InfinitySurfer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μπορείς να κάνεις και μια ολική τοιχογραφία, με κάποια σκηνή ή ήρωες από παιχνίδια που σου αρέσουν. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μονο εγώ γουστάρω pitch black καταστάσεις?! Απορώ πως την παλεύετε με τα led να σας χτυπάνε στα ματια, εγώ μέχρι και από το keyboard τα έχω κλείσει Απλά ελπίζω να το διακοσμείς για να γουστάρεις εσύ γιατί ελάχιστοι εκτιμούν gaming whatever Καλή τύχη και όταν τελειώσεις πόσταρε το στο desktop thread http://www.insomnia.gr/topic/215780-insomniacs-desks-pictures-thread/ 1
Tobajara Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Γιατι δεν βαζετε καμια ωραια βιβλιοθηκη με μερικα καλα βιβλια, κουτια original παιχνιδιων και φιγουρες απο επιτραπεζια παιχνιδια (η απο collectors videogames) ? Πολυ πιο ομορφο αποτελεσμα απο τις καγκουριες με τα φωτα. Ας τις περιορισετε στο pc case αυτες. Και εγώ αυτής της άποψης είμαι. Ο καλύτερος τρόπος να αναδειχτεί μια συλλογή και οι προτιμήσεις του παίκτη. Τα φωτάκια και εμένα με εκνευρίζουν πολύ, τα έχω σβήσει ακόμα και από το ποντίκι. Τώρα, αφίσες, μπλούζες σε κάδρα (λέμε τώρα) και ενδεχομένως κάποιο κουκλάκι είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος αν το δωμάτιο πρέπει να έχει μια θεματική, καλύματα για το κρεβάτι επίσης (παπλωματοθήκες πχ) είναι εύκολο να βρεθούν, ενώ μου άρεσε και η λύση της τοιχογραφίας που είναι και φτηνή και όμορφη. Ο κίνδυνος είναι πως μπορεί να τη βαρεθεί κανείς και μετά ο τοίχος θα θέλει βάψιμο, για να μην πω ξύσιμο Παρεπιπτόντως, η αγαπημένη μου στολή του Spawn ήταν και θα είναι η κλασσική των πρώτων τευχών. Ακόμα και αυτή πιο μετά που η στολή "εξελίχθηκε" και απέκτησε την επικαλαμίδα που φαίνεται πάνω και το μονοκόμματο περιβραχιόνιο μου φαινόταν κακόγουστη. 1
michael92 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μπορείς να κάνεις και μια ολική τοιχογραφία, με κάποια σκηνή ή ήρωες από παιχνίδια που σου αρέσουν. So lame.
InfinitySurfer Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 ..lame, ξε-lame, ότι μπορεί ο καθένας. Μονο εγώ γουστάρω pitch black καταστάσεις?! Απορώ πως την παλεύετε με τα led να σας χτυπάνε στα ματια, εγώ μέχρι και από το keyboard τα έχω κλείσει Απλά ελπίζω να το διακοσμείς για να γουστάρεις εσύ γιατί ελάχιστοι εκτιμούν gaming whatever Καλή τύχη και όταν τελειώσεις πόσταρε το στο desktop thread http://www.insomnia.gr/topic/215780-insomniacs-desks-pictures-thread/ Και ΄γω του pitch black είμαι (εκτός από ένα μικρο φως στο keyboard) αλλα την ημέρα θέλω φως και χρώμα. Μπορείς επίσης αν έχεις προσβαση σε 3D Printer, να εκτυπώσεις διάφορους χαρακτήρες απο παιχνίδια, ή ακόμα και κουτια παιχνιδιών για τα ράφια, από παιχνίδια που τα έχεις μόνο σε digital μορφή.
tmjuju Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Κρατά τα λεφτά σου Κάνε μια διακόσμηση στο 3DStudio Και φόρα τα VR γυαλιά Β-)
Alex21121988 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Εγώ χρησιμοποιώ rgb led με χειριστήριο και είμαι happy με το αποτέλεσμα. Απλά πράγματα χωρίς πολλά. 1
firepc Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Απο που το πηρες; Ενα λινκ; μια ονομασια; Κανα δυο αλλα παρομοια για να σιγκρινω;
giannisag17 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Απο που το πηρες; Ενα λινκ; μια ονομασια; Κανα δυο αλλα παρομοια για να σιγκρινω; http://e-felekis.skroutzstore.gr/p.Set-Adiavrochi-Tainia-LED-5-metron-RGB-5050SMD-14-4W-High-Power-12V-me-tilecheiristirio.1215802.html 1
naruto14 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 http://e-felekis.skroutzstore.gr/p.Set-Adiavrochi-Tainia-LED-5-metron-RGB-5050SMD-14-4W-High-Power-12V-me-tilecheiristirio.1215802.html Ανοίγοντας το link γράφει δεν βρέθηκε η σελίδα. Και εμένα με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο πάντως. Αν σου είναι εύκολο να διορθώσεις το λινκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα