giannisag17 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Παιδια καλησπερα...Σημερα παρατηρησα πως κατα την εναρξη αναβει το λαμπακι της μητρικης που εχω τοποθετησει την r9 380 αλλα σβηνει κατευθειαν!Δεν θυμαμαι να το εχω δει να αναβει ξανα!Γνωριζει κανεις?
giannisag17 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Καθως επαιζα φιφα εκανε restart συνεχεια και αναγκαστηκα να τον κλεισω απο το τροφοδοτικο...Αφου ανοιξε το pc περιπου ανα μιση ωρα κανει μια φορα restart και μπαινει κανονικα μεχρι το επομενο μισαωρο που θα το ξανακανει!εκανα scan με malware bytes avast και δεν υπαρχει ιος!ακομα και οι θερμοκρασιες ειναι φυσιολογικοτατες!Τι κανω?
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Παίζει να την άκουσε το τροφοδοτικό, δεν ξέρω πως, αλλά υπάρχει και ένα μικρό ενδεχόμενο να την άκουσε η κάρτα, το δεύτερο το λέω με πλήρη επιφύλαξη. Δοκίμασε με κάποιο άλλο psu ή κάρτα από κάποιον φίλο, ή αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα επικοινώνησε με το μαγαζί που τα αγόρασες να σου δοκιμάσουν εκεί το psu και την κάρτα. 1
giannisag17 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Θα δω αν το ξανακάνει!Προς το παρόν πάει καλά!
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Αν θυμάμαι καλά είχες χαμηλό usage στο ac syndicate, σε φώτο που ανέβασες, ή κάρτα ή τροφοδοτικό την άκουσαν, ένα από τα δύο.
giannisag17 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Ξέρεις τι το θέμα είναι ότι αυτά τα θέματα τα είχα μόνο με το syndicate!
giannisag17 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Θα δω γιατί αυτά έγιναν χθες με την κακοκαιρία..!Πρέπει να πάρω για αρχή ένα ups...έχετε κατά νου κάποιο που να μην κοστίζει αρκετά λεφτά..?
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μήπως ήταν θέμα αυξομείωσης της τάσης του ρεύματος λόγω της κακοκαιρίας ; Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό κάτι τέτοιο, την ιδέα πετάω απλά . 1
featherbrain Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Πάντως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δοκιμάσεις και με τροφοτικό και κάρτα φίλου ώστε να αρχίσεις να αποκλείεις ενδεχόμενα! και αφού λογικά έχεις εγγύηση καλύτερα να βρεις γρήγορα τι φταίει και να πας να το αλλάξεις
giannisag17 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Γι αυτό λέω αν έχεις να μου προτείνεις κάποιο ups!
featherbrain Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Για ups μπορείς να διαβάσεις το thread αυτό http://www.insomnia.gr/topic/588110-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-ups/ ή αλλιώς περίμενε να σου απαντήσει κάποιος που να γνωρίζει περισσότερα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα