Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 μήνες μετά...
  • Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μηπως επειδη αυτη η τιμη δεν το καθιστα εμπορικο?Ημουν ετοιμος να το αγορασω περιμενα να ανακοινωθει πως και πως αλλα σε αυτην την τιμη επεσε κοκκινη καρτα

• Like 1
  • 5 μήνες μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Wireless Charging μια χαρά δουλεύει εδώ και πολλά χρόνια σε οδοντόβουρτσες, καμία φλόμπα... :P

• Like 2
Δημοσ.

Wireless Charging μια χαρά δουλεύει εδώ και πολλά χρόνια σε οδοντόβουρτσες, καμία φλόμπα... :P

This ^^ και το κοστος ειναι τοσο μικρο για το εξτρα Feature που προσφερει και τρελη στεγανοποιηση που ειναι worth :P 

Για οπουδηποτε αλλου meh!

3D TV, Smart Tv, IoT, wireless charging.... και τώρα το VR. Να δούμε ποιες θα είναι οι φλόμπες του 17....

Best Buy is closing nearly half its Oculus VR demo stations, reportedly due to slow performance

Οι περισσοτερες φλομπες εχουν ηδη φανερωθει απο τα προηγουμενα χρονια ρε.

3D TV Dead

Smart TV Dead (Tv Boxes master race που εχω φτασει στο σημειο να παρακαλαω για μια γυμνη τηλεοραση με το ιδιο πανελ χωρις εξτρα λειτουργιες για μειωμενο κοστος)

IoT not so much δεν μιλαω για συστηματα Scada αλλα σε συναγερμους και καινουργια high end εξυπνα σπιτια παιζει τρελη μπαλιτσα

Περιμενω κινεζικο VR που η τιμη του ειναι και αυτου πολυ ψηλα (επρεπε να δικαιολογησω καπως την αγορα της 1080) αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχουμε ολοι το ιδιο στομαχι.

Εγω μπορει στο 5λεπτο να ξερναω με τους κουβαδες και ο αλλος να παιζει 6 ωρες χωρις να ιδρωσει.

Ιδια φαση και το 3D δηλαδη.

Δημοσ.

Aπο που προκυπτει αυτο?

ελα ντε απο ομορφια?πρακτικοτητα?το οτι πουλανε συμπληρωματικα και κορδονι να τα κραταει μη χαθουνε?Το οτι σαν ηχο δεν προσφερει τιποτα παραπανω απο τα απλα?(ειμαι σιγουρος οτι με ενα μικρο γοογλαρισμα θα βρεις και πολλους αλλους λογους γιατι ειναι fail)

Το μονο καλο που εχουν ειναι η αμεση συμβατοτητα και απροβληματιστη λειτουργεια με ολες τις συσκευες.

Δημοσ.

ελα ντε απο ομορφια?πρακτικοτητα?το οτι πουλανε συμπληρωματικα και κορδονι να τα κραταει μη χαθουνε?Το οτι σαν ηχο δεν προσφερει τιποτα παραπανω απο τα απλα?(ειμαι σιγουρος οτι με ενα μικρο γοογλαρισμα θα βρεις και πολλους αλλους λογους γιατι ειναι fail)

Το μονο καλο που εχουν ειναι η αμεση συμβατοτητα και απροβληματιστη λειτουργεια με ολες τις συσκευες.

Aρα προκυπτει μονο απο την προσωπικη σου αποψη ...

Οχι γιατι μιλησες για fail   του  16  ενω τα παραδειγματα του DJTaurus  αναφερονται σε αριθμους πωλησεων .

Ασε τωρα τα googlarismata  οτι θες να βρεις  ως  αποτελεσμα  θα στο βγαλει .

Αρα ενα ακομα μηδενικο επιχειρημα που με εκανε απλα να χασω τον χρονο μου ΟΚ .

Δημοσ.

Δηλαδή πιστεύεις ότι τα AirPods θα έχουν πτώση πωλήσεων?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...