nomikarios25 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Ο, τι λέει ο τίτλος παιδιά. Οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεν είναι στις επιλογές μου. Καθαρά ανάμεσα στα 2.παρομοιο hardware ό οπως είναι γνωστό αλλά προσωπικά με κερδίζει το moto λόγω εμφάνισης και διπλών στερεοφωνικων ηχείων. Βέβαια το g4 πέφτει καθημερινά και βλέπω να κατεβαίνει τα 400 από εβδομάδα. Αντίθετα το moto x style ειναι διαθέσιμο σε ελάχιστα μαγαζιά στο skroutz με αποτέλεσμα να είναι μονίμως κολλημένο στην ίδια τιμή μήνες τώρα ,τουτέστιν 489 ευρώ το ελάχιστο. Ακούω απόψεις. Ευχαριστώ!
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Φιλε κ εγω το moto x λογικα θα επερνα γιατι ειναι πιο ομορφο,εχει στερεο καλο ηχο,νομιζω εχει προστασια απο νερο κ εχει σχεδον στοκ ανδοιδ. βεβαια κ το Lg g4 ειναι αριστο τηλ κ σε καλη τιμη κ σου μενουν κ στην τσεπη. Δυσκολη αποφαση,αν ειχαν ιδια τιμη θα επερνα το μοτο αλλα τωρα δεν ξερω ειναι μπερδεμα..Απο μπαταρια πως παει το moto x ;; Ξερει κανεις ;;;
dimips Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Για μένα αυτο το Motorola είναι ξεκάθαρα αγάπη και σίγουρα αυτό θα σου πρότεινα. Επίσης σε χρώμα σε πολλούς αρέσει το λευκό αλλά το μαύρο για μένα είναι πολύ πιο όμορφο και φαίνεται πιο premium. Και σαν λειτουργικό και σαν οθόνη και σαν ομορφιά το style είναι ανώτερο για μένα. Στο LG g4 πας αν χρειάζεσαι το ραδιόφωνο στις καθημερινές σου μετακινήσεις με ΜΜΜ είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Πάντως είναι μεγάλα πάνε δες τα από κοντά και τα δύο πιάσ'τα στα χέρια σου αν δεν το έχεις κάνει ήδη γιατί κι εγώ το Motorola x style ήθελα αλλά κατέληξα στο Samsung s6 που ήταν πιο συμμαζεμένο. Η μπαταρία στο Moto x είναι καλύτερη από g4 και έχει επισης και το μεγάλο πλεονέκτημα του turbo charging. 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Ειναι κριμα παντως τετοιο κινητο να μην το φερνουν τα καταστηματα του σκρουτζ για να πεσει η τιμη του
kostas8080 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Το μόνο θετικό που μπορω να δω στο Moto x style Είναι : 1)Ο ήχος 2)οι αναβαθμίσεις (Αν και τα lg είναι από τα πρώτα που περνουν αναβαθμίσεις) Το g4: 1)Αφαιρουμενη μπαταρία 2)Micro sd 3)Πολύ ανώτερη κάμερα 4)5.5 αντί ίσως για 5.7 ίντσες
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Και το moto εχει micro sd Αποσπομενη μπαταρια: αμα ειναι καλη η αυτονομια σου κ εχει προστασια απο νερο κ εχεις μια καλη ποιοτητα κατασκευης τοτε δεν βρισκω τον λογο να εχεις (προσωπικη αποψη) Το μεγεθος οθονης για καποιους ειναι θετικο κ για καποιους οχι,αναλογα τα γουστα Για καμερα ναι ισως εχεις δικιο,δεν εχω δει βιντεακια αλλα πιστευω κ το moto θα εχει πολυ καλη καμερα
enigma84 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Πάντως ένα καλό που έχουν διαχρονικά τα motorola είναι η ποιότητα κλήσης ακόμα και τα φτηνά της μοντέλα. Και αυτό δεν το έχουν πολλές συσκευές.
leo06 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 πόσο καλύτερη αυτονομία θα έχει με ίδιο μέγεθος μπαταριας? Και το moto εχει micro sd Αποσπομενη μπαταρια: αμα ειναι καλη η αυτονομια σου κ εχει προστασια απο νερο κ εχεις μια καλη ποιοτητα κατασκευης τοτε δεν βρισκω τον λογο να εχεις (προσωπικη αποψη) Το μεγεθος οθονης για καποιους ειναι θετικο κ για καποιους οχι,αναλογα τα γουστα Για καμερα ναι ισως εχεις δικιο,δεν εχω δει βιντεακια αλλα πιστευω κ το moto θα εχει πολυ καλη καμερα
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 πόσο καλύτερη αυτονομία θα έχει με ίδιο μέγεθος μπαταριας? Δεν το ξερω φιλε κ γιαυτο ρωτησα κ πιο πανω κ ενας φιλος ανεφερε πως εχει καλυτερη αυτονομια το μοτο Τωρα το ποσο καλυτερη εχει δεν το ξερω,παντως εγω προσωπικα προτιμω την κατασκευη του μοτο κ οτι ειναι αδιαβροχο κ ας μην εχει αποσπομενη μπαταρια κ αν ειναι να κουβαλαω κατι σε τσαντακι η στο αμαξι ας κουβαλαω powerbank κ οχι μια δευτερη μπαταρια
Thanos233 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πάντως που είδα το moto από κοντά, απλά, ΤΟ ΕΡΩΤΕΎΤΗΚΑ! Είναι ένα στολίδι, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Εγώ σίγουρα θα έπαιρνα το moto! Αν έχεις τη δυνατότητα να το δεις από κοντά θα σου φύγει κάθε ενδοιασμός. 1
saruman123 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Ο, τι λέει ο τίτλος παιδιά. Οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεν είναι στις επιλογές μου. Καθαρά ανάμεσα στα 2.παρομοιο hardware ό οπως είναι γνωστό αλλά προσωπικά με κερδίζει το moto λόγω εμφάνισης και διπλών στερεοφωνικων ηχείων. Βέβαια το g4 πέφτει καθημερινά και βλέπω να κατεβαίνει τα 400 από εβδομάδα. Αντίθετα το moto x style ειναι διαθέσιμο σε ελάχιστα μαγαζιά στο skroutz με αποτέλεσμα να είναι μονίμως κολλημένο στην ίδια τιμή μήνες τώρα ,τουτέστιν 489 ευρώ το ελάχιστο. Ακούω απόψεις. Ευχαριστώ!Δες και την συγκρισει εδω: http://www.gizmag.com/moto-x-style-vs-lg-g4-comparison/38790/
dieccast Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Νομίζω ότι πας σε G4 αν θες τη καλύτερη καμερα κάμερα αλλιώς MOTO x!
VagXal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Πάρε G4..εξαιρετική κάμερα και συσκευή σαν σύνολο..
nomikarios25 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Καταρχάς να ευχαριστήσω όλους όσους αφιέρωσαν χρόνο για να μου δώσουν μια γνώμη. Προσωπικά παιδιά δεν έχω την δυνατότητα να τα δω από κοντά διότι μένω σε επαρχία. Πέραν τούτου όμως θα ήμουν ψεύτης αν δεν παραδεχτώ πώς το moto x style το έχω ερωτευτεί. Έχω δει άπειρα βίντεο και ειδικά στο βίντεο του βλαχάκη το άσπρο χρώμα είναι όλα τα λεφτά. Εκτός αυτού διάβασα ότι έχει καλύτερη οθόνη από το g4. Βέβαια το g4 έχει κατά κάποιο τρόπο καλύτερη κάμερα. Εν ολίγοις και για να μην κουράζω. Αν έπαιρνα αβίαστα όποιο ήθελα πραγματικά θα πήγαινα σε μότο. Αλλά όπως βλέπω το g4 έπεσε στα 396 ευρώ. Κοντά 100 ευρώ διαφορά. Και αναρωτιέμαι να πάω σε αυτό που μ'αρέσει περισσότερο με 100 ευρώ παραπάνω η να πάω σε πιο οικονομική λύση; να σημειωθεί ότι πριν πέσουν τα μάτια μου στο κουκλί της μότο το g4 ήταν μονόδρομος μιας και είχα θέσει όριο τιμής εκεί γύρω και λόγω overall χαρακτηριστικών. Ευχαριστώ και πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα