Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

θέλω να πάρω τηλεόραση Smart από 40"- 43" 4Κ που να υποστηρίζει όμως 100% το iPhone. Τι εννοώ?

• Να μπορώ να κάνω mirroring ασύρματα την οθόνη του iPhone στην τηλεόραση.
  • Να μπορώ τα δεδομένα του iPhone (φωτογραφίες, video, μουσική) να τα προβάλω ασύρματα στην τηλεόραση.
  • Να μπορώ να προβάλω ασύρματα το πρόγραμμα της τηλεόρασης και στο iPhone.

Ξέρω ότι υπάρχει η επιλογή του Apple TV αλλά θέλω να αποφύγω την αγορά του. Με ενδιαφέρει μέσω της επιλογής Airplay του iPhone ή μέσω κάποια καλής εφαρμογής της ίδιας της εταιρίας.

Χθές για παράδειγμα πήγα σε έναν φίλο και είχε μία τηλεόραση LG Smart περίπου 2ετίας (μάλλον είχε το WebOS v.1) και μέσω του προγράμματος της LG για το iPhone "LG TV Plus"  δεν κατάφερα να κάνω τα παραπάνω. 

Έχει κάποιος να προτείνει κάποια TV στα λεφτά που ζητάω που να υποστηρίζει το iPhone με αυτά που ζητάω?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

την ίδια ερωτηση θα ηθελα να κανω και εγω αλλα με,..,,android κινητο/tablet  με tv 4k 40-43" (για μελλοντική αγορά....)

samsung/sony/lg  600€ και + λίγο....

Δημοσ.

Θα επιλεξεις δηλαδη τηλεοραση, με κριτηριο την συνδεση με το κινητο; Σοβαρα τωρα;

Και να βλεπεις τηλεοραση απο το κινητο; Χειροτερη χρηση δεν μπορουσες να σκεφτεις ;  ( και επιπλεον ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειδικα για iphone αυτο δεν μπορει να γινει).

• Like 1
Δημοσ.

Θα επιλεξεις δηλαδη τηλεοραση, με κριτηριο την συνδεση με το κινητο; Σοβαρα τωρα;

Και να βλεπεις τηλεοραση απο το κινητο; Χειροτερη χρηση δεν μπορουσες να σκεφτεις ;  ( και επιπλεον ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειδικα για iphone αυτο δεν μπορει να γινει).

Μίλα καλύτερα... Από ανθρώπους που απαντάνε απλά για να προσβάλουν δεν θέλω καν την γνώμη τους.
Δημοσ.

Να υποστηριζει το iphone οπως λες οπως κανουν τα android out of the box δεν υπαρχει. Χρειαζεσαι υποχρεωτικα apple tv για να κανεις αυτα που θες. Αυτο που λες να βλεπεις στο iphone οτι παιζει η tv ειναι θεμα της τηλεορασης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...