k33L Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Λοιπων εχω ενα laptop το οποιο το δουλευω με 2 οθονες (μια του λαπτοπ και ενα ξεχωριστο μονιτορ, οχι συνεχεια αλλα τυχενει)Αμα κανω extend desktop να ειναι δλδ η μια οθονη προεκταση της αλλης γινεται να εχω και 2 πηγες ηχου?!Δλδ το ενα παραθυρο, ταινια κτλ που εχω στην μια οθονη να ακουγετε απο τα ηχεια και οτι εχω στο 2ο απο τα ακουστικα (να προσθεσω οτι εχω hyper x cloud 2 που εχουν ξεχωριστη καρτα ηχου)!Ειναι δυνατον αυτο?!Να ειναι δλδ σαν 2 διαφορετικα συστηματα οσο αφορα την εικονα και τον ηχο?!(το λεω γτ δν εχω ουτε tv σπιτι ουτε τπτ και θελω στην μια να βαζω την κοπελα/πατερα να βλεπει tv streaming η καμια ταινια) οσο κανω εργασιες στην αλλη ακουγντας την μουσικη μου , η να παιζω κατι ελαφρη οπως λολ!Τα σηκωνει η καρτα μου σχετικα ευκολα!Gt 640m 2gbi7 3630qm8 ram ddr3
conkal Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 μπορεις νομιζω με εξωτερικη καρτα ηχου. με μια καρτα απιθανο μου φαινεται
ZELOMOTH Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 αδελφε εσυ θες να κανεις κατι σαν να λεμε virtual dj. δηλαδη αλλο τραγουδι να παιζει στα ηχεια κι αλλο να ακους στα ακουστικα. μονο με 2 καρτες γινεται αυτο αλλα θα πρεπει και τα προγραμματα που χρησιμοποιεις να υποστηριζουν επιλογη καρτας για εξοδο του ηχου ωστε να ειναι το ενα την μια καρτα και το αλλο στην αλλη
k33L Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Mα γραφω ε headset hyper x cloud ii ππυ εχουν εξωτερικη καρτα ηχου οποτε ναι εχω δυο!
ZELOMOTH Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 ναι δικιο εχεις,λογικα θα ανοιγεις τον media player και θα παιζει την ταινια και θα ανοιγεις το παραθυρο σαν να λεμε στην μιση οθονη(την μια απο τις 2 δηλαδη και στην συνεχεια της (στην 2η οθονη δηλαδη) θα ανοιγεις κατι αλλο το οποιο θα ρυθμιζεις να παιζει στα ακουστικα σου. λογικα στην ουσια μια θα ειναι η οθονη (με την επεκταση) απλα θα φτιαχνεις εσυ τα παραθυρα(media player και κατι αλλο) ετσι ωστε να διαχωριζοντε χειροκινητα στις 2 οθονες. καπως ετσι το σκεφτομαι γιατι δεν ετυχε να το κανω
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Οι οθόνες δεν παίζουν ρόλο. Αυτό που θέλεις είναι οι εφαρμογές να στέλνουν ήχο σε διαφορετικές κάρτες. Η ίδια εφαρμογή δεν νομίζω ότι μπορεί να το κάνει (δηλαδή 2 παράθυρα, άλλη έξοδος). Ανά εφαρμογή μπορεί να γίνει (π.χ. το foobar2000 σου δίνει την επιλογή της εξόδου ήχου, όπως και το VLC). Για ρίξε μία ματιά εδώ και πες μου αν ταιριάζει με αυτό που σκέπτεσαι: http://www.chevolume.com/
k33L Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Οι οθόνες δεν παίζουν ρόλο. Αυτό που θέλεις είναι οι εφαρμογές να στέλνουν ήχο σε διαφορετικές κάρτες. Η ίδια εφαρμογή δεν νομίζω ότι μπορεί να το κάνει (δηλαδή 2 παράθυρα, άλλη έξοδος). Ανά εφαρμογή μπορεί να γίνει (π.χ. το foobar2000 σου δίνει την επιλογή της εξόδου ήχου, όπως και το VLC). Για ρίξε μία ματιά εδώ και πες μου αν ταιριάζει με αυτό που σκέπτεσαι: http://www.chevolume.com/ Nαι απο οτι βλεπω κατι τετοιο χρειαζομαι να εχω 2 εφαρμογες απο διαφορετικη πηγη ηχου! Το προβλημα με το προγραμμα ειναι οτι ζηταει license key πρωτον και 2ον καθε φορα που το ανοιγω μου βγαζει ενα ερρορ! Με καποιον αλλο τροπο μπορω να το προγραμματισω αυτο?! Οπως ειπαν πιο πανω μονο με virtual dj μπορω να το κανω αλλα ειναι μονο για τραγουδια που δν ειναι και πολυ χρησιμο..
WalkerSW Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Βάζεις ως default πηγή ήχου στα windows την καρτα που θα αναλάβει παιχνίδια, μουσική και γενικά ότι θα κάνεις εσύ. .. Από εκεί και πέρα στο media player που θα παίζει τα βίντεο στην δεύτερη οθόνη διαλέγεις ως έξοδο ήχου την δεύτερη κάρτα! Players που το υποστηρίζουν αυτό μπολικοι! Media players classic, vlc, bs player κτλ κτλ
ZELOMOTH Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 πανω κατω το ιδιο λεμε απλα εγω ειπα και για το συρσιμο στην ουσια της καθε εφαρμογης στη καθε οθονη ωστε να κανει την δουλεια που θελει σαν να να 2 διαφορετικα pc. οκ λοιπον
Ellhn 1 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Nαι απο οτι βλεπω κατι τετοιο χρειαζομαι να εχω 2 εφαρμογες απο διαφορετικη πηγη ηχου! Το προβλημα με το προγραμμα ειναι οτι ζηταει license key πρωτον και 2ον καθε φορα που το ανοιγω μου βγαζει ενα ερρορ! Με καποιον αλλο τροπο μπορω να το προγραμματισω αυτο?! Οπως ειπαν πιο πανω μονο με virtual dj μπορω να το κανω αλλα ειναι μονο για τραγουδια που δν ειναι και πολυ χρησιμο.. Καλησπέρα, τελικά φίλε το κατάφερες; Αν τελικά δούλεψε θα ήθελα να μάθω γιατί με ενδιαφέρει και μένα. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα