Προς το περιεχόμενο

Αγορά!:Nexus 5X vs Galaxy S6 vs Xperia Z5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

S6

Θετικά:

Εντυπωσιακή οθόνη

Εξαιρετικές επιδόσεις του Exynos

Βελτιωμένος αναγνώστης δαχτυλικών αποτυπωμάτων

Πολύ καλές επιδόσεις της κάμερας

Αρνητικά

Υπερθερμαίνεται εύκολα

Δεν είναι πλέον αδιάβροχο

Μη επεκτάσιμη μνήμη

Μέτρια αυτονομία

Z5

Αρνητικά

Ενσωματωμένη μπαταρια

Ips οθόνη με το γνωστό χαμηλο κοντράστ.

Το γυαλί που κάνει τη συσκευή εύθραυστη.

Υπερθερμαίνεται εύκολα

Μικρη μπαταρια

Θετικά:

Στερεοφωνικα ηχεια

Δαχτυλικο αποτύπωμα πολύ γρηγορο

4Κ βιντεο

Αδιαβροχο

SnapDragon 810 Επεξεργαστης

Ζ5 αρνητικο η ενσωματομενη μπαταρια αλλα οχι στο S6? :P  Επισης το Z5 δεν εχει και καλυτερη αυτονομια απο τα αλλα κινητα που αναφερθηκαν?

Επισης δειτε μια για το Nexus την πτωτικη πορεια που εχει απο οταν βγηκε https://www.skroutz.gr/s/7556921/LG-Nexus-5X-16GB.html?from=catspanκαι θα συνεχισει να πεφτει γιατι πολυ απλα με 2gb ram δεν πας πουθενα .Ναι μεν ισχυουν τα περι pure android αλλα δυστηχως εχουμε φτασει σε σημειο αυτο να το πληρωνουμε ακριβα στα Nexus κινητα τα τελευταια 2 χρονια.

Ας ειχε 3gb ram και 3000μπαταρια το 5x και θα λεγαμε τι πωλησεις και ενδιαφερον θα ειχε το εν λογω κινητο.Αλλα μαλλον το εκανε ετσι η google επιτηδες για να υπαρχει κινητρο αγορας του 6p.

Δημοσ.

Πραγματικά το nexus 5X ήταν έγκλημα στα 480€ για 16gb. Το 6p ήρθε με πολύ πιο ρεαλιστική τιμολόγηση για τα χαρακτηριστικά του.

Από εκεί και πέρα το z5 τι θεωρώ το πιο ολοκληρωμένο αλλά είναι ακόμα ακριβό.

Το s6 όσο πλησιάζει το s7 πέφτει η τιμή του αν και δεν το βλέπω να φθάνει γρήγορα τα 400. Σε καλύπτει ίσως περισσότερο σε αυτά που θες.

Το 5x θα άξιζε να τι δεις στα 320€ και κάτω.

Αν μπορείς να διαθέσεις την διαφορά για μένα ίσως είναι καλύτερα να πας στο s6.

Δημοσ.

Nexus 6p που είναι και το καλύτερο κινητό έως τώρα και έχει και από τις καλύτερες κάμερες (σε αυτήν την κατηγορία υστερουσαν τα Nexus αλλά το 6p είναι κορυφαίο σε όλες τις κατηγορίες

Δημοσ.

Ευχαριστώ!

Μου τα χαλάει με τη κάμερα του το Ζ5(πέρα της τιμής) αλλιώς θα πήγαινα εκεί.

Θα περιμένω λίγο για Νεξους (αν και δεν το βλέπω) αλλά κυρίως για το lumia 950 και αν δεν φτιάξει είτε η τιμή είτε κάτι σχετικά με την απόδοση, θα πάω S6.

Δημοσ.

Το touchwiz που λετε για τα Samsung το εχουν και τα ταμπλετ??

Γιατι πραγματικα ποτε δεν μου κολλησε ή δεν με ενολχησε κατι..

Πολυ μισος για τη Samsung βλεπω.

Νομιζω γι αυτα που προσφερει το S6 εχει ποκυ καλη τιμη σε σχεση με τα υπολοιπα!!!

Δημοσ.

Λοιπον. Έχω το s6 και έγραψα πριν ότι ενοχλεί το touchwizz. Αυτό που έκανα είναι να δώσω 6 ευρώ στο play store και να αγοράσω το nova launcher pro 4,5e και το package Disabler 1,5e το οποίο λειτουργεί χωρίς root.

Έκανα το nova το κύριο launcher και με το Disabler έκανα disable όλα τα περίεργα app και services μέχρι και το smart που έχει για διαχείριση μπαταρίας και χωρου, το touchwizz launcher που έχει μέσα το Samsung και το Samsung keyboard και κατέβασα της google. Επίσης από το developer options απενεργοποίησα όσα animation ήταν x1. Τέλος από recovery mode έκανα format το cashe.

Αποτέλεσμα είναι να έχω σχεδόν τη pure andoid εμπειρία του nexus, με τα καλά μόνο του Samsung όπως το όμορφο swipe down menu του κτλ, με τις αστραπιαίες ταχύτητες των 8 πυρήνων και την απίστευτη οθόνη και κατασκευή του s6. Η μπαταρία επίσης βελτιώθηκε πλέον κρατάει 4.30-5ωρες screen on έναντι 3.30-4 που μου κρατούσε χωρίς αυτές τις παρεμβάσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον. Έχω το s6 και έγραψα πριν ότι ενοχλεί το touchwizz. Αυτό που έκανα είναι να δώσω 6 ευρώ στο play store και να αγοράσω το nova launcher pro 4,5e και το package Disabler 1,5e το οποίο λειτουργεί χωρίς root.

Έκανα το nova το κύριο launcher και με το Disabler έκανα disable όλα τα περίεργα app και services μέχρι και το smart που έχει για διαχείριση μπαταρίας και χωρου, το touchwizz launcher που έχει μέσα το Samsung και το Samsung keyboard και κατέβασα της google. Επίσης από το developer options απενεργοποίησα όσα animation ήταν x1. Τέλος από recovery mode έκανα format το cashe.

Αποτέλεσμα είναι να έχω σχεδόν τη pure andoid εμπειρία του nexus, με τα καλά μόνο του Samsung όπως το όμορφο swipe down menu του κτλ, με τις αστραπιαίες ταχύτητες των 8 πυρήνων και την απίστευτη οθόνη και κατασκευή του s6. Η μπαταρία επίσης βελτιώθηκε πλέον κρατάει 4.30-5ωρες screen on έναντι 3.30-4 που μου κρατούσε χωρίς αυτές τις παρεμβάσεις.

Επειδη θελω να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο μπορεις να μου πεις αν με αυτο χανεται η εγγυηση??

Οχι λογικα ε? Αφου ειναι εφαρμογη.

Επισης σου εχει οδηγιες για το τι να κανεις οταν το κατεβασεις? Γιατι ειμαι λιγο ασχετη.

Κατι τελευταιο.

Μπορεις να κανεις ενα πριντ σκριν το μενου οπως ειναι τωρα και το πληκτρολογιο??

Ευχαριστουμε πολυ που το μοιραστηκες μαζι μας :)

Δημοσ.

Επειδη θελω να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο μπορεις να μου πεις αν με αυτο χανεται η εγγυηση??

Οχι λογικα ε? Αφου ειναι εφαρμογη.

Επισης σου εχει οδηγιες για το τι να κανεις οταν το κατεβασεις? Γιατι ειμαι λιγο ασχετη.

Κατι τελευταιο.

Μπορεις να κανεις ενα πριντ σκριν το μενου οπως ειναι τωρα και το πληκτρολογιο??

Ευχαριστουμε πολυ που το μοιραστηκες μαζι μας :)

Εγώ root δεν έκανα και δε νομίζω να κάνει η εφαρμογή αυτή από μόνη της root αλλά το κανείς με δική σου ευθύνη μη σε πάρω και στο λαιμό μου. Ανέβασα το XML όσων έχω κλείσει εγώ έτσι όταν κατεβάσεις την εφαρμογή το κανείς import από τις ρυθμισεις της πάνω δεξια και κλείνει αυτόματα όσα έχω κλείσει εγώ. Προσοχή να εχεις κάνει εγκατάσταση το nova και να το έχεις βάλει ως κύριο launcher πριν το κανεις.

Εγώ την εμφάνιση την έκανα έτσι λλα με το Nova μπορεις να κανείς ότι θες.

post-341655-0-09678500-1453470790_thumb.png

post-341655-0-43399000-1453470808_thumb.png

post-341655-0-33386600-1453470832_thumb.png

post-341655-0-97658500-1453470849_thumb.png

disabledpackages-dimips.xml

Δημοσ.

Ευχαριστώ!

Μου τα χαλάει με τη κάμερα του το Ζ5(πέρα της τιμής) αλλιώς θα πήγαινα εκεί.

Τι σε χαλαει στην καμερα του Ζ5, δεν μπορω να καταλαβω.Εχει μια απο τις καλυτερες καμερες και εχει και  χειροκινητες ρυθμισεις για να την κανεις οτι θελεις.Εξαλλου υπαρχουν και αρκετες εφαρμογες για καμερα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ root δεν έκανα και δε νομίζω να κάνει η εφαρμογή αυτή από μόνη της root αλλά το κανείς με δική σου ευθύνη μη σε πάρω και στο λαιμό μου. Ανέβασα το XML όσων έχω κλείσει εγώ έτσι όταν κατεβάσεις την εφαρμογή το κανείς import από τις ρυθμισεις της πάνω δεξια και κλείνει αυτόματα όσα έχω κλείσει εγώ. Προσοχή να εχεις κάνει εγκατάσταση το nova και να το έχεις βάλει ως κύριο launcher πριν το κανεις.

Εγώ την εμφάνιση την έκανα έτσι λλα με το Nova μπορεις να κανείς ότι θες.

Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες :D

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες :D

Να ξέρεις ή μπαταρία είναι κακή σε σχέση με το iphone 6 τελειώνει εύκολα

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να βαλεις nova free και θα χάσεις απλά λίγα tweeks.

Όσο για το disabler δεν είναι ανάγκη. Από τις ρυθμίσεις πας και παγώνεις ότι δεν θες και τέλος, δεν τρέχει.

Και αν κάποιος θέλει να παίζει υπάρχει και ο tsf που είναι free πια.

Δημοσ.

Μπορείς να βαλεις nova free και θα χάσεις απλά λίγα tweeks.

Όσο για το disabler δεν είναι ανάγκη. Από τις ρυθμίσεις πας και παγώνεις ότι δεν θες και τέλος, δεν τρέχει.

Και αν κάποιος θέλει να παίζει υπάρχει και ο tsf που είναι free πια.

Τα περισσότερα services δε κλεινουν. Έχουν μόνο force stop ή τιπορα. Πολύ λίγα μπορεις να κανείς Disable. Όσα κανείς force stop με restart ξανά ξεκινάνε. Αυτό μπορεί να τα κάνει Disable όλα μηδενός εξαιρουμένου.

Αγόρασα το pro καθώς σκέφτηκα πως για δύο χρόνια αυτό θα έχω για launcher. Ασ έχω το καλύτερο δτναρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...