Προς το περιεχόμενο

Retro theme

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ είχα αυτό και όταν γύρισα απο Γερμανία και ήθελα να το παίξω με τα παιδιά στην Ελλάδα κάπως πάντα κάτι γινόταν και κάποιος κατα λάθος μου έσπαγε και απο ένα....

To θυμάμαι αυτό. Νομίζω είχε κυκλοφορήσει λίγο αργότερα και το παρουσίαζαν σαν πιο εξελιγμένο επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι. Αν δεν κάνω λάθος δεν το δοκίμασα ποτέ πάντως.

Δημοσ.

τι γλυκούλι!!! το θέλω!

Εχω φαει το ιντερνετ να βρω ενα σαν αυτο που ειχα! Εφερναν στο τζαμπο σε πρασινο και ροζ χρωμα, με 99 παιχνιδια μεσα...και ηταν ακομη πιο ωραια απο αυτο της φωτο !

Δημοσ.

Μου ήρθε flashιά:

moonlighting-711653.jpg

Αυτος Αυτη και τα μυστηρια.....

Ο ελληνικος τιτλος της σειρας :-(

Μεγαλη επιτυχια στην εποχη του( οχι οτι ειχαμε και κατι αλλο να δουμε :X )

• Like 3
Δημοσ.

Θυμάται κανείς αυτό το επιτραπέζιο;

331674-500x347.jpg

UBDIE.jpg

Με αυτό και το hotel τριγυρνούσα και προσπαθούσα να πείσω οποιοδήποτε να παίξουμε.

• Like 8
Δημοσ.

Θυμάται κανείς αυτό το επιτραπέζιο;

331674-500x347.jpg

UBDIE.jpg

Με αυτό και το hotel τριγυρνούσα και προσπαθούσα να πείσω οποιοδήποτε να παίξουμε.

χαχα βρήκα και άλλον οπαδό αυτού του παιχνιδιού :)

Αν και χρονοβόρο, πάντα έβρισκα παιδιά για να παίξουμε μαζί. Μάλλον τους είχε εντυπωσιάσει η διαφήμιση στην tv.

Μια φορά είχα καταφέρει να γεμίσω το αυτοκινητάκι μου όλες τις θέσεις για παιδιά !!

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίο Anime με καλή ποιότητα τεχνικώς σαν κινούμενο σχέδιο και ένα αρκετά εντυπωσιακό Intro :

ThunderBirds 2086

Και κάτι ακόμα παλιότερο η ομάδα G και η Μάχη των Πλανητών

Ακόμα θυμάμαι παιδάκι έψαχνα να βρω το Φοίνικα για Χριστουγεννιάτικο δώρο και η χαρά όταν το πήρα 

Εκείνο που δεν μπορεσα να πάρω ήταν ο Μεγάλος Φοίνικας ....(μια μεγάλη έκδοση του Φοίνικα σε άσπρο)

• Like 4
Δημοσ.

Καλησπέρα !

Ευχαριστώ από καρδιάς το φίλο μας Φραμπάλα που άνοιξε ένα θέμα σχετικό με Retro!!!

Άν θέλετε δείτε κι αυτό το φοβερά περιγραφικό video :

Ευχαριστώ και πάλι,

Ο Άσπρος Γάτος

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα !

Ευχαριστώ από καρδιάς το φίλο μας Φραμπάλα που άνοιξε ένα θέμα σχετικό με Retro!!!

Ο Άσπρος Γάτος

Kαλησπέρα !

Ο τόνος στο λα (και ο ρούχλας είναι λα για να το συνδυάσω με το θέμα) Φραμπαλάς.

Νιαρ

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...