Προς το περιεχόμενο

Retro theme

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάστρα και πολιορκητές! (ωραίο θρεντ! )

Τι μου θυμισες! Ποσες ωρες παιζαμε μ αυτο, κυριως σ/κ, για χρονια! Συγκινηθηκα τωρα σνιφ...
  • Like 1
Δημοσ.

Υπεροχο θεμα!

Χαμογελαω ηλιθιοδως! Και σε οσα εχω προλαβει να δω σκεφτομαι.." τι λες τωρα! πςςςς!"

πως λεγόταν ένα παιχνίδι με κάτι ψάρια που ανοιγόκλειναν το στόμα τους και εσύ προσπαθούσες να τα ψαρέψεις; λειτουργούσε με μπαταρίες. επίσης ένα παρόμοιο με πιγκουίνους που ανέβαιναν μία σκάλα αλλά ήταν παγόβουνο.

post-381801-0-39159100-1455903387_thumb.jpg

Θυμήθηκα το πολυκατάστημα "Μινιόν". Ανά καιρούς ανέβαινα με τον πατέρα μου Αθήνα και περνάγαμε απο κει και έπαιρνα διάφορα παιχνίδια.

Μηπως θυμασαι μια αιθουσα με καθρεφτες,που μας παραμορφωναν? 

Για να μην σχολιάσω την σούπερ κατερίνα που όλο θέματα για αγόρια και πρώτα φιλιά είχε και η μαμά μου δεν με άφηνε να την παίρνω..

Εγω την αγοραζα κρυφα! χαχαχαχα! 

• Like 9
Δημοσ.

"-τα πρώτα αθλητικά παπούτσια με air pump" λει ο αλλος για  vintage...

εγω που εζησα την εποχη που κυκλοφορησαν τα πρωτα δερματινα αθλητικα τι να πω?...

----

ναι εχω ενα τετοιο και παιζει μια χαρα

Δημοσ.

Πάντα θα έτρωγα κάποιο από αυτά. :P

patousa_c01.jpg

Τα συγκεκριμενα τα ξαναδοκιμασα το προηγουμενο καλοκαιρι μετα απο πολλαααα χρονια..

Ψαχνοντας για να αγορασω παγωτο στο σουπερ μαρκετ τα ειδα και δεν εχασα την ευκαιρια..

Δεν γινοταν να μην τα τιμησω :)

• Like 2
Δημοσ.

Έχετε παίξει το Abobo's Big Adventure; Είναι ένα 8bit tribute game στα πιο κλασσικά παιχνίδια του NES, από Double Dragon, Zelda, Mario, Megaman μέχρι πιο ψαγμένα όπως World Soccer και Battle Toads, με ισχυρή δόση dark humour. Κάθε πίστα έχει και το gameplay ενός κλασσικού παιχνιδιού. Είναι must κατ' εμέ. Υπάρχει σε πολλές online πλατφόρμες. Κυκλοφόρησε πριν 3-4 χρόνια.

http://abobosbigadventure.com/about.php

• Like 1
Δημοσ.

Έχετε παίξει το Abobo's Big Adventure; Είναι ένα 8bit tribute game στα πιο κλασσικά παιχνίδια του NES, από Double Dragon, Zelda, Mario, Megaman μέχρι πιο ψαγμένα όπως World Soccer και Battle Toads, με ισχυρή δόση dark humour. Κάθε πίστα έχει και το gameplay ενός κλασσικού παιχνιδιού. Είναι must κατ' εμέ. Υπάρχει σε πολλές online πλατφόρμες. Κυκλοφόρησε πριν 3-4 χρόνια.

http://abobosbigadventure.com/about.php

Νόμιζα πως ήμουν ο μόνος που το ανακάλυψε :-) αυτό πρέπει να κυκλοφορήσει σε steam ή σε psn/Xbox live!

• Like 1
Δημοσ.

παιχνιδι τσεπης, που χε βγει σε 2 εκδοσεις (boy-girl). εχω φαει τον τοπο κ δεν το βρισκω. θυμαται κανενας;

Μηπως λες ενα που μοιαζει με αυτο.?

Το ψαχνω κι εγω!

Το ξεχασαμε αυτο το thread

Αθλιες τσιχλες!!

https://youtu.be/-6UhgKGlIT8

Υπεροχες τσιχλες, τις ξαναπετυχα σε καποια περιπτερα αθηνα! Επισης οποτε παω κανα ταξιδι και εχουν τσιχλες γλυκανισο(η γευση της στιμορολ δηλαδη) στοκαρω μερικα πακετα να χω...

post-276450-0-18490500-1456222902_thumb.jpg

Δημοσ.

Παλιές ελληνικές σειρές της ΕΡΤ που θυμάμαι

- Μία μέσα μία έξω

- Η αλεπού κι ο μπούφος

- Ο Ανδροκλής και τα λιοντάρια του

Εκπομπές

- Πες το και θα γίνει

- Απίστευτα κι όμως αληθινά

- 3 στον αέρα

- Μια εκπομπή με τον Φρέντυ Γερμανό που δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομά της...

H_alepou_ki_o_mpoufos_opcr2.gif

hqdefault.jpg

και μιας και λες για σειρές να και μία ξένη την οποία πεθαίναμε για να βλέπουμε.

beyond 2000. πέρα από το 2000. είχε όλες τις τεχνολογίες που θα κυκλοφορούσαν και ήταν εντελώς πρωτοπορειακές.

http://www.imdb.com/title/tt0243689/

• Like 1
Δημοσ.

Μηπως λες ενα που μοιαζει με αυτο.?

Το ψαχνω κι εγω!

Υπεροχες τσιχλες, τις ξαναπετυχα σε καποια περιπτερα αθηνα! Επισης οποτε παω κανα ταξιδι και εχουν τσιχλες γλυκανισο(η γευση της στιμορολ δηλαδη) στοκαρω μερικα πακετα να χω...

τι γλυκούλι!!! το θέλω!

• Like 1
Δημοσ.

Γυναικεια αρωματα που φορουσαν ολες στο γυμνασιο

θυμαμαι που ειχε ερθει κ Ελλαδα η jennie

Kαι φυσικα B.U.

Aπο αντρικα κατι axe κ κατι αποσμητικα θυμαμαι 

• Like 3

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...