαγαζι μιας κ κοβει αποδειξη με ελληνικό ΦΠΑ).

Δημοσ.

1)Οι προσθήκες της Motorola δεν είναι καν χρήσιμες (προσωπική άποψη)

2)Η LG είναι από της πρώτες εταιρείες που αναβαθμιζουν τις συσκευές της

3)Η Motorola ναυαγησε, Η μόνη κατηγορία για την Motorola είναι η κατηγορία Moto g και μόνο και μόνο εκεί έχει επιτυχία

Το λογότυπο της Motorola θα εξαφανιστεί όπου να ναι

Εγώ δεν θα έδεινα τα χρήματα μου σε μια εταιρεία που δεν θα υπάρχει αύριο... Ξεχάστε την MOTOROLA, από εδώ και πέρα μόνο lenovo

1) Οπως είπες, κατά τη γνώμη σου. Για εμάς που δουλέψαμε Moto και άλλες συσκευές που έχουν τέτοιου είδους βοηθήματα και ευκολίες απλά δεν υπάρχει γυρισμός σε "συμβατικές" λύσεις. 

2) Οκ αλλά το λογισμικό παραμένει "τσίρκο" και "συμβατικό". 

3) Το ότι η motorola ναυάγησε δεν σταματάει το Moto X από το να είναι μια κορυφαία συσκευή και για όσο αντέξει. 

Πρέπει όμως να πούμε ότι η διαφορά των 100 ευρώ δεν είναι μικρή και το G4 έχει πράγματα που είναι καλύτερα από το Moto (όπως η κάμερα που αναφέραμε) οπότε δεν θεωρώ ότι με οποιαδήποτε συσκευή ο άνθρωπος θα έχει κάποιο θέμα. Στην κατηγορία των 400-500 ευρώ πάντως εγώ δεν δικαιολογώ την πλαστικούρα κατασκευή και την μηδενική εμφάνιση premium συσκευής του G4. Είναι και λίγο ψυχολογικός ο παράγοντας. Πληρώνεις μια συσκευή τόσα λεφτά για να μην έχει εμφανισιακά καμιά διαφορά από τις συσκευές των μισών χρημάτων...

Καταλαβαίνω ότι η συσκευή δεν είναι ούτε αξεσουάρ, ούτε κόσμημα αλλά μια εμφάνιση premium και στιβαρή σου διαβεβαιώνει ότι τα λεφτά σου έπιασαν τόπο. Σύγκρινε δηλαδή την ποιότητα κατασκευής του Moto και του G4 δίπλα δίπλα και θα βάλεις τα γέλια με τα χάλια του G4. 

• Like 2
Δημοσ.

Ετσι ακριβως.

Κ μετα ειναι κ το θεμα επιδοσεων , οπου το moto x λογω σχεδον στο android ειναι πιο γρηγορο. Κραταει κ περισσοτερες εφαρμογες στη Ram γιατι δεν ειναι βαρυ σαν το τσιρκο της lg.

Δημοσ.

1) Οπως είπες, κατά τη γνώμη σου. Για εμάς που δουλέψαμε Moto και άλλες συσκευές που έχουν τέτοιου είδους βοηθήματα και ευκολίες απλά δεν υπάρχει γυρισμός σε "συμβατικές" λύσεις. 

2) Οκ αλλά το λογισμικό παραμένει "τσίρκο" και "συμβατικό". 

3) Το ότι η motorola ναυάγησε δεν σταματάει το Moto X από το να είναι μια κορυφαία συσκευή και για όσο αντέξει. 

Πρέπει όμως να πούμε ότι η διαφορά των 100 ευρώ δεν είναι μικρή και το G4 έχει πράγματα που είναι καλύτερα από το Moto (όπως η κάμερα που αναφέραμε) οπότε δεν θεωρώ ότι με οποιαδήποτε συσκευή ο άνθρωπος θα έχει κάποιο θέμα. Στην κατηγορία των 400-500 ευρώ πάντως εγώ δεν δικαιολογώ την πλαστικούρα κατασκευή και την μηδενική εμφάνιση premium συσκευής του G4. Είναι και λίγο ψυχολογικός ο παράγοντας. Πληρώνεις μια συσκευή τόσα λεφτά για να μην έχει εμφανισιακά καμιά διαφορά από τις συσκευές των μισών χρημάτων...

Καταλαβαίνω ότι η συσκευή δεν είναι ούτε αξεσουάρ, ούτε κόσμημα αλλά μια εμφάνιση premium και στιβαρή σου διαβεβαιώνει ότι τα λεφτά σου έπιασαν τόπο. Σύγκρινε δηλαδή την ποιότητα κατασκευής του Moto και του G4 δίπλα δίπλα και θα βάλεις τα γέλια με τα χάλια του G4.

Το g4 δεν είναι στιβαρή συσκευή; Τριζει; πλαστικα κουμπια που δεν κλικαρου;Πλαστική πίσω όψη που γλιστράει;

Μην λέμε ότι θέλουμε... Το g4 είναι από της ποιο στιβαρες συσκευές, χωρίς κανένα πρόβλημα, και λόγω της καμπύλης που έχει και του δέρματος, είναι ίσως η στιβαροτερη και πιο βολική συσκευή του 2015... Και ας έχουν οι άλλοι μεταλλικές και γυαλινες συσκευές που είναι μη βολικες (Όμως και την lg την βλέπω να φτιάχνει του χρόνου, μεταλλικό g5)

Δημοσ.

Το g4 δεν είναι στιβαρή συσκευή; Τριζει; πλαστικα κουμπια που δεν κλικαρου;Πλαστική πίσω όψη που γλιστράει;

Μην λέμε ότι θέλουμε... Το g4 είναι από της ποιο στιβαρες συσκευές, χωρίς κανένα πρόβλημα, και λόγω της καμπύλης που έχει και του δέρματος, είναι ίσως η στιβαροτερη και πιο βολική συσκευή του 2015... Και ας έχουν οι άλλοι μεταλλικές και γυαλινες συσκευές που είναι μη βολικες (Όμως και την lg την βλέπω να φτιάχνει του χρόνου, μεταλλικό g5)

Το G4 εχει αυτα:

Θετικά:

Εξαιρετική οθόνη με ανάλυση 2K

3 GB RAM

Καλή αυτονομία

Επεκτάσιμη μνήμη

Εξαιρετική κάμερα με Laser Autofocus

Πολλές δυνατότητες Multitasking

Αρνητικά

Πλαστική κατασκευή

Δεν υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση

Το UI της LG είναι αρκετά βαρύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...