Karavas_Aristeidis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας δυο ιστοσελίδες που έχω φτιάξει και θα ήμουν πολύ ευγνώμων αν μπορούσατε να μου δώσετε κάποιες κριτικές. Κακές ή καλές δεν έχει σημασία. Όλες είναι αποδεκτές. http://prosferoumeapokardias.org/ http://marias-restaurant.de/home.html(Δεν ειναι ακόμα τελειώς έτοιμη) Παρεμπιπτόντως μένω Γερμανία γι αυτό και η δεύτερη ιστοσελίδα είναι στα Γερμανικά. Επίσης ετοιμάζω ακόμα μια ιστοσελίδα, αλλα δεν είναι ονλαιν. Ορίστε μια φωτογραφία http://prntscr.com/9qy1ju http://prntscr.com/9qy22o Ευχαριστώ πολύ! Αριστείδης Καραβάς 2
selianx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Πολύ ωραίες είναι. Καλοπροαίρετα λέω το εξής: η πρώτη σελίδα, στην αρχική της, αν και μ'αρέσει με μια πρώτη ματιά, αν μπω στη θέση "κριτή" όπως μας ζητάς, θα έλεγα ότι μου θυμίζει "δομή" σχολείου. Δηλαδή, έχω 10 σελίδες εργασία αλλά έχω γράψει μόνο 5 σελίδες κείμενο, βάζω μεγάλα κενά μεταξύ τους και φωτογραφίες και βγάζω 15 σελίδες. Φαντάζομαι ότι δεν έχεις κάτι άλλο να βάλεις, και χωρίς τα "έξτρα" (κατά την υποκειμενική μου άποψη) θα φαινόταν άδειο, οπότε σε καταλαβαίνω.Δε μ'άρεσε πάλι στην πρώτη σελίδα, κάτω-κάτω στην αρχική στα τελευταία νέα που βγάζει τα νέα σα slide show, που δε σταματάει να πηγαίνει στο επόμενο αν κρατήσω τον cursor του ποντικιού μου πάνω στο bullet (γνωρίζω ότι σταματάει αν ο κέρσορας είναι στην φωτογραφία, αλλά αν θέλω να δω το κάποιο συγκεκριμένο slide και πατήσω να πάω στο κατάλληλο bullet, το ποντίκι μου συνήθως το αφήνω εκεί και περιμένω να μη πάει παρακάτω). Όσο για την τελευταία σελίδα, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ο κατάλογος ειδικά μ'αρέσει πολύ, αλλά θα άλλαζα ή μέγεθος ή θα έβγαζα το bold ή έστω αλλαγή γραμματοσειράς/χρώματος στα υλικά του κάθε πιάτου. Για παράδειγμα:66. Πίτα γύρο. 66.Πίτα γύροΝτομάτα, Κρεμμύδι... και όχι Ντομάτα, Κρεμμύδι..Αυτά από εμένα, αλλά δεν έχω γνώσεις πάνω στη δημιουργία σελίδων για να κρίνω προτείνω κάτι άλλο, παρά μόνο αυτά που μπορώ ως επισκέπτης.
Karavas_Aristeidis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 @selianx σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την ειλικρινή σου απάντηση. Στην αρχική σελίδα της πρώτης ιστοσελίδας όντως δεν είχαν να γράψουν πολλά (οι ιστοσελίδες είναι φτιαγμένες για άλλους απλά εγώ έπρεπε να βρω το design και να το παρουσιάσω) και έπρεπε μα καλύψω τον χώρο με κάποιο content ώστε να φαίνεται πιο όμορφη η ιστοσελίδα. Για τα νέα εμένα προσωπικά δεν μου πολυ αρέσει το στυλ αυτό και ψάχνω ένα τρόπο (μια μικρή λετομέρεια που ακόμα πασχίζω να την βρώ) να το αλλάξω.Όσο αναφορά την δεύτερη ιστοσελίδα και τον κατάλογο, έχεις απόλυτο δίκιο. Στην αρχή το είχα όπως το λες εσύ. Δηλαδη με Bold τους τίτλους και την περιγραφή με κανονικά γράμματα. Προχθές άλλαξα την γραφή και λέγεται Comic Sans MS Bold και τα γράμματα γίναν όλα Bold. Θα πρέπει να το αλλάξω. Είναι καλύτερα τώρα? http://marias-restaurant.de/speisekarte/vorspeisen.htmlΕυχαριστώ και πάλι
k33theod Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Γειά και από μένα. Εγώ πάλι βρίσκω τον γύρο λίγο ακριβό στα 11.90 αλλά οκ!!! Λίγο πλάκα Ως επισκέπτης και όχι ως ειδικός συγχαρητήρια οι σελίδες σου μου αρέσουν. Λίγο κρητική. Και στις δύο σελίδες στα μενου όταν κάνει το mouse hover εμφανίζεται μιά γραμμή στο πάνω μέρος που πρέπει πιστεύω να φύγει, παράλληλα αν αλλάξεις λίγο το background color του στοιχείου θα είναι ποιό ευδιάκριτο τι σημαδεύει το mouse. Επίσης το λευκό background στους καταλόγους είναι για μένα λίγο κουραστικό, μπορείς να βάλεις ένα άλλο απαλό χρώμα ή είναι ένα pattern να θυμίζει κατάλογο. Στο home του εστιατορίου έχεις δύο πράσινα κουμπιά ένα με κατάλογο και το άλλο με τηλέφωνο. Το τηλέφωνο καλύτερα να το αλλάξεις και να βάλλεις Reservierung που να παραπέμπει στο Kontakt. Πολύ καλή δουλεία.
XPHSTOS_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Ωραία layouts, οι σελίδες φόρτώνουν γρήγορα... μια χαρά.Από αισθητικής άποψης έχω πολλά...πχ. Όχι, σε παρακαλώ όχι, comic sans!Υπάρχουν πολλές script fonts και από την στιγμή που δεν έχεις ελληνικά να γράψεις σίγουρα θα βρεις κάτι free.Στο "από καρδιάς" στην gallery, το pagination είναι στα Γερμανικά.Στο "από καρδιάς" στο μενού έχεις μαύρα χοντρά περιγράμματα στα dropdown menu.Δεν φαίνονται καλά, μπορεί είτε να τα αφαιρέσεις είτε να κάνεις αρκετά αχνά.Στο "από καρδιάς" το ανοικτό γκρί στα γράμματα στη σελίδα "εμείς" Γενικά πρόσεχε πολύ τα κείμενα, την ορθογραφία, την τυπογραφία, γενικά από γραφιστικής άποψης δείχνουν αρκετά πρόχειρα.Δεν μπορώ να στα αναλύσω όλα, αλλά δες αντίστοιχα site να πάρεις μια ιδέα για αποστάσεις μεταξύ κειμένων, εικόνων.Ξέρω ότι μπορεί να μην έχεις καλύτερα κείμενα να βάλεις αλλά προσπάθησε να τους πεις να ενδιαφερθούν και αυτοί λίγο.Για την δουλειά τους είναι, από το να βγάλουν μια πρόχειρη εικόνα προς τα έξω είναι καλύτερα να μην έχουν καθόλου εικόνα προς τα έξω!
Kris_Lyn Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Όχι, σε παρακαλώ όχι, comic sans! +1 σε αυτό! Όχι Comic sans ms! 1
Karavas_Aristeidis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Καταρχήν σσας ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή σας. πχ. Όχι, σε παρακαλώ όχι, comic sans! Δεν ήταν δική μου επιλογή. Ο τιμοκατάλογος τους στο μαγαζί είναι σε κομικ σανσ και το ήθελε η γυναίκα έτσι. Και στις δύο σελίδες στα μενου όταν κάνει το mouse hover εμφανίζεται μιά γραμμή στο πάνω μέρος που πρέπει πιστεύω να φύγει, παράλληλα αν αλλάξεις λίγο το background color του στοιχείου θα είναι ποιό ευδιάκριτο τι σημαδεύει το mouse. Επίσης το λευκό background στους καταλόγους είναι για μένα λίγο κουραστικό, μπορείς να βάλεις ένα άλλο απαλό χρώμα ή είναι ένα pattern να θυμίζει κατάλογο. Στο home του εστιατορίου έχεις δύο πράσινα κουμπιά ένα με κατάλογο και το άλλο με τηλέφωνο. Το τηλέφωνο καλύτερα να το αλλάξεις και να βάλλεις Reservierung που να παραπέμπει στο Kontakt. Για το mouse hover νομίζω ότι έχεις δίκιο. Ένα background μαύρο με Opacity 0.5-7 θα ήταν ωραίο αν και η αρχική σκέψη ήταν απλά ένα border-top. Για το background στον τιμοκατάλογο θα την ρωτήσω αν θέλει κάποιο άλλο. Θα την ρωτήσω επίσης για το Button αν θέλει να βάλει Reservierung Στο "από καρδιάς" στην gallery, το pagination είναι στα Γερμανικά.Στο "από καρδιάς" στο μενού έχεις μαύρα χοντρά περιγράμματα στα dropdown menu.Δεν φαίνονται καλά, μπορεί είτε να τα αφαιρέσεις είτε να κάνεις αρκετά αχνά.Στο "από καρδιάς" το ανοικτό γκρί στα γράμματα στη σελίδα "εμείς" Γενικά πρόσεχε πολύ τα κείμενα, την ορθογραφία, την τυπογραφία, γενικά από γραφιστικής άποψης δείχνουν αρκετά πρόχειρα.Δεν μπορώ να στα αναλύσω όλα, αλλά δες αντίστοιχα site να πάρεις μια ιδέα για αποστάσεις μεταξύ κειμένων, εικόνων.Ξέρω ότι μπορεί να μην έχεις καλύτερα κείμενα να βάλεις αλλά προσπάθησε να τους πεις να ενδιαφερθούν και αυτοί λίγο.Για την δουλειά τους είναι, από το να βγάλουν μια πρόχειρη εικόνα προς τα έξω είναι καλύτερα να μην έχουν καθόλου εικόνα προς τα έξω! Ναι το παρατήρησα θα το διορθώσω. (Γερμανικό pagination) Μπορείς να βγάλεις μια φωτογραφία για το dropdown γιατί δεν μπορώ να βρώ που είναι αυτό που λες? Για τα κείμενα, όντως δεν είχα πολύ υλικό να δουλέψω. Θα δω τι μπορώ να κάνω. Ευχαριστώ πολύ. Με εκτίμηση, Αριστείδης Καραβάς
Lanike71 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Με ενοχλεί που όταν το mouse βρεθεί πάνω από το μενού της σελίδας, εμφανίζεται το υπομενού μέσα σε κελί excel... Νομίζω κάτι πιο "καλλιτεχνικό" θα του ταίριαζε. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας δυο ιστοσελίδες που έχω φτιάξει και θα ήμουν πολύ ευγνώμων αν μπορούσατε να μου δώσετε κάποιες κριτικές. Κακές ή καλές δεν έχει σημασία. Όλες είναι αποδεκτές. http://prosferoumeapokardias.org/
Karavas_Aristeidis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Με ενοχλεί που όταν το mouse βρεθεί πάνω από το μενού της σελίδας, εμφανίζεται το υπομενού μέσα σε κελί excel... Νομίζω κάτι πιο "καλλιτεχνικό" θα του ταίριαζε. Θα κοιτάξω να το αλλάξω. Ευχαριστώ πολύ!
XPHSTOS_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Εννοώ αυτό...Μάλλον είναι το ίδιο που σου λέει και το παλικάρι από πάνω... κελί excel Το χρώμα που χρησιμοποίησα είναι rgba(0,0,0, 0.1) Δηλαδή μαύρο με 0,1 διαφάνεια.
Karavas_Aristeidis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Εννοώ αυτό... Untitled-1.jpg Μάλλον είναι το ίδιο που σου λέει και το παλικάρι από πάνω... κελί excel Το χρώμα που χρησιμοποίησα είναι rgba(0,0,0, 0.1) Δηλαδή μαύρο με 0,1 διαφάνεια. Πάρα πολύ καλή ιδέα. Την εφάρμοσα. Σε ευχαριστώ πολύ. 1
dominotrix Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δουλεύεις με themes? Γιατι ειδα οτι χρησιμοποιείς Typo3 CMS. Αν ναι, σου συνιστώ να αλλάξεις σε κάτι πιο γνωστό, όπως Wordpress.
Karavas_Aristeidis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δουλεύεις με themes? Γιατι ειδα οτι χρησιμοποιείς Typo3 CMS. Αν ναι, σου συνιστώ να αλλάξεις σε κάτι πιο γνωστό, όπως Wordpress. Έμαθα με το TYPO3 δεν θέλω να το αλλάξω. Όπως και να χει την δουλειά ου την καλύπτει και με το παραπάνω. Αν ξέρεις να το χρησιμοποιείς, είναι απλά απίστευτα Flexible και η δουλειά σου γίνεται ωραία και χωρίς προβήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα