Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι αυτο ειναι παρανομο.Επισκευη του κινητου ή αν δεν γινεται τοτε πιστωτικο(αν θελει να αγορασει παλι απο public)αλλιως επιστροφη χρηματων. 

Το ολο θεμα της επιστροφης χρηματων προκυπτει

1)Αν το προιον δεν μπορει να επισκευαστει και αρα αν το κρινει ο ενδιαφερομενος μπορει να παρει τα χρηματα του πισω αφου για το εν λογω προιον εκανε την αγορα οχι για καποιο αλλο(βεβαια τα καταστηματα δεν τα συμφερει αυτο

2)Αν δεν υπαρχει το ιδιο προιον προς αντικατασταση.

Στην ουσια το μονο που περιγραφεις παραπανω ειναι οτι του προτειναν να ξανααγορασει απο αυτους.Βεβαια δεν λες και σε ποιο προιον αναφερεσαι και τι του προτειναν,ετσι γενικα δεν μπορουμε να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα.

Δεν πηρε κινητο. Νομιζω ηταν βαση  για laptop η κατι αντιστοιχο. Δεν λειτουργουσε εξαρχης και το επεστρεψε. Εκει του ειπαν πως ειχε προβλημα και αρχικα του δινανε πιστωτικο, δεν υπηρχε το προιον που ηθελε αμεσα διαθεσιμο στο καταστημα και θα επρεπε να περιμενει.

Οι νομοι ειναι γνωστοι, η εφαρμογη τους ομως ειναι προβληματικη.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα , μετά από επιστροφή ελλατωματικου προϊόντος μου πρότειναν την αντικατάσταση η το πιστωτικό όριο και επειδή δεν ήθελα να πάρω το ίδιο προϊόν δέχθηκα το πιστωτικό το θέμα είναι ότι δεν θέλω να αγοράσω κάτι από το κατάστημα υπάρχει κάποιος τρόπος αυτό το πιστωτικό να το πάρω σε χρήματα; έστω ότι πάω αγοράζω(με το πιστωτικο) και επιστρέφω το προϊόν αυθημερόν έχω το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων;;

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει εμπειρία με doa και public. 

Ο Κωτσόβολος το αναφέρει στη σελίδα του ενώ στο public δεν το βρίσκω.

Δημοσ.

Μαργαρίτα καλησπέρα, κάνε μια βόλτα καλύτερα από κοντά και ρώτησε τους.εγώ από public θα το έπαιρνα πάντως α.την τηλεόραση από εκείνους την πήρα α.μπορείς να βάλεις και πόντους να σε βρει φθηνότερο α.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 1
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Τελικά ήθελα να ρωτήσω, επιστρέφουν χρήματα για ελαττωματικά προϊόντα;

Ποιόν υπέυθυνο πρέπει να ζητήσω; τον διευθυντή του καταστήματος; 

έχω το εξής πρόβλημα. Πήρα ένα home cinema 650 ευρώ. Μετά από 4 μέρες το επέστρεψα γιατί παρουσίασε έτσι ξαφνικά θόρυβο. Αφού πέρασε 1 μήνας που το είχαν στείλει στην αντιπροσωπεία, μου είπαν δεν επισκευάζεται και να πάρω ή το ίδιο ή κάτι άλλο. Κάποιο άλλο ανάλογο home cinema δεν υπάρχει στο public οπότε πήρα το ίδιο. Έλα μου ντε, που και αυτό παρουσιάζει θόρυβο. Δεν ξέρω, είναι ελαττωματικό το μοντέλο. Τώρα τί κάνω; Θέλω να μου επιστρέψουν τα χρήματα γιατί την πάτησα εντελώς με αυτή μου την αγορά!

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Composer είπε

Καλησπέρα. Τελικά ήθελα να ρωτήσω, επιστρέφουν χρήματα για ελαττωματικά προϊόντα;

Ποιόν υπέυθυνο πρέπει να ζητήσω; τον διευθυντή του καταστήματος; 

έχω το εξής πρόβλημα. Πήρα ένα home cinema 650 ευρώ. Μετά από 4 μέρες το επέστρεψα γιατί παρουσίασε έτσι ξαφνικά θόρυβο. Αφού πέρασε 1 μήνας που το είχαν στείλει στην αντιπροσωπεία, μου είπαν δεν επισκευάζεται και να πάρω ή το ίδιο ή κάτι άλλο. Κάποιο άλλο ανάλογο home cinema δεν υπάρχει στο public οπότε πήρα το ίδιο. Έλα μου ντε, που και αυτό παρουσιάζει θόρυβο. Δεν ξέρω, είναι ελαττωματικό το μοντέλο. Τώρα τί κάνω; Θέλω να μου επιστρέψουν τα χρήματα γιατί την πάτησα εντελώς με αυτή μου την αγορά!

Εμενα δεν επεστρεψαν τα 30 ευρω απο κατι ακουστικα που βγηκαν DOA. Πιστωτικο ή το ιδιο προιον μου ειπαν. Δεν ασχοληθηκα και ζητησα το ιδιο προιον. 

• Sad 1
Δημοσ.

Σε Κωτσοβολο που πηρα ενα ups πριν 3 μερες και εκανε ενα ανεπαισθητο  σφυριγμα που και που το πηγα πισω και χωρις κανενα ελεγχο μου εδωσαν αλλο .Το ιδιο προβλημα το πηγα πισω και αμμεσως τα χρηματα μου πισω 

DOA 7 ημερων εγραψαν στο χαρτι .

Ισχυει για ολους .

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση με καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή να μου επιστραφούν τα χρήματα;

Δε μπορώ να βρω κάποια λύση και ούτε επιστρέφουν τα χρήματα αυτοί. Το'χει κάνει ποτέ κανείς αυτό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...