N0rD Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 γεια σας παιδια,εχω θέμα με τον υπολογιστή μου.Εκανα overclock χτες το βράδυ όλα μια χαρά οκ,ανεβασα λίγο την ταχύτητα στα fans.ως τώρα εδώ οκ μετά κατέβασα το πρόγραμμα cpu-z να δω λίγο πως πάει το σύστημα και στο πρόγραμμα κάτω έχει αυτό εδώ: http://prntscr.com/9r0qujπραγματικά δεν ξέρω γιατί το εκανα.μετα από αυτό κάνω ένα restart και προσπαθώ να μπω στο BIOS πάταγα del τιποτα..το έκανα κάπου στα 50 restart και τιποτα,πηγα μετά και διάβασα μερικά φορουμς για το τι να κάνω και τα δοκίμασα όλα όπως να βγάλω την μπαταριά της μητρικής για 2 λεπτά και να την ξαναβαλω,να βάλω πληκτρολόγιο ps/2 και τίποτα δεν γίνετε Σήμερα Κάτι γίνετε και κάνει συνεχεία restart μονό το pc και αναβοσβήνουν τα φώτα στο δωμάτιο άλλα δουλεύουν όλα κανονικά τα υπόλοιπα πράγματα π.χ ρουτερ,τηλ,τα πάντα κανονικά μονό τα φώτα και ο πύργος...λίγο help τι να κάνω cpu:amd fx-4300 3.8ghz τον πήγα 4.5 σιγά σιγα,αφου είχα κάνει overclock έμπαινα κανονικά στα bios.μολις δοκίμασα αυτήν την βλακεία για bios update και κάλα άρχισαν τα προβλήματα
visualizer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Ποια μητρική έχεις ; Περιέγραψε λίγο την διαδικασία που έκανες για να βγάλεις την μπαταρία Σήμερα Κάτι γίνετε και κάνει συνεχεία restart μονό το pc και αναβοσβήνουν τα φώτα στο δωμάτιο άλλα δουλεύουν όλα κανονικά τα υπόλοιπα πράγματα π.χ ρουτερ,τηλ,τα πάντα κανονικά μονό τα φώτα και ο πύργος... ;;; Τι εννοείς σβήνουν τα φώτα στο δωμάτιο ;; 1
Ghost_Rider Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Ποια μητρική έχεις ; Περιέγραψε λίγο την διαδικασία που έκανες για να βγάλεις την μπαταρία ;;; Τι εννοείς σβήνουν τα φώτα στο δωμάτιο ;; Nosferatu Φαση 2
UsualSuspect__ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δες κανα supernatural μπας και πάρεις ιδέες Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2016 από UsualSuspect__ 1
visualizer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Σίγα μην βγαίνει και η samara από το πηγάδι .. 1
N0rD Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 πάνω έχω την μητρική msi 970 gaming την μπαταριά την έβγαλα άπλα και την ξαναεβαλα,εκλισα τροφοδοτικό και μετά έβγαλα την μπαταριά απλα,κατι άκουσα ότι έχει και ένα διακόπτει να πατήσω άλλα δεν είδα κατι..το έκανα αυτό και τιποτα..συνεχιζει αυτό το πραγμα,εκανα φορμάτ το pc τώρα ούτε 10 λεπτά δεν έχει και ακόμη δεν μπορώ να μπω στο bios θέλω να μπω γρήγορα να κατεβάσω το overclock που εκανα.μηπως να το πάω κάπου να μου το φτιάξουν; (δεν κλίνει πια το pc παίζει να ήταν κάτι απτον γενικο)
visualizer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Το πληκτρολόγιο έχει ρεύμα όταν πατάς το delete? σίγουρα μπαίνεις στο bios με το delete ? bios update έκανες τελικά η όχι ;
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Αν μπαίνεις windows μπες στο site της μητρικής σου, κατέβασε το τελευταίο Bios σε ένα stick και μετά 1. Αν έχει πρόγραμμα όπου το κάνει update μέσα από τα windows καν το (επέλεξε clear cmos αν έχει επιλογή) ή 2. Διάβασε οδηγίες για το πως θα το κάνεις μέσω stick μετά από restart (ελπίζω να έχεις ενεργοποιημένο το boot other στο bios) Καλή τύχη
N0rD Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 τα πληκτρολογια δουλευουν ολα κανονικα,η μιτρικη μου νομιζω δεν εχει προγραμμα οπου κανει update μεσα απτα windows.εχω την Msi 970 gaming.αν αγορασω cmos clear jumper και το βαλω στα σιδερακια δυπλα απο την μπαταρια που εχει θα φτιαξει λετε;
visualizer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δοκίμασες να βγάλεις την μπαταρία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ; Κλείσε το pc από πίσω ,βγάλε καλώδιο ,κλείσε διακόπτη ,βγάλε μπαταρία και μετά πάτα το κουμπί για να το ανοίξεις 2 - 3 φορές . Μετά από κανένα δεκάλεπτο βάλε την μπαταρία ,το καλώδιο ,άνοιξε τον διακόπτη από πίσω . Δεν χρειάζεται να αγοράσεις jumper αν βάλεις ένα κατσαβίδι ανάμεσα στα 2 pin που χρειάζεται για να κάνει clear to cmos την ίδια δουλειά κάνει.
N0rD Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους παιδια,το πρόβλημα λύθηκε visualizer σε ευχαριστώ Πάρα πολύ για την βοήθεια σου έκανα ότι μου είπες άπλα την έβγαλα λίγο παραπάνω για κάλο και για κακο,τουλαχιστον 2 ώρες και τώρα όλα είναι ΟΚ
Xristaras12 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Συμβουλή. Με αυτή τη μητρική ΜΗΝ κλοκάρεις παραπάνω,βασικά και καθόλου. έχει ΚΑΚΙΣΤΗ παροχή τάσης-ρεύματος στον επεξεργαστή και σκάνε τα Mosfets/chockes για πλάκα στις msi. Απο τις χειρότερες αγορές που έκανες. Σε amd cpu's ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ MSI,ASROCK μητρικές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα