Προς το περιεχόμενο

lg g4 vs samsung s6 vs sony z5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ,θελω να μου πείτε τη γνώμη σας, αύριο πίσω να αγοράσω κινητό ποιο από τα 3 θα μου προτείνατε και γιατί?? Λόγω κάμερας κυρίως είμαι ψημένος πιο πολυ για lg αυτή τη στιγμή!!

Δημοσ.

Λογω καμερας πας σε z5 η s6 που ειναι τα 2 κορυφαια

To g4 έχει επίσης κορυφαίες κάμερες αλλά θα πρότεινα να πάει σε Ζ5 γιατί η Sony υποστηρίζει πολύ τις ναυαρχίδες στα Updates (βλέπε Xperia Z) και έχει πολύ καλύτερη κάμερα και από το S6 και το G4. Επίσης το S6 και το G4 σε 1-2 θα είναι κινητά της προηγούμενης σεζόν

Δημοσ.

Όσοι λέτε για καλύτερη κάμερα του z5 έχετε δει δείγματα; ή τα λέτε βασιζομενοι στα ονομαστικά mpx ή στην διαφήμιση;

Το g4 έχει την καλύτερη κάμερα σε android συσκευή. Το s6 έχει λίγο καλύτερη στις ημερήσιες αλλά στις νυχτερινές το g4 είναι πολύ καλύτερο. Το z5 για να βγάλει καλή φωτογραφία πρέπει να είσαι σε manual Mode αλλά και πάλι δεν θα ναι καλύτερο του g4. Ίσως με κάνα update μειωθεί η διαφορά.

Εκεί που είναι πολύ καλύτερο είναι στο video όπου είναι ανώτερο τον άλλων δύο.

Συνεπώς έχει αρκετά καλά το z5 αλλά όχι και την καλύτερη κάμερα όπως μερικοί λέτε.

• Like 2
Δημοσ.

Όσοι λέτε για καλύτερη κάμερα του z5 έχετε δει δείγματα; ή τα λέτε βασιζομενοι στα ονομαστικά mpx ή στην διαφήμιση;

Το g4 έχει την καλύτερη κάμερα σε android συσκευή. Το s6 έχει λίγο καλύτερη στις ημερήσιες αλλά στις νυχτερινές το g4 είναι πολύ καλύτερο. Το z5 για να βγάλει καλή φωτογραφία πρέπει να είσαι σε manual Mode αλλά και πάλι δεν θα ναι καλύτερο του g4. Ίσως με κάνα update μειωθεί η διαφορά.

Εκεί που είναι πολύ καλύτερο είναι στο video όπου είναι ανώτερο τον άλλων δύο.

Συνεπώς έχει αρκετά καλά το z5 αλλά όχι και την καλύτερη κάμερα όπως μερικοί λέτε.

συμφωνω απολυτα εχω το lg g4 και το συγκρινα με το s6 adge ενος φιλου και το δικο μου ειχε αρκετα ποιο καλη καμερα για το z5 δεν ξερω αλλα αποτι εχω δει θα ελεγα οτι το g4 το εχει ειδικα σε χαμηλο φωτισμο.αα και να προσθεσω οτι και σε καλο φωτισμο το g4 ειχε ποιο ρεαλιστικα χρωματα απο το s6

Δημοσ.

Φιλε εγω το Ζ5 θα αγοραζα γιατι πιστευω ειναι το πιο ολοκληρωμενο τηλεφωνο και τα κανει ολα αριστα.

Η καμερα του οντως ειναι απο τις καλυτερες αλλα στο manual mode  (για εμενα αυτο δεν ειναι προβλημα)

Δημοσ.

Εδω ειμαστε

Και μόνο που βλέπω σε ποια θέση είναι το 1020 μου αρκεί..Χώρια ότι το συγκεκριμένο συγκριτικό σήκωσε πολύ συζήτηση. Τώρα αν δεις blind tests και δείγματα από κατόχους των συσκευών, η κατάταξη μόνο έτσι δεν είναι. 

Δημοσ.

Το z5 εχει λιγο χειροτερη καμερα απο s6 και g4, ειναι και λιγο πιο αργο τουλαχιστον απο s6 αλλα θα διαλεγα το z5 λογο το οτι ειναι αδιαβροχο πιο καινουριο και καλυτερη αυτονομια.

Δημοσ.

Και μόνο που βλέπω σε ποια θέση είναι το 1020 μου αρκεί..Χώρια ότι το συγκεκριμένο συγκριτικό σήκωσε πολύ συζήτηση. Τώρα αν δεις blind tests και δείγματα από κατόχους των συσκευών, η κατάταξη μόνο έτσι δεν είναι.

Στη θεση που του αρμοζει ειναι και μαλιστα ειναι σε πολυ καλη για 3 χρονων συσκευη. δεν καταλαβαινω που το προβλημα σου

Δημοσ.

Στη θεση που του αρμοζει ειναι και μαλιστα ειναι σε πολυ καλη για 3 χρονων συσκευη. δεν καταλαβαινω που το προβλημα σου

Με τα οπτικά που έχει, το xenon, και το pureview μόνο εκεί δεν είναι.

Τώρα από εκεί και πέρα όπως είπα. Μια αναζήτηση σε blind tests, συγκριτικά χρηστών που έχουν περάσει από τις συσκευές μόνο την κατάταξη αυτή δεν επιβεβαιώνει.

Οπότε το πρόβλημά μου είναι ότι το z5 δεν έχει απλά την καλύτερη κάμερα. Δεν έχει μέτρια αλλά απλα μεταξύ των κορυφαίων είναι υποδεέστερη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...