Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια

Επειδη ειναι να φυγω στην Γερμανια μεσα στις επομενες βδομαδες με προβληματιζει ο τροπος με τον οποιο μπορω να φερω το pc μαζι μου . Ειχε κανενας ποτε μια τετοια εμπειρια η θελει να κανει καποια προταση θα ειμουν πολυ χαρουμενος να την ακουσω

Δημοσ.

Υπάρχουν μεταφορικές που κάθε εβδομάδα ίσως κ περισσότερες φορές από μια,κάνουν δρομολόγιο στην Γερμανία,είναι σχετικά εύκολο να τις βρεις,ίσως κάποιος να έχει και πιο συγκεκριμένη εμπειρία να σου μεταφέρει.. αυτός είναι ένας ασφαλής και φτηνός τρόπος.

https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BF+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CE%93%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%B1&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=MjObVv_FBonnswGg-7XADA#q=%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%BF+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CE%93%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%B1

• Moderators
Δημοσ.

Δικές μου προτάσεις, μέσα από το case βγάλε ψυκτρα κάρτα γραφικών και πακεταρε τα ξεχωριστά

• Like 1
Δημοσ.

εγω θα ελεγα πουλα το pc εδω και κρατα μονο το σκληρο!

οτιδηποτε και να εχεις, εκει θα το βρεις σε καλυτερη τιμη!!!

• Like 1
Δημοσ.

Δικές μου προτάσεις, μέσα από το case βγάλε ψυκτρα κάρτα γραφικών και πακεταρε τα ξεχωριστά

αυτο ακριβως. αν βγουν αυτα τα 2 δεν παθαινει τιποτα...

• Moderators
Δημοσ.

εγω θα ελεγα πουλα το pc εδω και κρατα μονο το σκληρο!

οτιδηποτε και να εχεις, εκει θα το βρεις σε καλυτερη τιμη!!!

με ποια λογικη να πουλησει ενα συστημα εδω και να το ξανα αγορασει εκει που θα παει ?

• Like 1
Δημοσ.

με ποια λογικη να πουλησει ενα συστημα εδω και να το ξανα αγορασει εκει που θα παει ?

Το καινούργιο θα είναι ...γερμανικών προδιαγραφών, βρε!

• Like 4
Δημοσ.

Ψύκτρα σίγουρα, ειδικά αν έχεις κανένα τέρας όπως οι Noctua.

• Moderators
Δημοσ.

Οτι και να εχει ειναι αυτα τα 2 κομματια ειναι πιο επιρεπη στο να "σπασουν" και να διαλυσουν οτιδηποτε αλλο μεσα στο case

Δημοσ.

Η ψυκτρα ειναι μια corsair h100i οποτε να την βγαλω μαζι με την gpu , θα το κανω το θεμα ειναι αν ειχε κανεις ποτε εμπερια με μια τετοια μεταφορα η αν ξερει καποια γνωστη εταιρια (νομιζω η τιμη παει βαση βαρους και ογκου δεν ειμαι ομως σιγουρος)

Σιγουρα να αφησω μεσα τους 2 σκληρους δισκους hdd ?

Επισης παιδια δεν νομιζω να θελω να το πουλησω και να αγορασω απο την γερμανια αλλο

Δημοσ.

Εγώ πριν μερικά χρόνια έστειλα το pc σουηδια με ups! Cosmos S BTW! Το pc έφτασε οκ αλλά έκανα το λάθος να μην βγάλω την κάρτα γραφικών και την έκλαψα, ευτυχώς δεν είχε σημάδια κακοποίησης και έγινε αντικατάσταση εντός εγγύησης! Από εκεί και πέρα η AIO δεν χρειάζεται να βγει το πρόβλημα είναι με γομαροψηκτρες τύπου tower!

• Like 1
Δημοσ.

Antistatic bag που λες να μπορω να βρω για να βαλω την καρτα γραφικων

Εγώ πριν μερικά χρόνια έστειλα το pc σουηδια με ups! Cosmos S BTW! Το pc έφτασε οκ αλλά έκανα το λάθος να μην βγάλω την κάρτα γραφικών και την έκλαψα, ευτυχώς δεν είχε σημάδια κακοποίησης και έγινε αντικατάσταση εντός εγγύησης! Από εκεί και πέρα η AIO δεν χρειάζεται να βγει το πρόβλημα είναι με γομαροψηκτρες τύπου tower!

Ποσο περιπου κοστιστε η μεταφορα σου? Πως το πακεταρες πανω κατω

Ψύκτρα σίγουρα, ειδικά αν έχεις κανένα τέρας όπως οι Noctua.

λες να βγαλω και τους hdd?

Υπάρχουν μεταφορικές που κάθε εβδομάδα ίσως κ περισσότερες φορές από μια,κάνουν δρομολόγιο στην Γερμανία,είναι σχετικά εύκολο να τις βρεις,ίσως κάποιος να έχει και πιο συγκεκριμένη εμπειρία να σου μεταφέρει.. αυτός είναι ένας ασφαλής και φτηνός τρόπος.

https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BF+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CE%93%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%B1&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=MjObVv_FBonnswGg-7XADA#q=%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%BF+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CE%93%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%B1

Το θεμα μου ειναι οτι ψιλοφοβαμαι μην παθει κατι στην μεταφορα και δεν ξερω αν προσφερουν ασφαλεια τουλαχιστον να πληρωσω λιγο παραπανω αλλα να ειναι ασφαλισμενο

Δημοσ.

Antistatic bag που λες να μπορω να βρω για να βαλω την καρτα γραφικων

Σε ενα οποιδήποτε καταστημα με υπολογιστές να πας θα σου δώσουν ένα αντιστατικο

Ποσο περιπου κοστιστε η μεταφορα σου? Πως το πακεταρες πανω κατω. 

Εχουν περασει 6 χρονια απο τοτε , ουτε που θυμάμαι αλλα και να θυμόμουν θα έχουν αλλαξει μεχρι τώρα οι τιμές. Ειχα κρατήσει τα κουτια και τα φελιζολ του case και της οθόνης! 

λες να βγαλω και τους hdd?

Δεν χρειαζεται, οι κεφαλές παρκάρουν οταν είναι σβηστοι οι σκληροι οποτε ειναι σχεδον απιθανο να παθουν κατι εφόσον εινια βιδωμένοι σωστά στο hdd cage. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...