Moderators stormrain Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Φοφικοοοοοοοοο. Τα οποια ξαναβγαινουν, τα εφαγα παλι σε σπιτι γνωστου insomniac. 1
4saken Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Το παρακατω λιγοι θα το θυμουνται αλλα νομιζω θα συγκινηθουν...ειδικα αν ειναι 79'-81' 9 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Η αγαπημενη μ ομαδα του 90΄ μονο η διαστημικη παρεα του mike μπορουσε να τους κερδισει!! 1 1
4saken Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Ακομα θυμαμαι τον ηχο που εκανε η τροχαλια του γερανου...το κολιε και το φεσι του μαυρου στανταρ αξεσουαρ.... 5
panos2171 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Πόσο επικά ήταν αυτά τα lego!!! To συγκεκριμένο το είχα. 2
φραμπάλα Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Όχι σοβαρά το είπα, το θυμάμαι σαν αρκετά συνηθισμένο! Διάφορα αγαπημένα βιβλία: χαχα το έχω ακόμη στην βιβλιοθήκη μου το είχα πάρει από πανηγύρι της Χαλκιδικής έχω και κάποια μίκυ μάους του '92 3
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 "Μια φορα κι εναν καιρό ήταν ο άνθρωπος", κόμικ και τηλεοπτική σειρα. Από τζανκ, δρακουλίνια ftw. Bibi-bo, με κείνη την άθλια πλαστικη ντουλάπα για τα ρούχα -τι παρακμή ρε γμτ. Για λίγο καιρό, διάβαζα το ελεεινό περιοδικό Μανίνα, όπου αναμεσα σε ιστορίες για την Πάττυ και την ξεπάττυ, αρθρογραφούσε ο Νίκος Μουρατίδης ο οποιος εκθείαζε όλα τα boybands της εποχής... θέλει η ... να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφηνει. (Τοτε βεβαια ούτε που μου περνουσε απ το μυαλό οτι είναι γκει)
crom251 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Τα 3 νιτζακια. Πω ρε φιλε τα εβλεπα μανιωδως! Βασικα οι ταινιες που νοικιαζαμε πιτσιρικαδες ηταν ΜΟΝΟ με καρατε, με αγαπημενη φυσικα τα 3 νιτζακια... Όλοι! Ποδόσφαιρο και μπάσκετ: Τι εβαλες ρε zio!!! Τα ειχα και τα 2. Καψιμο!!! 2
iCyd Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Τιιι ειπες τωρα? Ειχα τις βιντεοκασετες τοτε! Μεγαλη αγαπη ειχα αυτα. 4
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Αχαχαχαχ το παγωτό πατούσα, τι σάπιο! Ποτέ δεν είχε αυτό το σχήμα όταν το άνοιγες. Και το διπλανό η φατσούλα με γεύση μπανάνα, ήταν πάντα μια μουτζούρα. Επίσης αυτό το πρόστυχο παγωτό το Καλίππο υπάρχει ακόμα; Το σπρώξε/γλύψε που λένε κάποιοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα