Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.

Ο υπολογιστής μου έχει ένα θεματακι.

Όταν τον ανοίγω μου βγάζει:αυτόματη επιδιορθωση προβλημάτων.

Αλλά οπότε και να το κάνω αυτό θα μου βγάλει ότι δεν ήταν δυνατή η επιδιορθωση των προβλημάτων.

Σκέφτηκα να κάνω επαναφορά του υπολογιστή αλλά επειδή είμαι αρχάριος από υπολογιστές θέλω να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις.

1.Εαν κάνω επαναφορά, το λογισμικό θα μείνει μέσα στον σκληρό (είχα win. 7 και έκανα ενημέρωση σε 10).;

2.Είναι πολύ σοβαρό το πρόβλημα αυτό;;

Δεν θέλω να κλαψω τα λευτα που χάλασα

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.

Ο υπολογιστής μου έχει ένα θεματακι.

Όταν τον ανοίγω μου βγάζει:αυτόματη επιδιορθωση προβλημάτων.

Αλλά οπότε και να το κάνω αυτό θα μου βγάλει ότι δεν ήταν δυνατή η επιδιορθωση των προβλημάτων.

Σκέφτηκα να κάνω επαναφορά του υπολογιστή αλλά επειδή είμαι αρχάριος από υπολογιστές θέλω να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις.

1.Εαν κάνω επαναφορά, το λογισμικό θα μείνει μέσα στον σκληρό (είχα win. 7 και έκανα ενημέρωση σε 10).;

2.Είναι πολύ σοβαρό το πρόβλημα αυτό;;

Δεν θέλω να κλαψω τα λευτα που χάλασα

Ναι θα μεινει το λογισμικο μεσα, απλα κανε ενα backup τα αρχεια σου σε εξωτερικο δισκο καλου κακου..

Οχι, με την επαναφορα διορθωνεται. 

Δημοσ.

Ωραία.

Τα αρχεία μου τα έχω κάνει backup σε εξωτερικό δίσκο και σκέφτομαι να κάνω ενημέρωση στα win 7 μέσω DVD (από το pirate Bay) αλλά μάλλον θα χω θέμα με το product key νομίζω επειδή εφοσων θα κάνω εγκατάσταση σπασμένο λειτουργικό θα μου ζητήσει κωδικό. Γίνεται έαν μου ζητήσει να βάλω αυτόν που είχε ήδη?

Επίσης ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ωραία.

Τα αρχεία μου τα έχω κάνει backup σε εξωτερικό δίσκο και σκέφτομαι να κάνω ενημέρωση στα win 7 μέσω DVD (από το pirate Bay) αλλά μάλλον θα χω θέμα με το product key νομίζω επειδή εφοσων θα κάνω εγκατάσταση σπασμένο λειτουργικό θα μου ζητήσει κωδικό. Γίνεται έαν μου ζητήσει να βάλω αυτόν που είχε ήδη?

Επίσης ευχαριστώ.

Λογικά θα υπάρχουν για το πειρατικό λογισμικό στο forum κανόνες και δεν επιτρέπεται να μιλάμε για αυτό!

Αν έχεις αγοράσει με τον υπολογιστή κλειδί, δηλαδή product key, έχεις ένα χαρτάκι στον υπολογιστή που τον γράφει πάνω!! Κατέβασε το λογισμικό από όπου θέλεις και βάλε το κλειδί σου.

Αν έχεις το κλειδί και είχες Win7, έκανες upgrade σε Win10, κατέβασε από το site της Microsoft το .iso των Windows 10 και όταν σου ζητήσει κλειδί στην αναβάθμιση βάλε αυτό που έχεις, αν δεν έχεις κλειδί στείλε μου μήνυμα να σου πω τι θα κάνεις.

Αν προβείς σε format, μην ξεχάσεις να περάσεις drivers για το Hw σου.

Φιλικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...