Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια!

Θα ηθελα τα φωτα σας για το προβλημα μου γιατι μου χεινσπασει τα νευρα κ εχω μεινει χωρις τηλεφωνο.

Εχω εδω και 2μιση χρονια ενα samsung galaxy note 2το οποιο ξαφνικα μου κανει τα εξης 2 νουμερα:

1)εκει που λειτουργει κανονικα, σβηνει και ξανανανοιγει μονο του και οταν ανοιγει παραμενει στην οθονη εκκινησης(που λεει samsung) χωρις να μπαινει στο μενου κλπ.

Ο μονος τροπος να το συνεφερω ειναι να του βγαλω τη μπαταρια, να την ξαναβαλω και να το βαλω να φορτισει, ανεξαρτητα με το επιπεδο μπαταριας που ειχα πριν( δηλαδη μ το χει κανει και με πληρως φορτισμενη μπαταρια). Οταν καταφερω να τ ανοιξω τελειως η μπαταρια φαινεται αφυσικα χαμηλοτερη, πχ απο 90% να χει παει 18%.

2) επισης αρκετες φορες,παγωνει η οθονη και δεν ανταποκρινεται ουτε στην αφη, ουτε σε φυσικα πληκτρα. Μονη λυση η αφαιρεση κ επανατοποθετηση μπαταριας.

Καποια επιπλεον στοιχεια:

Η μπαταρια μου ειναι ελαφρως φουσκωμενη ολοι μ ου λενε οτι απλα χαλασε η μπαταρια μεχρι που τους λεω οτι παγωνει η οθονη. Εκει σοβαρευουν!

Εκανα εργοστασιακο φορματ στο κινητο κ σβηστηκαν ολα τα προγραμματα κ δεδομενα, χωρις αποτελεσμα.

Πηγα το κινητο σε μαγαζι επιδιορθωσης, αυτοι το αφησαν στο ραφι και μ παν οτι δεν τους τα εκανε αυτα αρα μαλον εχει προβλημα η μπαταρια ή η πλακετα.

Το κινητο ειχε root αριστει το καλοκαιρι απο εναν φιλο και δεν ειχα καποιο προβλημα ως τωρα, υπαρχει καποιος τροπος να αναιρεθει το ρουταρισμα?

Και γενικα... υπαρχει κατι αλλο που μπορω να δοκιμασω να το φτιαξω και να μην αγοραζω καινουριο?

Ευχαριστω και συγνωμη για το σεντονι!

• Like 1
Δημοσ.

1) Άλλαξε μπαταρία.

2) Ξαναπέρασε το Official Firmware όπως πρότεινε ο saruman123. Θα αναιρέσει και το root.

Επίσης δες πιθανό να τα έφτυσε η πλακέτα. Λογικά είσαι εκτός εγγύησης, άρα ή κάνεις αλλαγή στην αντιπροσωπεία με ένα Χ ποσό ή αναζητάς καινούρια πλακέτα και την αλλάζεις μόνος σου (αν πιάνουν φυσικά τα χέρια σου) ή αναζητάς νέα συσκευή. Για αρχή όμως, δοκίμασε μια άλλη μπαταρία.

• Like 1
Δημοσ.

1) Άλλαξε μπαταρία.

2) Ξαναπέρασε το Official Firmware όπως πρότεινε ο saruman123. Θα αναιρέσει και το root.

Επίσης δες πιθανό να τα έφτυσε η πλακέτα. Λογικά είσαι εκτός εγγύησης, άρα ή κάνεις αλλαγή στην αντιπροσωπεία με ένα Χ ποσό ή αναζητάς καινούρια πλακέτα και την αλλάζεις μόνος σου (αν πιάνουν φυσικά τα χέρια σου) ή αναζητάς νέα συσκευή. Για αρχή όμως, δοκίμασε μια άλλη μπαταρία.

Κι εγω μπαταρια υποψιαστηκα αλλα το παγωμα της οθονης δειχνει πιο προχωρημενη βλαβη ισως.

Επειδη ειμαι ασχετη απο αυτα, το να ξαναπερασω το official firmware ειναι ευκολο σχετικα?

Στο μαγαζι που το πηγα μου παν οτι ισως εχει προβλημα η πλακετα οποτε δε με συμφερει να το φτιαξω. Ξερει κανεις ποσο στο περιπου κοστιζει μια αλλαγη πλακετας πχ? Μη δωσω τα ιδια λεφτα που θα δινα για ν αγορασω αλλο τηλεφωνο...

• Like 1
Δημοσ.

δοκιμασε για αρχη την μπαταρια που ειναι σιγουρα μια ποιο απλη λυση και αν δεν..τοτε βλεπεις.παντως το δικο μου εγινε καινουργιο!

Δημοσ.

Κι εγω μπαταρια υποψιαστηκα αλλα το παγωμα της οθονης δειχνει πιο προχωρημενη βλαβη ισως.

Επειδη ειμαι ασχετη απο αυτα, το να ξαναπερασω το official firmware ειναι ευκολο σχετικα?

Στο μαγαζι που το πηγα μου παν οτι ισως εχει προβλημα η πλακετα οποτε δε με συμφερει να το φτιαξω. Ξερει κανεις ποσο στο περιπου κοστιζει μια αλλαγη πλακετας πχ? Μη δωσω τα ιδια λεφτα που θα δινα για ν αγορασω αλλο τηλεφωνο...

Κανενα 200-250€ υπολογησε.

Βαλε πρωτα το official firmware να δεις.

Μετα θα δεις για την μπαταρια.

Δημοσ.

Κανενα 200-250€ υπολογησε.

Βαλε πρωτα το official firmware να δεις.

Μετα θα δεις για την μπαταρια.

Αρκετα χρηματα, με τοσα παιρνω καινουριο... θα παρω καινουρια μπαταρια και θα αλλαξω το firmware αυριο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...