Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα...Σημερα παρατηρησα πως κατα την εναρξη αναβει το λαμπακι της μητρικης που εχω τοποθετησει την r9 380 αλλα σβηνει κατευθειαν!Δεν θυμαμαι να το εχω δει να αναβει ξανα!Γνωριζει κανεις?

Δημοσ.

Καθως επαιζα φιφα εκανε restart συνεχεια και αναγκαστηκα να τον κλεισω απο το τροφοδοτικο...Αφου ανοιξε το pc περιπου ανα μιση ωρα κανει μια φορα restart και μπαινει κανονικα μεχρι το επομενο μισαωρο που θα το ξανακανει!εκανα scan με malware bytes avast και δεν υπαρχει ιος!ακομα και οι θερμοκρασιες ειναι φυσιολογικοτατες!Τι κανω?

Δημοσ.

Παίζει να την άκουσε το τροφοδοτικό, δεν ξέρω πως, αλλά υπάρχει και ένα μικρό ενδεχόμενο να την άκουσε η κάρτα, το δεύτερο το λέω με πλήρη επιφύλαξη. Δοκίμασε με κάποιο άλλο psu ή κάρτα από κάποιον φίλο, ή αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα επικοινώνησε με το μαγαζί που τα αγόρασες να σου δοκιμάσουν εκεί το psu και την κάρτα. 

• Like 1
Δημοσ.

Θα δω γιατί αυτά έγιναν χθες με την κακοκαιρία..!Πρέπει να πάρω για αρχή ένα ups...έχετε κατά νου κάποιο που να μην κοστίζει αρκετά λεφτά..?

Δημοσ.

Μήπως ήταν θέμα αυξομείωσης της τάσης του ρεύματος λόγω της κακοκαιρίας ; Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό κάτι τέτοιο, την ιδέα πετάω απλά :P.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δοκιμάσεις και με τροφοτικό και κάρτα φίλου ώστε να αρχίσεις να αποκλείεις ενδεχόμενα! και αφού λογικά έχεις εγγύηση καλύτερα να βρεις γρήγορα τι φταίει και να πας να το αλλάξεις ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...