SoFiA11 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 οχι ρε στ'αληθεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Παλιές ελληνικές σειρές της ΕΡΤ που θυμάμαι - Μία μέσα μία έξω - Η αλεπού κι ο μπούφος - Ο Ανδροκλής και τα λιοντάρια του Εκπομπές - Πες το και θα γίνει - Απίστευτα κι όμως αληθινά - 3 στον αέρα - Μια εκπομπή με τον Φρέντυ Γερμανό που δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομά της... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 στα δικά μου μάτια, η πιο καλτ σειρά όλων των εποχών ήταν "η εξαφάνιση του Τζων Αυλακιώτη" 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospat13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Ακόμα τα φοράει... σα τα doctor martins δεν εχει με το σιδερο μπροστα ακομη εχω το τελευταιο ζευγαρι που χα παρει στα 25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Τριβερο φορουσατε;; Στο δικο μου σχολειο θυμαμαι ολα τα αγορια φορουσαμε η βερα η τριβερο κ το παιζαμε κ ιστορια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 η μικρή συλλογή μου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 η μικρή συλλογή μου Πολύ διάβασμα έπεφτε ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 ήμουν βιβλιοφάγος εκδόσεις πατάκη, εκδόσεις ψυχογιός, μίκυ μάους, σαίνια και πάει λέγοντας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 ήμουν βιβλιοφάγος εκδόσεις πατάκη, εκδόσεις ψυχογιός, μίκυ μάους, σαίνια και πάει λέγοντας Την Πίπη φακιδομύτη δεν την θυμόμουνα. Βλέποντας τα βιβλία θυμήθηκα κάποιες κασέτες ήχου, αλλά όχι με πολλές λεπτομέρειες....γενικά θυμάμαι ότι έπαιζαν πολύ οι ιστορίες - παραμύθια σε κασέτες, είχα πολλές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvel Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Την Πίπη φακιδομύτη δεν την θυμόμουνα. η σειρά παιζόταν το Σαββάτο μετά το σχολείο (αν θυμάμαι καλά) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geosim79 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Τα βιβλιαράκια με την Κυρία Κλο-Κλο τα θυμάστε; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geosim79 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Τα βιβλιαράκια με την Κυρία Κλο-Κλο τα θυμάστε; επίσης αγαπημένο από Ζωρζ Σαρρή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Delete Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα