swkhj Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Σε εμενα πανε τα ψιλα γραμματα; Κεραμικη λεω (οποια βρει) που δεν ειναι αγωγιμη να μη σταξει στα ποδαρακια του επεξεργαστη και παθει καμια ζημια
Sheogorath Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 MX-4 is the better product and it is also not electrically conductive, Ceramique2 is really no better than the original Ceramique and from talking to a Artic Silver Representative was really never marketed for the CPU crowd, it was marketed as a TIM for the air industry, with a long cure in time.It was specifically designed not to fail under extreme vibration conditions, but you won't be taking off and landing your computer.Artic Silver 5 was marketed for the computer overclocking enthusiasts, however it's long cure in time turns most of us away from the product.That tid bit of information is something I can share here but could not include in the Thermal Roundup in my sig, simply because Artic Silver would not submit testing samples for the roundup, but did give me permission to include samples I already had on hand.MX-4 is an excellent TIM, flows and spreads easy, it out performs Artic Silver Ceramique and Artic Silver 5 http://www.tomshardware.co.uk/forum/280375-29-ceramique
swkhj Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δεν το ηξερα Σιγουρα δεν ειναι διαφημιστικο γιατι εχω μεινει στην 2 Αρα οκ αμα ειναι ας βαλει αυτη Α τωρα ειδα και το λινγκ
NT1G Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Η silver και η ceramique ήταν καλές πριν 10 χρόνια. Τώρα έχουν ξεπεραστεί από πολλές.
Konstantinos! Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Φίλε swhjk όλοι έχουμε πει κατά καιρούς μλκιες, αλλά έχοντας λογική παραδεχόμαστε το λάθος μας (τις περισσότερες φορές). Επί 4 σελίδες προσπαθείς να μας πείσεις ότι πετάει ο γάιδαρος.
swkhj Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Οι επεξεργαστες στο 90% των περιπτωσεων περιπου -ειτε απο αμελεια ειτε απο αγνοια των κατοχων τους- δεν εχουνε η εχουνε ανεπαρκη παστα μεσα Που ειναι η μαλκια; Δεν ειπα πως δεν πρεπει και να βαζουμε ....αλλα δεν ειναι και αυτο που λενε Δηλαδη πως βαλε γιατι αλλιως θα απαυτωθει το συμπαν! Αν ηταν ετσι θα ειχαν καει ολα τα pc στις δημοσιες υπηρεσιες
Sheogorath Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Οι επεξεργαστες στο 90% των περιπτωσεων περιπου -ειτε απο αμελεια ειτε απο αγνοια των κατοχων τους- δεν εχουνε η εχουνε ανεπαρκη παστα μεσα Που ειναι η μαλκια; Δεν ειπα πως δεν πρεπει και να βαζουμε ....αλλα δεν ειναι και αυτο που λενε Δηλαδη πως βαλε γιατι αλλιως θα απαυτωθει το συμπαν! Αν ηταν ετσι θα ειχαν καει ολα τα pc στις δημοσιες υπηρεσιες Γιατί εκεί δεν βάζουν πάστα?
swkhj Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Οχι φυσικα Ποιος να βαλει; Δεν υπαρχει συντηρηση εκει Μονο αμα χαλασουνε πανε και τα κοιτανε Και παλι παστα δεν βαζουνε Καμια μητρικη η τροφοδοτικο και σε ορισμενες υπηρεσιες που ηταν ποιο λαρτζ τα πετουσαν κιολας (κρατουσαν μονο το δισκο) για να μην κουραστουν να το ψαχνουν Τα εχω δει απο κοντα αυτα αν και δεν ειμαι δημοσιος υπαλληλος
Sheogorath Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Οχι φυσικα Ποιος να βαλει; Δεν υπαρχει συντηρηση εκει Μονο αμα χαλασουνε πανε και τα κοιτανε Ωραία. Αποδείξαμε ότι λες επικίνδυνες αερολογίες.
BlueBlood7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Οι επεξεργαστες στο 90% των περιπτωσεων περιπου -ειτε απο αμελεια ειτε απο αγνοια των κατοχων τους- δεν εχουνε η εχουνε ανεπαρκη παστα μεσα Που ειναι η μαλκια; Δεν ειπα πως δεν πρεπει και να βαζουμε ....αλλα δεν ειναι και αυτο που λενε Δηλαδη πως βαλε γιατι αλλιως θα απαυτωθει το συμπαν! Αν ηταν ετσι θα ειχαν καει ολα τα pc στις δημοσιες υπηρεσιες Τα pc δεν καίγονται γιατί έχουν ανεπαρκή πάστα και όχι ότι δεν έχουν καθόλου. Το καθόλου είναι τρις χειρότερο από το ανεπαρκή και αυτό διότι η πάστα ξεραίνεται και δεν πετάει στα σύννεφα. Ακόμα και ξεραμένη κλείνει κάποιες τρυπούλες σε αντίθεση όταν έχεις βάλει πάστα δεν κλείνει καμμία. Και έχω και δουλέψει σε δημόσια υπηρεσία που τα μισά και πλέον προβλήματα ήταν με την ξεραμένη πάστα και σκόνη που είχε το fan. Επειδή λοιπόν ήμουν αυτόπτης μάρτυρας σε δημόσια υπηρεσία η παραπάνω bolt προτασή σου πάει στο κουβά. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΛΗΞΕ.
swkhj Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Αυτη τη μαυριλα τη λες παστα; Σε ποια δημοσια υπηρεσια (αμα θελεις) γιατι δημοσια υπηρεσια με δημοσια υπηρεσια εχει τεραστια διαφορα Α και πηγαινε καποιος να κοιταει αμα εχουν παστα εκει που ησουνα;
Sheogorath Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Aφού ο TS πήρε απάντηση, και το θέμα θέλετε να το κάνετε τσίρκο. 3
dimpep Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα σε όλους Θέλω να προσθέσω κατι και εγω στη συζήτηση Η πάστα χρειάζεται,αυτο ειναι δεδομένο...αλλα αυτο δε σημαίνει οτι χωρις πάστα θα σκασει ο υπολογιστής σε λίγα λεπτά! Μην υπερβάλουμε! Όποιος θέλει μπορώ να του βάλω βιντεο με Q9650 να δουλευει χωρις πάστα με θερμοκρασίες <40c και να κάνει benchmark στους 65c με όριο απο την intel 71,4c(το βίντεο θα το τραβήξω εγω ο ίδιος) Και επίσης εχω στησει χωρις υπερβολή πάρα πολλες δεκάδες υπολογιστές στη ζωή μου(έχοντας κάψει μόνο εναν PΙΙΙ 733 OC@1000 γύρω στο 2001-2002) Επίσης επειδη γραφτηκε κατι για το δημόσιο επιτρέψτε μου να εχω ιδία άποψη! Η μόνη πάστα που μπαίνει ειναι αυτη που υπάρχει στην ψύκτρα(εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων). Και εχω δει ΠΟΛΛΟΥΣ υπολογιστες στημένους στο δημόσιο!
swkhj Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Τα περισσοτερα προβληματα ειναι με καμενα τροφοδοτικα η με τις μητρικες και αυτο γιατι αγοραζουν απο μεγαλα καταστηματα τα αναλωσιμα και δεν δινουν δυαρα αμα ειναι καλα η οχι (και αυτο για καποιους λογους που δεν θα τους αναλυσουμε εδω) @dimpep Καλημερα Αυτο τους λεω και εγω Δηλαδη πρεπει να μην εχεις ασχοληθει καθολου η να εισαι κυριλε παντα με το pc σου για να μην τα γνωριζεις αυτα Αλλα και παλι μου κανει εντυπωση πως ορισμενοι ειναι τοσο απολυτοι με ενα απλο και κοινο θεμα! Που να λεγαμε και κατι ποιο εξειδικευμενο δηλαδη
DigitalElf Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Τα περισσοτερα προβληματα ειναι με καμενα τροφοδοτικα η με τις μητρικες και αυτο γιατι αγοραζουν απο μεγαλα καταστηματα τα αναλωσιμα και δεν δινουν δυαρα αμα ειναι καλα η οχι (και αυτο για καποιους λογους που δεν θα τους αναλυσουμε εδω) @dimpep Καλημερα Αυτο τους λεω και εγω Δηλαδη πρεπει να μην εχεις ασχοληθει καθολου η να εισαι κυριλε παντα με το pc σου για να μην τα γνωριζεις αυτα Αλλα και παλι μου κανει εντυπωση πως ορισμενοι ειναι τοσο απολυτοι με ενα απλο και κοινο θεμα! Που να λεγαμε και κατι ποιο εξειδικευμενο δηλαδη Εσύ πάστα στον υπολογιστή σου τώρα τον χειμώνα έχεις? Καλημέρα σε όλους Θέλω να προσθέσω κατι και εγω στη συζήτηση Η πάστα χρειάζεται,αυτο ειναι δεδομένο...αλλα αυτο δε σημαίνει οτι χωρις πάστα θα σκασει ο υπολογιστής σε λίγα λεπτά! Μην υπερβάλουμε! Όποιος θέλει μπορώ να του βάλω βιντεο με Q9650 να δουλευει χωρις πάστα με θερμοκρασίες <40c και να κάνει benchmark στους 65c με όριο απο την intel 71,4c(το βίντεο θα το τραβήξω εγω ο ίδιος) Και επίσης εχω στησει χωρις υπερβολή πάρα πολλες δεκάδες υπολογιστές στη ζωή μου(έχοντας κάψει μόνο εναν PΙΙΙ 733 OC@1000 γύρω στο 2001-2002) Επίσης επειδη γραφτηκε κατι για το δημόσιο επιτρέψτε μου να εχω ιδία άποψη! Η μόνη πάστα που μπαίνει ειναι αυτη που υπάρχει στην ψύκτρα(εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων). Και εχω δει ΠΟΛΛΟΥΣ υπολογιστες στημένους στο δημόσιο! Θα ήθελα πολύ να το δω αυτό...με την μανισια την ψήκτρα, μιας και αν ξέρεις να πάρεις aftermarket σίγουρα θα πάρεις και μια πάστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα