Προς το περιεχόμενο

Retro theme

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Δύο σιγουράκια είναι το La familla Trapisonda και το 13, Rue del Percebe του Ibáñez, που έκανε (νομίζω κάνει ακόμα) το Αντιρίξ και Συμφωνίξ. Αλλο αγαπημένο κόμιξ αυτό. Πρέπει να ήταν και κάποιο άλλο ισπανικό και υποψιάζομαι και κάτι εγγλέζικο.

Α ρε γιαγιά, έγκλημα έκανες όταν μου τα πέταξες όλα αυτα!

Νομιζω τα περισσοτερα ηταν αγγλικα. Ο Στοματαρας, Οι Πλουσιοι και Φτωχοι, Η Ωραια της Ημερας (ή καπως ετσι) μου ερχονται προχειρα στο μυαλο, αλλα στα ελληνικα μονο γμτ. 

Θυμαμαι ειχε και καποια με καποιον χοντρουλη με γυαλακια σε σχολειο κλασικου βρετανικου στυλ οικοτροφειου...

To La Familia Trapisonda το λατρευω.

Δεν λες αυτά τα παιχνίδια που έπρεπε να αποκαλύψεις ένα ποσοστό της οθόνης για να δεις ολόκληρη την εικόνα ε;

1053510378.jpg

Yup εννοω ακριβως αυτο :) Αλλα το θυμαμαι με καλυτερα γραφικα στις κοπελες. Ή ετσι θελω να το θυμαμαι :lol:

• Like 2
Δημοσ.

Νομιζω τα περισσοτερα ηταν αγγλικα. Ο Στοματαρας, Οι Πλουσιοι και Φτωχοι, Η Ωραια της Ημερας (ή καπως ετσι) μου ερχονται προχειρα στο μυαλο, αλλα στα ελληνικα μονο γμτ. 

Θυμαμαι ειχε και καποια με καποιον χοντρουλη με γυαλακια σε σχολειο κλασικου βρετανικου στυλ οικοτροφειου...

To La Familia Trapisonda το λατρευω.

Yup εννοω ακριβως αυτο :) Αλλα το θυμαμαι με καλυτερα γραφικα στις κοπελες. Ή ετσι θελω να το θυμαμαι :lol:

Ναι πρέπει να είχε πολλά αγγλικά. Κι ο Ζοχάδας για Αγγλος μου κάνει! Κρίμα, δεν έχω ιδέα γι' αυτά, θα ήθελα να τα διαβάσω στο πρωτότυπο. Ισως βγει κάτι με το link που έδωσε ο 4saken (ρισπέκτ). Οι δυο πανηλίθιοι, ο μάστορας κι ο βοηθός του είναι κι' αυτά του Ibáñez πάντως.

Στο βιντεοπαιχνίδι έπαιζαν πολλές διαφορετικές εκδοχές...

• Like 1
Δημοσ.

ποιος ημίθεος έκατσε και τα σκάναρε όλα αυτά;

Γελάω με την αύξηση της τιμης σε δραχμές μέσα στο χρόνο... 1966 / 3 δρχ., ---> 1984 / 25 δρχ.

Δημοσ.

Πως την ελεγαν μια εκπομπη με κατι καλοφτιαγμενες κουκλομαριονετες ? Οχι φρουτοπιες κλπ.Με κατι πριγκηπες,καστρα,κατι τετοια πρεπει να ηταν..

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...