Vasilis_nakos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να μου πειτε πως να κανω το δωματιο μου πιο gaming φαση χωρις να ξοδεψω πολλα λευτα για κατασκευες και τετια απλα καπως να το διακοσμισω για να ειναι πιο ομορφο. Eυχαριστω!
Rumpelstiltskin Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 led? διάλεξε χρωματικό συνδυασμό ή πάρε rgb και φτιάξε κρυφούς φωτισμούς.
Gagoling Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 υπάρχει ένα μηνιαίο bundle αντικειμένων σχετικών με το gaming και περιελαμβάνει από φιγούρες και αφίσες μέχρι και βιβλία και φωτιστικά, κάτι σαν το humble bundle μόνο που αυτό για το οποίο μιλάω δεν έχει παιχνίδια. μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή το όνομα, θα το ψάξω και όταν το βρω θα το ποστάρω. στην Αμερική πουλάει τρελά και ξέρω πως σίγουρα κάνει shipping Ευρώπη (δε γνωρίζω για Ελλάδα). το αγοράζουν κυρίως για συλλεκτικούς και διακοσμιτικούς λόγους οπότε ταιριάζει άψογα στην περίπτωσή σου. Ορίστε και το λινκ: https://www.lootcrate.com/ Είναι αυτό το οποίο περιέγραψα
nickarmy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 μπορείς να βάλεις λεπτά ραφάκια στον τοίχο σου σαν ( http://www.ikea.gr/diakosmisi-spitiou/kornizes-kai-poster/rafia-gia-kornizes/rafi-gia-kornizes-55538/80908/) και να βάλεις πάνω τις θήκες τον παιχνιδιών να στέκονται αντι να είναι το ένα πάνω στο άλλο (όπως πιθανώς να τα έχεις τώρα ) 1
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 υπάρχει ένα μηνιαίο bundle αντικειμένων σχετικών με το gaming και περιελαμβάνει από φιγούρες και αφίσες μέχρι και βιβλία και φωτιστικά, κάτι σαν το humble bundle μόνο που αυτό για το οποίο μιλάω δεν έχει παιχνίδια. μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή το όνομα, θα το ψάξω και όταν το βρω θα το ποστάρω. στην Αμερική πουλάει τρελά και ξέρω πως σίγουρα κάνει shipping Ευρώπη (δε γνωρίζω για Ελλάδα). το αγοράζουν κυρίως για συλλεκτικούς και διακοσμιτικούς λόγους οπότε ταιριάζει άψογα στην περίπτωσή σου. Ορίστε και το λινκ: https://www.lootcrate.com/ Είναι αυτό το οποίο περιέγραψα Δυστυχώς δεν στέλνουν Ελλάδα.. :/ και έχουν βάλει πολύ ωραία μπλιμπλίκια
Vasilis_nakos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 ευχαριστω παιδια για τις ιδεες σας
Apoll Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να μου πειτε πως να κανω το δωματιο μου πιο gaming φαση χωρις να ξοδεψω πολλα λευτα για κατασκευες και τετια απλα καπως να το διακοσμισω για να ειναι πιο ομορφο. Eυχαριστω! Όπως θες εσύ. Είναι δικός σου χωρος
Fulgore Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να μου πειτε πως να κανω το δωματιο μου πιο gaming φαση χωρις να ξοδεψω πολλα λευτα για κατασκευες και τετια απλα καπως να το διακοσμισω για να ειναι πιο ομορφο. Eυχαριστω! Gaming=παιζω και κοιταζω την οθονη. Για ποιο λογο να γεμισεις το δωματιο δεν μπορω με φωτακια.Πιο πολυ καγκουροκατασταση θα το κανεις(αλα uplifting και λοιπα)παρα να γινει πιο ομορφο. Τα μονα οντως ωραια για διακοσμηση ειναι απο Collectors edition ή γενικα φιγουρες παιχνιδιων που να παραπεμπουν και τον φιλο σε αυτα που σου αρεσουν ή και εσενα ακομα. Το λεω κατι τετοιες μλκιες(συγνωμη για τον τονο)βλεπω και σε πολλους που κανουν τα κουτια τους στα Pc ντισκοτεκ μεσα στον φωτισμο,σε ενα κατα τα αλλα pc που προοριζεται κανονικα για λιωσιμο στα παιχνιδια. Τσαμπα λεφτα δυστηχως.
Zus Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Υπερβολικός. Ένας διακριτικός led φωτισμός σε ένα windowed case είναι απόλαυση,
Fulgore Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Υπερβολικός. Ένας διακριτικός led φωτισμός σε ένα windowed case είναι απόλαυση, Με την λεξη ντισκοτεκ προφανως εννοουσα φωτισμο παντου. Δεν ειναι αλλωστε και τυχαιο που τα περισσοτερα πραγματα πλεον που βγαινουν σαν περιφερειακα τους βαζουν πανω μερικα φωτακια,πετανε και την κουβεντα gaming(βλεπε ακομα και στα turbo x)και ανεβαζουν την τιμη στον θεο.
firepc Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Παιδια που μπορουμε να βρουμε τετοια led για το δωματιο? Πχ. ενα λευκο φως για πισω απο την οθονη για να ξεκουραζει τα ματια. Τι να πατησω για να ψαξει στο skroutz?
WizNick Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Γιατι δεν βαζετε καμια ωραια βιβλιοθηκη με μερικα καλα βιβλια, κουτια original παιχνιδιων και φιγουρες απο επιτραπεζια παιχνιδια (η απο collectors videogames) ? Πολυ πιο ομορφο αποτελεσμα απο τις καγκουριες με τα φωτα. Ας τις περιορισετε στο pc case αυτες. 1
nickarmy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Παιδια που μπορουμε να βρουμε τετοια led για το δωματιο? Πχ. ενα λευκο φως για πισω απο την οθονη για να ξεκουραζει τα ματια. Τι να πατησω για να ψαξει στο skroutz? ταινία led χρειάζεσαι (υπάρχει σε πολλά καταστήματα δες και skroutz)
Mpiftekis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Παιδια που μπορουμε να βρουμε τετοια led για το δωματιο? Πχ. ενα λευκο φως για πισω απο την οθονη για να ξεκουραζει τα ματια. Τι να πατησω για να ψαξει στο skroutz? Μπορείς να πάρεις και usb led φωτάκια. Εγώ έχω ένα της Xiaomi και κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα