rafinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Γεια σας παιδιά! Όταν ανοίγω κάποιες βαριές εφαρμογές στον υπολογιστή μου, το pc παγώνει για μερικά δευτερόλεπτα. Για παράδειγμα, αν τρέξω Photoshop μετά από την splash screen του, με το που μου εμφανίζει το gui, αν πατήσω κάποια από τις επιλογές το ποντίκι κινείται σε slow motion για 10-20 δευτερόλεπτα και μετά όλα οκ. Άλλες φορές μπορεί να παγώσει και τελείως το pc για το ίδιο χρονικό διάστημα. Επίσης το ίδιο συμβαίνει με το LoL (εντάξει μην το σχολιάσετε αυτό ), το ανοίγω, κάνω login και μετά το Login το pc παγώνει τελείως για κάποια δευτερόλεπτα όπως και πριν. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει (δεν μου το έκανε παλαιότερα ... έκανα φορμάτ πρόσφατα). Το σύστημά μου τρέχει Windows 7 Ultimate x64 Δεν σας λέω τα χαρακτηριστικά γιατί όπως είπα δεν μου το έκανε πριν το φορμάτ. Δεν θέλω να μου πείτε ως απάντηση να το ξανακάνω φορμάτ, απλά μήπως μπορεί να υπάρχει κάποιο άλλο θέμα.
visualizer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Πόση ram έχεις ; πάτα ctrl+shift+esc και δες αν φουλάρει η μνήμη όταν φορτώνεις αυτά τα προγράμματα .
TheELF Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Πόση ram έχεις ; πάτα ctrl+shift+esc και δες αν φουλάρει η μνήμη όταν φορτώνεις αυτά τα προγράμματα . Κάνε και τακτοποίηση ανά χρήση δίσκου/disk και δες τι γίνεται πολύ πιθανών να σου οργώνει κάποιον δίσκο (και λόγου εικονικής μνήμης ίσως) και να κολλάει μέχρι να σταματήσει.
rafinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Έχω 6GB ram και δεν φουλάρει όταν ανοίγω το Photoshop για παράδειγμα, κάπου στα 2,7 φτάνει. Ο επεξεργαστής έχει κάποια σκαμπανεβάσματα αλλά και πάλι δεν τερματίζει, ούτε φτάνει μεγάλες θερμοκρασίες (AMD Athlon 64 X2 5600+ είναι το καημένο ). Λέτε να φταίει το ότι πριν είχα τον σκληρό χωρισμένο σε partitions και τώρα τον έχω κανονικά ως ένα διαμέρισμα; Θαυμάστε τις ταχύτητες του σκληρού στην εικόνα χαχαχαχαχα (sata 2... 7 χρονών είναι νομίζω) Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2016 από rafinos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα