Grim Ripper Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Πάντα θα έτρωγα κάποιο από αυτά. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Πατουσάκια!!! Λατρεία μεγάλη!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFiA11 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Τα είχα όλα τα παραπάνω εκτός από τις Barbie. Θρυλικά παιχνίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFiA11 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Τα είχα όλα τα παραπάνω εκτός από τις Barbie. Θρυλικά παιχνίδια Και το Dream phone? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Και το Dream phone? Οπα δεν το πρόσεξα. Οχι ούτε αυτο. Παίζει να το είχε η αδερφη μου όμως γιατί μου φαίνεται πολύ γνωριμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Και η Μυρτώ Πιταούλη είχε πλάκα ειδικά όταν τά'λεγε με τον Κουμιάκη! Nαιιιι ναιιιι!! Η Ελεάνα με μια φωνάρα;; Ναζιάρικη - αισθησιακή κάπως έτσι;; Θυμάμαι ότι όλοι είχαν κολλήσει με τη φωνή της και όλοι ασχολούνταν μαζί της! Τα δε τηλέφωνα προς την εκπομπή ήταν πανάκριβα, κάθε τηλεφώνημα και πεντοχίλιαρο! Ναι αυτη! Η οποια μαλιστα θυμαμαι εκανε κατι περιεργα στον αερα, χαιδευοταν κλπ Η χρεωση ηταν κανονικη μεχρι ενος σημειου, μετα εγινε τυπου 090.. Αλλα η Ελεανα... Αχ η Ελεανα.. χαχαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Εσύ λες αυτά που ήταν τύπου πολαρέτι εγώ θυμάμαι το lollipop και ένα άλλο που ήταν σε ξυλάκι ένα μπαλάκι γρανίτα φράουλα σε σχήμα φράουλας, ένα πορτκάλι και ένα λεμόνι αλλά δεν θυμάμαι πώς το λέγαν και δεν μπορώ να το βρω και πουθενά. Επίσης θυμάμαι το lucky boy και lucky girl. Όχι και ρετρό το lollipop ρε σεις, εγώ και τώρα lollipop τρώω! Nαιιιι ναιιιι!! Ναι αυτη! Η οποια μαλιστα θυμαμαι εκανε κατι περιεργα στον αερα, χαιδευοταν κλπ Η χρεωση ηταν κανονικη μεχρι ενος σημειου, μετα εγινε τυπου 090.. Αλλα η Ελεανα... Αχ η Ελεανα.. χαχαχαχα Τη θυμάμαι, εντάξει φοβερή φωνή! Η σταρ της εκπομπής ήταν και πρέπει να ήταν και μικρή αν θυμάμαι καλά! Τότε είχα την εντύπωση ότι δεν το έκανε επίτηδες, αυτή ήταν η φωνή της. Πρέπει να έκανε μεγάλη καριέρα σε τίποτα ροζ τηλέφωνα! Εγώ για τη χρέωση θυμάμαι ότι ήταν πολύ υψηλή, ίσως άκουγα τότε τον σταθμό βέβαια και όχι από την αρχή του, ήμουν και επαρχία οπότε μπορεί να μην αναμετέδιδε κάποιος τοπικός σταθμός νωρίτερα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Κάτσε ρε φίλε του 50 είσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Κάτσε ρε φίλε του 50 είσαι; Αυτά τα θρανία υπήρχαν μέχρι και μετά το '90! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFiA11 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Όχι και ρετρό το lollipop ρε σεις, εγώ και τώρα lollipop τρώω! Εντάξει όχι ρετρό, vintage Θυμάται κανείς ένα τηλεπαιχνίδι που και καλά έπαιρνες τηλέφωνο και έπρεπε να καθοδηγείς ένα ανθρωπάκι με τους αριθμούς του τηλεφώνου;Και ξερω γω φώναζε η παρουσιάστρια "δέντρο μπροστά σου,ΠΗΔΑ!" κι εσύ πάταγες το 6 . Και είχε διάφορες πίστες μια στην Αίγυπτο, μια στους πειρατές, μια στο διάστημα... Πρέπει να ήταν σε μικρό κανάλι, μάλλον στο bluesky. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 και για δώρο μου δίνανε λεφτά και για υπαρχουν ακομη http://www.insomnia.gr/topic/570643-anti-fitness-thread/?p=54576365 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFiA11 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 υπαρχουν ακομη http://www.insomnia.gr/topic/570643-anti-fitness-thread/?p=54576365 ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!!Πραγματικά είναι τα μόνα που λιγουρεύομαι ακόμα!!!!!Πού τα βρήκες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα