Προς το περιεχόμενο

Retro theme

φραμπάλα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και κάτι ακόμα παλιότερο η ομάδα G και η Μάχη των Πλανητών

Ακόμα θυμάμαι παιδάκι έψαχνα να βρω το Φοίνικα για Χριστουγεννιάτικο δώρο και η χαρά όταν το πήρα 

Εκείνο που δεν μπορεσα να πάρω ήταν ο Μεγάλος Φοίνικας ....(μια μεγάλη έκδοση του Φοίνικα σε άσπρο)

Τον Φοίνικα τον είχα σε 3d μοντέλο απο χαρτόνι  :-D  , δώρο απο κάποιο περιοδικό που δεν θυμάμαι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 413
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα !

Ευχαριστώ από καρδιάς το φίλο μας Φραμπάλα που άνοιξε ένα θέμα σχετικό με Retro!!!

Άν θέλετε δείτε κι αυτό το φοβερά περιγραφικό video :

Ευχαριστώ και πάλι,

Ο Άσπρος Γάτος

thanks. είμαι η Φραμπάλα όμως

Πωω ρε μεγαλε τι εβαλες;; Αγαπημενα παιχνιδια !! Τον φιδακια κ τον hulk hogan τους ειχα.

Θυμαμαι στον φιδακια τραβαγες το ενα του χερι προς τα πισω(το τεντωμενο) κ στον hulk τραβαγες κ τα 2 χερια προς τα πανω.Επεφτε πολυ μπουνιδι !!

• Like 2

Ρε παιδιά μιάς και βρήκα το εν λόγω θέμα (το οποίο είναι φοβερό btw) θέλω βοήθεια απο τούς πιο μεγάλους πάνω απο 25!

Θυμάμαι σε κάποια φαση στην τηλεόραση έπαιζε μια εκπομπή με παραμύθια πρέπει να ταν και ενα σκηνικό όπου είχε φούσκες θυμάται κανείς τίποτα σχετικό? Το θυμάμαι απο πολύ παλιά αλλα δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη όσα χρόνια ψάχνω.

Ρε παιδιά μιάς και βρήκα το εν λόγω θέμα (το οποίο είναι φοβερό btw) θέλω βοήθεια απο τούς πιο μεγάλους πάνω απο 25!

Θυμάμαι σε κάποια φαση στην τηλεόραση έπαιζε μια εκπομπή με παραμύθια πρέπει να ταν και ενα σκηνικό όπου είχε φούσκες θυμάται κανείς τίποτα σχετικό? Το θυμάμαι απο πολύ παλιά αλλα δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη όσα χρόνια ψάχνω.

Μήπως λες τον παραμυθά?

αλλα δεν εχει φουσκες :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...