Προς το περιεχόμενο

Moto x style vs LG g4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή είναι κάτοχος g4 και έχω δει και το moto από κοντά ξέρω τουλάχιστον στα δικά μου τα μάτια ότι το g4 έχει καλύτερη οθόνη.κάμερα απλά η καλύτερη για φέτος ειδικά σε χαμηλό φωτισμό..και πανέμορφη συσκευή τουλάχιστον σε κόκκινο δέρμα που την έχω..και η τιμή του είναι απλά εξαιρετική για τέτοια συσκευή..

• Like 1
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή είναι κάτοχος g4 και έχω δει και το moto από κοντά ξέρω τουλάχιστον στα δικά μου τα μάτια ότι το g4 έχει καλύτερη οθόνη.κάμερα απλά η καλύτερη για φέτος ειδικά σε χαμηλό φωτισμό..και πανέμορφη συσκευή τουλάχιστον σε κόκκινο δέρμα που την έχω..και η τιμή του είναι απλά εξαιρετική για τέτοια συσκευή..

προφανώς έχει καλύτερη οθόνη φίλε μου, QHD είναι, δεν χωράει αμφιβολία, αλλά και η οθόνη του moto είναι πολύ καλή! Τώρα το μόνο που μένει είναι να τα δει ο ενδιαφερόμενος και να αποφασίσει πιο θα πάρει (το moto φυσικά :P )

Δημοσ.

προφανώς έχει καλύτερη οθόνη φίλε μου, QHD είναι, δεν χωράει αμφιβολία, αλλά και η οθόνη του moto είναι πολύ καλή! Τώρα το μόνο που μένει είναι να τα δει ο ενδιαφερόμενος και να αποφασίσει πιο θα πάρει (το moto φυσικά :P )

Χαχαχα αυτή η αντικειμενικότητα σου με τρελενει!!αστειεύομαι φυσικά..εννοείται ότι θα επιλέξει αυτό που θα καλυπτει τις ανάγκες του κ θα του αρέσει.απλά είπα και εγώ την γνώμη μου λόγο το ότι έχω δουλέψει κ τις 2 συσκευές

• Like 1
Δημοσ.

Lg g4...Γλιτώνεις 100 ευρώ, περνεις καλύτερη συσκευή σε όλα τα σημεία (εκτός του ήχου) και έχεις και την αξιοπιστία της lg

Δημοσ.

Kostas αν επιτρέπεται μπορείς να μου επιχειρηματολογησεις πως το g4 είναι ανώτερο στα πάντα; προσωπικά πλην της κάμερας δεν νομίζω να είναι καλύτερο του moto .

Δημοσ.

Kostas αν επιτρέπεται μπορείς να μου επιχειρηματολογησεις πως το g4 είναι ανώτερο στα πάντα; προσωπικά πλην της κάμερας δεν νομίζω να είναι καλύτερο του moto .

Τα χαρακτηριστικά είναι τα ίδια..αλλά το g4 έχει καλύτερη οθόνη,καλύτερη καμερα και αποσπωμενη μπαταρία..και φυσικά με όλα τα παραπάνω 100Ε λιγότερα..

Δημοσ.

1)οθόνη του g4 είναι καλύτερη (του moto χ φωτεινότερη αλλά όχι καλύτερη

2)Η κάμερα του g4 είναι χιλιόμετρα μπροστά

3)Αφαιρουμενη μπαταρία

4)Πιο ελαφρύ και πιο βολικό στο χέρι

5)Το service της lg, (Αν και δεν έχω ακούσει τίποτα για το service της lenovo)

Αυτά είναι <τα πάντα > αφού δεν έμεινε και τίποτα άλλο να συγκρίνουμε, Ίδιο επεξεργαστή, ram,Χώρος αποθήκευση(+ micro sd και τα δύο)

• Like 2
Δημοσ.

Το moto x style εχει ενα βασικο πλεονεκτημα:

μακραν καλυτερο λειτουργικο κ οχι το τσιρκο της lg.

Δεν το λες και τσίρκο το UI της Lg..σταθερό και γρήγορο κ πολύ όμορφο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το λες και τσίρκο το UI της Lg..σταθερό και γρήγορο κ πολύ όμορφο.

+1 και εμένα το UI της LG  για κάποιο λόγο μου αρέσει πάρα πολύ συγκριτικά με πολλά άλλα

Δημοσ.

Το moto x style εχει ενα βασικο πλεονεκτημα:

μακραν καλυτερο λειτουργικο κ οχι το τσιρκο της lg.

Από που κι ως που είναι καλύτερο; Θεωρείς το Pure android καλύτερο,

Μια μικρή επισήμανση... Το G4 γίνεται να του βάλεις μια CUSTOM rom και να το κάνεις σχεδόν ίδιο με το moto x,

To moto x δεν γίνεται g4

Δημοσ.

Μια μικρή επισήμανση... Το G4 γίνεται να του βάλεις μια CUSTOM rom και να το κάνεις σχεδόν ίδιο με το moto x,

To moto x δεν γίνεται g4

Οι έξτρα βοήθειες που έχει βάλει μέσα στο λογισμικό η motorola δεν μπορείς να τις αποκτήσεις με το pure android. Το λογισμικό του moto είναι σαν pure android+ με αρκετά καλές και βολικές προσθήκες. Οτιδήποτε βοήθεια με χειρονομίες και φωνητικές εντολές βοηθάει πάρα πολύ στη χρήση. 

• Like 2
Δημοσ.

To moto x δεν γίνεται g4

Ναι ,θεωρω το pure android αισθητα καλυτερο(κ ελαφρυτερο) απο το τσιρκο της lg.

Δεν μπορεις να κανεις το lg g4 ιδιο με το moto x(προφανως δεν εχεις χρησιμοποιησει το moto x για να δεις ποσο βολικες ειναι οι εξτρα βοηθειες της motorola),

επισης κατι τετοιο δεν εχει επισημη υποστηριξη απο την lg κ ουτε φυσικα φθανει την σταθεροτητα της επισημης rom.

Φυσικα υπαρχει κ το θεμα των αναβαθμισεων που κ εκει εχει προβαδισμα το moto x.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...