lefteris crf Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Εχω ενα λαπτοπ dell inspirion με δυο σκληρούς δίσκους. Ο πρώτος ειναι ένας ssd στην θέση του λαπτοπ για τον σκληρό, και ο δεύτερος ειναι ένας sata, τοποθετημένος στην θήκη του cd. Το πρόβλημα μου ειναι ότι μόλις αφαιρώ τον sata, ο υπολογιστής πετάει. Μόλις τον επανατοποθετώ στην θέση του ο υπολογιστής γίνεται και πάλι αργος. Υπάρχει κάποια ρύθμιση στο bios ετσι ώστε να μην ξεκινάει ο δεύτερος απο μόνος του, και να ξεκινάει όποτε θέλω εγώ;
selianx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Ο HDD δεν έχει λογισμικό λειτουργικό (OS), ώστε να πεις ότι μπαίνει σε εκείνο όταν είναι συνδεδεμένος έτσι;
SPANK Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μήπως τοτε εχει πρόβλημα ο δίσκος που εχεις στο cd και σου επηρεάζει και το υπόλοιπο σύστημα , τσέκαρε την υγεία του με το hdsentinel
lefteris crf Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Το εχω τσεκάρει. Ειναι στο 100%. Ουσιαστικά το πρόβλημα ειναι ότι ξεκινάει και αυτός με την εκκίνηση του υπολογιστή, πράγμα που δεν το θέλω.
selianx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Όταν λες ότι πετάει χωρίς αλλά σέρνεται με αυτόν, εννοείς και αφού bootάρεις στο σύστημα ή μόνο το πόσο γρήγορα/αργά bootάρει;
lefteris crf Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Εχω δει τεράστια διαφορά στην εκκίνηση και στον τερματισμό. Κατα τη λειτουργία του, δεν εχω το παρατηρήσει.
selianx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δοκίμασες να μπεις στο BIOS, να βρεις τα boot options και να βάλεις στην πρώτη θέση τον SSD;
lefteris crf Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Ειναι στην πρώτη θέση. Βέβαια στο boot setup δεν βλεπω τον δεύτερο σκληρό. Μόνο το cd/dvd drive.
BlueBlood7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Το εχω τσεκάρει. Ειναι στο 100%. Ουσιαστικά το πρόβλημα ειναι ότι ξεκινάει και αυτός με την εκκίνηση του υπολογιστή, πράγμα που δεν το θέλω. Τρέξε και το διαγνωστικό της εταιρίας του και αν έχεις όρεξη και το HDD Regeneration. Ερώτηση: αν βάλεις στη θέση του το DVD Drive ο ssd είναι και πάλι αργός?
lefteris crf Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Και με το δικό του διαγνωστικό, τον βγάζει τέλειο. Τον ssd δεν τον εχω βάλει στο dvd γιατί τον εχω σαν πρώτο δίσκο με τα Windows εγκατεστημένα σε αυτόν.
BlueBlood7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δεν το έγραψα καλά. Να έχεις τον ssd και να βάλεις κανονικά το DVD στην θέση του hdd. Εκεί που ήταν αρχικά δηλαδή.
lefteris crf Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Με το dvd drive στην θέση του, λειτουργεί τέλεια. Μόνο όταν βάζω την θήκη με το σκληρό αργεί πολύ..
BlueBlood7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Την θήκη που έχεις τον hdd να κοιτάξεις. Είναι πιθανόν να είναι προβληματική. Πρέπει να δοκιμάσεις κάποια άλλη όμως. Μπορεί όμως να έχει πρόβλημα ο ιδιος ο hdd. Τρέξε ένα διαγωστικό για τον hdd καθώς και το HD Regeneration που θα το βρεις στο HirenBootCD v 10.6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα