HateMe Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Είδα νεα ποστ στο thread και νόμιζα πως επέστρεψε. Ξεκολλάτε αχαχαχχαχααχ
yanis13 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Ολοκληρωσα και την 3η σεζον και εχω παθει πλακα. Πειτε μου οτι ειναι καποιου ειδους τρολ η ακυρωση αυτης της σειρας και οτι εχει ανανεωθει για 4η σεζον απλα δε το ξερουμε ακομη . Δε γινεται να ακυρωθηκε αυτη η σειρα!!! 1
john_dr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Στις 10/8/2022 στις 1:17 ΠΜ, yanis13 είπε Ολοκληρωσα και την 3η σεζον και εχω παθει πλακα. Πειτε μου οτι ειναι καποιου ειδους τρολ η ακυρωση αυτης της σειρας και οτι εχει ανανεωθει για 4η σεζον απλα δε το ξερουμε ακομη . Δε γινεται να ακυρωθηκε αυτη η σειρα!!! Από ότι θυμάμαι οι εξελίξεις στην τρίτη σεζόν προμήνυαν μια τέταρτη με πολύ περισσότερο ενδιαφέρον, πιθανόν κάποιο τεράστιο plot twist σχετικά με τους εισβολείς και το κατά πόσο ήταν η κύρια απειλή. Και πάνω που έλεγες ότι η σειρά ήταν έτοιμη να πατήσει γκάζια,... τέλος. 1 2
SpectralQ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Στις 10/8/2022 στις 1:17 ΠΜ, yanis13 είπε Ολοκληρωσα και την 3η σεζον και εχω παθει πλακα. Πειτε μου οτι ειναι καποιου ειδους τρολ η ακυρωση αυτης της σειρας και οτι εχει ανανεωθει για 4η σεζον απλα δε το ξερουμε ακομη . Δε γινεται να ακυρωθηκε αυτη η σειρα!!! Δυστυχώς! Όπως και άλλες πολύ καλές sci-fi σειρές που έφαγαν άκυρο. Πραγματικά κρίμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα