Προς το περιεχόμενο

Retro theme

φραμπάλα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 413
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βαβούρα διάβαζε κανεις;

(Με την ευκαιρία, ωραίο θέμα! Οποιος/α καταφέρει και κλειδωθεί θα 'ναι και πολύ ......χαρακτηρισμός της αρεσκείας σας εδώ......  :mad:  )

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να μην σχολιάσω την σούπερ κατερίνα που όλο θέματα για αγόρια και πρώτα φιλιά είχε και η μαμά μου δεν με άφηνε να την παίρνω..

• Like 2

• Moderators

Βαβούρα διάβαζε κανεις;

(Με την ευκαιρία, ωραίο θέμα! Οποιος/α καταφέρει και κλειδωθεί θα 'ναι και πολύ ......χαρακτηρισμός της αρεσκείας σας εδώ......  :mad:  )

Βαβουρα ηταν απο τα πιο αγαπημενα κομικ. Ακομα δεν εχω βρει τα original τα οποια ειχαν μεταφρασει. Η πλακα ειναι πως σημερα περνουσα απο ενα μαγαζι με comics κλπ και βρηκα καποια τευχη αλλα κοστιζαν 6 ευρω το ενα. Αναρωτιεμαι πως δεν τα εχει σκαναρει κανεις. Ειπα αναρωτιεμαι...

Ενα video game στο οποιο επρεπε να φερεις ενα σα διαστημοπλοιο απο τη μια ακρη της οθονης στην αλλη και να αποκαλυψεις απο κατω μια (ημι?)γυμνη κοπελα διαφορετικη σε καθε πιστα σας λεει τιποτα? 

• Like 2

Βαβουρα ηταν απο τα πιο αγαπημενα κομικ. Ακομα δεν εχω βρει τα original τα οποια ειχαν μεταφρασει. Η πλακα ειναι πως σημερα περνουσα απο ενα μαγαζι με comics κλπ και βρηκα καποια τευχη αλλα κοστιζαν 6 ευρω το ενα. Αναρωτιεμαι πως δεν τα εχει σκαναρει κανεις. Ειπα αναρωτιεμαι...

Δύο σιγουράκια είναι το La familla Trapisonda και το 13, Rue del Percebe του Ibáñez, που έκανε (νομίζω κάνει ακόμα) το Αντιρίξ και Συμφωνίξ. Αλλο αγαπημένο κόμιξ αυτό. Πρέπει να ήταν και κάποιο άλλο ισπανικό και υποψιάζομαι και κάτι εγγλέζικο.

Α ρε γιαγιά, έγκλημα έκανες όταν μου τα πέταξες όλα αυτα!

Ενα video game στο οποιο επρεπε να φερεις ενα σα διαστημοπλοιο απο τη μια ακρη της οθονης στην αλλη και να αποκαλυψεις απο κατω μια (ημι?)γυμνη κοπελα διαφορετικη σε καθε πιστα σας λεει τιποτα? 

Δεν λες αυτά τα παιχνίδια που έπρεπε να αποκαλύψεις ένα ποσοστό της οθόνης για να δεις ολόκληρη την εικόνα ε;

1053510378.jpg

• Like 1

Ωραίο! B) :D

Δεν λες αυτά τα παιχνίδια που έπρεπε να αποκαλύψεις ένα ποσοστό της οθόνης για να δεις ολόκληρη την εικόνα ε;

1053510378.jpg

Σωστός, τώρα κατάλαβα ποιο είναι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...