*nenya* Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Ρε παιδια θυμαστε και ενα περιοδικο του 90-00 σχετικα με επιστημη και τεχνολογια για παιδια.. Μου εχει κολλησει οτι ειναι οι μικροι εξερευνητες αλλα δεν ειναι, αυτο ειναι πιο παλιο. Σαν το focus ηταν για παιδια, αλλα οχι πολυ παιδικο, γυμνασιο+ απλα το διαβαζα μικροτερος εγω.. Χμμμ μήπως λες για τα περιοδικά Νέοι Ορίζοντες, π.χ. είχαν βγάλει και ένα μαζί με cd rom που λεγόταν Πλανήτες και Δορυφόροι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Πώς το ξέχασα; [video=youtube] [video=youtube] 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Και αυτα.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Love Mac Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Ζημιά μας έκανες Φραμπάλα! Εγω όπου πηγαίναμε με το αυτοκίνητο το είχα μαζί μου κ εκάνα πώς οδηγούσα :p Είχαν βγει κ σε μηχανή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=8Au8LuBz5tE Και αυτό το θυμάται κανείς; Μάθαμε μερικά πραματάκια στ'αγγλικά. Δικές μου αγάπες ήταν: my little pony [είχα και τον στάβλο τους να τα βάζω να κοιμούνται], polly pocket [ολόκληρη συλλογή], σιδερένια transformers, ρομπότ, μπουγελόφατσες, τάπες πόκεμον [άπειρες], μίνι βιβλιαράκια ανεκδότων απ'τα Σαΐνια, το Nokia 3210 με κόκκινη ή χρυσή πρόσοψη, η τσίχλα σε ροδέλα Boomer, τα δρακουλίνια, τα γνωστά κίτρινα μποτάκια, τα μπρελόκ με τα διάφορα κατοικίδια που έπρεπε να τα μεγαλώσεις, οι ευχούληδες, σειρές όπως: Voltron, Voltus V, Area 88, Plawres Sanshiro, Silver Hawks, Thundercats, Saber Rider, Sailor Moon, Mazinger Z, ταινίες όπως: The Land Before Time, Jurassic Park, Windaria, Στον Αστερισμό της Ανδρομέδας και φυσικά ο Amstrad & η Amiga μου. τι αγορίστικα παιδικά είναι αυτά κοπελιά; το παιδικό στα αγγλικά! νομίζω είχα το βιβλίο! πρέπει να ήταν 1991 και να ήμουν πρώτη δημοτικού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Όχι σοβαρά το είπα, το θυμάμαι σαν αρκετά συνηθισμένο! Διάφορα αγαπημένα βιβλία: Το βιβλίο των μικρών εξερευνητών το έχω και εγώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 τι αγορίστικα παιδικά είναι αυτά κοπελιά; το παιδικό στα αγγλικά! νομίζω είχα το βιβλίο! πρέπει να ήταν 1991 και να ήμουν πρώτη δημοτικού Ε ναι, τα κοριτσίστικα συνήθως ήταν βαρετά. Ενώ τα anime με ρομπότ ήταν η αγάπη μου <3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Εγώ έβρισκα τα αγορίστικα βαρετά.Με είχε πρήξει ο αδερφός μου με τα τρανσφόρμερς. Τώρα, σε αντίθεση με την πλειοψηφία μισούσα τα εξής : του κουτιού τα παραμύθια, τα στρουμφάκια, το καρουζέλ κάτι άχαρα ασχημοκουκλάκια του Τριβυζά, (ουτοπία; ) και το ηλιθιέστερο Χτυποκάρδια στο μπέβερλυ χιλς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Το βιβλίο των μικρών εξερευνητών το έχω και εγώ. Ήταν ολόκληρη σειρά, σαν εγκυκλοπαίδεια. Δεν ξέρω αν βγαίνει ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Θεϊκό το καρουζελ. Η Μαρία Χωακίνα εξελίχθηκε σε κόμματος. Ο Τσιρίλο μορφή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Ο Τσιρίλο μορφή! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Άσπρισε ο Τσιρίλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Ο Τσιρίλο πάντα έτσι ήταν, ο Σιρίλο ήταν από μικρός λίγο μαυριδερός :ρ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Ο Τσιρίλο πάντα έτσι ήταν, ο Σιρίλο ήταν από μικρός λίγο μαυριδερός :ρ Ε Σιρίλο Τσιρίλο! Τον έλεγα έτσι από την λέξη τσιρλιό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα