swkhj Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Επίσης επειδη γραφτηκε κατι για το δημόσιο επιτρέψτε μου να εχω ιδία άποψη! Η μόνη πάστα που μπαίνει ειναι αυτη που υπάρχει στην ψύκτρα(εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων). Και εχω δει ΠΟΛΛΟΥΣ υπολογιστες στημένους στο δημόσιο! Σε ποιες περιπτωσεις πηγαινανε να δουνε αμα υπαρχει παστα εκει που ησουνα; ...Η μηπως το βλεπανε μετα που ταχε παιξει το pc και λεγανε αμα ηταν οκ ο επεξεργαστης ας του βαλω λιγο τωρα που το ειδα Και ξαναλεω Δημοσια με δημοσια υπηρεσια εχει μεγαλη εως τεραστια διαφορα Αλλιως ειναι στα υπουργεια και αλλιως σε κεπ και ικα αλλα παντου δεν υπαρχει κανενας προληπτικος ελεγχος παρα μονο στους σερβερς
visualizer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Για τα πρακτικά προσωπικά έχω να αλλάξω πάστα στους υπολογιστές μου το λιγότερο 7-8 χρόνια .
swkhj Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Εσύ πάστα στον υπολογιστή σου τώρα τον χειμώνα έχεις? Σε ενα παλιο amd 64 δεν ειχα βαλει και δεν ειχε θεμα Οχι πως ειναι σωστο αυτο , ενω ειχα καθαρισει και τον επεξεργαστη συν την ψυκτρα απο υπολειμματα .... ξεχασα και αργοτερα να βαλω Αντιθετα το καλο μου pc το προσεχω
barbiedoll Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Εσύ πάστα στον υπολογιστή σου τώρα τον χειμώνα έχεις? Θα ήθελα πολύ να το δω αυτό...με την μανισια την ψήκτρα, μιας και αν ξέρεις να πάρεις aftermarket σίγουρα θα πάρεις και μια πάστα. Χωρίς καν ψύκτρα τρέχει ο άλλος 980X...
dimpep Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Ας τα παρουμε με τη σειρα. Εσύ πάστα στον υπολογιστή σου τώρα τον χειμώνα έχεις? Θα ήθελα πολύ να το δω αυτό...με την μανισια την ψήκτρα, μιας και αν ξέρεις να πάρεις aftermarket σίγουρα θα πάρεις και μια πάστα. Εγώ στον υπολογιστη μου(δεν αναφέρομαι στον Q9650 που είπα) σαφως και εχω βάλει πάστα. Είπα εξαρχης οτι χρειαζεται! Δεν χρειάζεται να τα ξαναλεμε! Επίσης δεν είδα πουθενά στη συζητηση να αναφερεται το θέμα της μαμισιας ή after ψυκτρας... Εγώ συγκεκριμενα για τον Q9650 μιλάω για after κοστους αγορας καινουριας 20€ Ουτε noctua ουτε καμια αλλη top class! Σε ποιες περιπτωσεις πηγαινανε να δουνε αμα υπαρχει παστα εκει που ησουνα; ...Η μηπως το βλεπανε μετα που ταχε παιξει το pc και λεγανε αμα ηταν οκ ο επεξεργαστης ας του βαλω λιγο τωρα που το ειδα Και ξαναλεω Δημοσια με δημοσια υπηρεσια εχει μεγαλη εως τεραστια διαφορα Αλλιως ειναι στα υπουργεια και αλλιως σε κεπ και ικα αλλα παντου δεν υπαρχει κανενας προληπτικος ελεγχος παρα μονο στους σερβερς Πραγματικα πιστεύεται οτι υπάρχει πάστα για τους υπολογιστές στο δημόσιο...;Οτι υπάρχει στην ψυκτρα παιδιά. Το επαναλαμβάνω. Και έχω παραδείγματα απο μηχανογραφικά κέντρα. Δε χρειαζεται να πω περισσότερα νομιζω.
Sheogorath Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Ας τα παρουμε με τη σειρα. Εγώ στον υπολογιστη μου(δεν αναφέρομαι στον Q9650 που είπα) σαφως και εχω βάλει πάστα. Είπα εξαρχης οτι χρειαζεται! Δεν χρειάζεται να τα ξαναλεμε! Επίσης δεν είδα πουθενά στη συζητηση να αναφερεται το θέμα της μαμισιας ή after ψυκτρας... Εγώ συγκεκριμενα για τον Q9650 μιλάω για after κοστους αγορας καινουριας 20€ Ουτε noctua ουτε καμια αλλη top class! Πραγματικα πιστεύεται οτι υπάρχει πάστα για τους υπολογιστές στο δημόσιο...; Οτι υπάρχει στην ψυκτρα παιδιά. Το επαναλαμβάνω. Και έχω παραδείγματα απο μηχανογραφικά κέντρα. Δε χρειαζεται να πω περισσότερα νομιζω. Φυσικά και υπάρχει πάστα! Στην μαμίσια του επεξεργαστή. Μια χαρά φτάνει! Απο το να μην έχει καθόλου είναι μακράν καλύτερο!
DigitalElf Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Σε ενα παλιο amd 64 δεν ειχα βαλει και δεν ειχε θεμα Οχι πως ειναι σωστο αυτο , ενω ειχα καθαρισει και τον επεξεργαστη συν την ψυκτρα απο υπολοιματα .... ξεχασα και αργοτερα να βαλω Αντιθετα το καλο μου pc το προσεχω Ε αυτό λέμε. Αφού το προσέχεις γιατί δεν συμβουλεύεις τον ΤΣ να κάνει το ίδιο? Τέλος πάντων, το σωστό είναι να βάζεις πάστα ΤΣ, ο επεξεργαστής τρέχει καλύτερα όταν είναι κρύος, και η πάστα τον βοηθάει.
dimpep Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Φυσικά και υπάρχει πάστα! Στην μαμίσια του επεξεργαστή. Μια χαρά φτάνει! Απο το να μην έχει καθόλου είναι μακράν καλύτερο! Στον Q9650 που ανέφερα όμως δεν έχω πάστα...Βέβαια δε μιλάω για υπολογιστη που δουλεύει πολύ Ανοίγει μονο για μερικές δοκιμές και με συνεχη μέτρηση θερμοκρασιών...αλλά αυτό που λέω ισχυει! Ε αυτό λέμε. Αφού το προσέχεις γιατί δεν συμβουλεύεις τον ΤΣ να κάνει το ίδιο? Τέλος πάντων, το σωστό είναι να βάζεις πάστα ΤΣ, ο επεξεργαστής τρέχει καλύτερα όταν είναι κρύος, και η πάστα τον βοηθάει. Ξεκάθαρα και 100%
swkhj Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δεν του ειπα να μη βαλει Πως δε θα παθει τιποτα του ειπα γιατι αμα προσεξες γραφει να δοκιμασει μονο και οχι να παιξει κανα gta5 Δες απαντησεις μετα του στυλ Οχι θα σου καει θα γ@μθει το συμπαν και θα σου σκασει σε λιγα δευτερολεπτα... Φυσικά και υπάρχει πάστα! Στην μαμίσια του επεξεργαστή. Μια χαρά φτάνει! Απο το να μην έχει καθόλου είναι μακράν καλύτερο! Εχει ξεραθει αυτη Αμα λες παστα αυτο το πραμα καλυτερα να μην ειχε καθολου Και οι τρυπες που βουλωνει που ειπε ενας παραπανω κακο του κανει παρα καλο αυτη η βρωμια ....γιατι σε βρωμια καταληγει μετα απο καποιο χρονικο διαστημα
Sheogorath Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δεν του ειπα να μη βαλει Πως δε θα παθει τιποτα του ειπα γιατι αμα προσεξες γραφει να δοκιμασει μονο και οχι να παιξει κανα gta5 Δες απαντησεις μετα του στυλ Οχι θα σου καει θα γ@μθει το συμπαν και θα σου σκασει σε λιγα δευτερολεπτα... Kαι σε ρωτώ, αν σε ακούσει ο TS και το ανοίξει χωρίς πάστα και υποθετικά καεί. Θα τον αποζημιώσεις, ναι ή όχι? Δεν υπάρχουν μεσοβέζικες λύσεις.
swkhj Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Θα καει αμα βαλει τον επεξεργαστη χωρις παστα για δοκιμη η και για να σερφαρει και να κατσει να κανει απλες δουλειες λες; Ασε που μπορει και να ανατιναχτει ολοκληρο το τετραγωνο και να εχω ντραβαλα ... Οκ αναιρω ....Καλυτερα να βαλει παστα τοτε
Sheogorath Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Θα καει αμα βαλει τον επεξεργαστη χωρις παστα για δοκιμη η και για να σερφαρει και να κατσει να κανει απλες δουλειες λες; Ασε που μπορει και να ανατιναχτει ολοκληρο το τετραγωνο και να εχω ντραβαλα ... Οκ αναιρω ....Καλυτερα να βαλει παστα τοτε Στην ερώτησή μου, έστω ότι γίνεται. Γιατί και εγώ ξέρω ότι άμα τον ανοίξει απλά δεν θα πάθει κάτι. Θα τον αποζημιώσεις, ναι ή όχι?
Sheogorath Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Οσο του δωσεις εσυ τα λεφτα για την παστα I take that as a no
cosmos000 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Νταξει Τελικα ειναι ρισκο και επικινδυνο!!! να μη βαλεις παστα που αυτο που κανει πρωτιστως ειναι που ριχνει τη θερμοκρασια δυο τρεις βαθμους για να δοκιμασεις μια cpu... Για να βάζουμε την πάστα υπάρχει κάποιος λόγος... (στους είπαν πολύ όμορφα οι προηγούμενοι). Γιατί επιμένεις για κάτι το οποίο μπορεί να προκαλέσει ζημιά σε κάποιον έστω και 1%? Εδω μπάινουν και άτομα που επειδή ακριβώς δεν έχουν τις γνώσεις κάνουν κάποιες ερωτήσεις...άρα καλό θα ήταν να δίνεις τις σωστές και πιο ασφαλείς απαντήσεις....δεν νομίζω ότι και σε κάποιο θέμα, που δεν έχεις τις σχετικές γνώσεις, κάποιος να σου προτείνει κάτι που έστω και για 0,5% έχει περιθώριο λαθους/ζημιάς. Και ααααν σου λέω εγώ αααν...το παλικάρι δεν κουμπώσει καλά την ψύκτρα επάνω και του βγάλει καπνουδάκι η cpu ...θα επέμενες πάλι?? Εσύ μπορεί να έχεις την εμπειρία και το μάτι και το χέρι...και να τα κάνεις όλα καλά...δεν είναι όμως όλοι έτσι Με λίγα λόγια ..ναι μπορεί να λειτουργήσει για λίγο και χωρίς πάστα...αλλά εμπεριέχει ρίσκο και δεν προτείνεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα