SoFiA11 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Κάποτε είχα κι αυτόν αλλά μια φορά τον έκανα μπάνιο κι έμεινε ανάπηρος 5
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δύο σιγουράκια είναι το La familla Trapisonda και το 13, Rue del Percebe του Ibáñez, που έκανε (νομίζω κάνει ακόμα) το Αντιρίξ και Συμφωνίξ. Αλλο αγαπημένο κόμιξ αυτό. Πρέπει να ήταν και κάποιο άλλο ισπανικό και υποψιάζομαι και κάτι εγγλέζικο. Α ρε γιαγιά, έγκλημα έκανες όταν μου τα πέταξες όλα αυτα! Νομιζω τα περισσοτερα ηταν αγγλικα. Ο Στοματαρας, Οι Πλουσιοι και Φτωχοι, Η Ωραια της Ημερας (ή καπως ετσι) μου ερχονται προχειρα στο μυαλο, αλλα στα ελληνικα μονο γμτ. Θυμαμαι ειχε και καποια με καποιον χοντρουλη με γυαλακια σε σχολειο κλασικου βρετανικου στυλ οικοτροφειου... To La Familia Trapisonda το λατρευω. Δεν λες αυτά τα παιχνίδια που έπρεπε να αποκαλύψεις ένα ποσοστό της οθόνης για να δεις ολόκληρη την εικόνα ε; Yup εννοω ακριβως αυτο Αλλα το θυμαμαι με καλυτερα γραφικα στις κοπελες. Ή ετσι θελω να το θυμαμαι 2
φιρίκι Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Νομιζω τα περισσοτερα ηταν αγγλικα. Ο Στοματαρας, Οι Πλουσιοι και Φτωχοι, Η Ωραια της Ημερας (ή καπως ετσι) μου ερχονται προχειρα στο μυαλο, αλλα στα ελληνικα μονο γμτ. Θυμαμαι ειχε και καποια με καποιον χοντρουλη με γυαλακια σε σχολειο κλασικου βρετανικου στυλ οικοτροφειου... To La Familia Trapisonda το λατρευω. Yup εννοω ακριβως αυτο Αλλα το θυμαμαι με καλυτερα γραφικα στις κοπελες. Ή ετσι θελω να το θυμαμαι Ναι πρέπει να είχε πολλά αγγλικά. Κι ο Ζοχάδας για Αγγλος μου κάνει! Κρίμα, δεν έχω ιδέα γι' αυτά, θα ήθελα να τα διαβάσω στο πρωτότυπο. Ισως βγει κάτι με το link που έδωσε ο 4saken (ρισπέκτ). Οι δυο πανηλίθιοι, ο μάστορας κι ο βοηθός του είναι κι' αυτά του Ibáñez πάντως. Στο βιντεοπαιχνίδι έπαιζαν πολλές διαφορετικές εκδοχές... 1
φραμπάλα Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 αυτή η μουσική θα με στοιχειώνει για πάντα 2
SoFiA11 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 αυτή η μουσική θα με στοιχειώνει για πάντα για playstation ηταν;;νομίζω το θυμαμαι
zio10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 για playstation ηταν;;νομίζω το θυμαμαι Για super nintendo.
SoFiA11 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Για super nintendo. ναι ναι το χε ο γειτονας 1
φραμπάλα Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 super nintendo είχα και το super mario bros 3, το super mario world κι ένα ακόμη μάριο πόση συγκίνηση! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! http://users.sch.gr/vasanagno/comics.html ποιος ημίθεος έκατσε και τα σκάναρε όλα αυτά;
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 ποιος ημίθεος έκατσε και τα σκάναρε όλα αυτά; Γελάω με την αύξηση της τιμης σε δραχμές μέσα στο χρόνο... 1966 / 3 δρχ., ---> 1984 / 25 δρχ.
SoFiA11 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Θυμάμαι ότι με στέλνανε στο περίπτερο για και για δώρο μου δίνανε λεφτά και για 3
thant Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Θυμάμαι ότι με στέλνανε στο περίπτερο για Το cooper θεωρείται retro?
bluesattack Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Πως την ελεγαν μια εκπομπη με κατι καλοφτιαγμενες κουκλομαριονετες ? Οχι φρουτοπιες κλπ.Με κατι πριγκηπες,καστρα,κατι τετοια πρεπει να ηταν..
φραμπάλα Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 ψάχνω στο retromaniax τώρα και κοιτάχτε τι βρήκα! το θυμάστε; είχε μέσα σοκολατάκια! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα