Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια την τριτη εκανα αιτηση στην hol για μετατροπη adsl  σε vdsl 50 . Ξερετε ποσο καιρο κανει να ενεργοποιηθει η αιτηση και αν θα μου δωσουν απο α/κ η απο καμπινα . το α/κ ειναι περιπου στα 2 κμ μακρια και η καμπινα ειναι στα 300 μετρα περιπου . 

Δημοσ.

Κανονικά είναι μέχρι 10 μερούλες αν έχει πόρτες. Το Α/Κ πέφτει μακρυούτσικα για VDSL, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν η Vodafone νοικιάζει από ΟΤΕ καμπίνα (νομίζω μόνο η Wind το κάνει). Τώρα αν έχουν βάλει και δικά τους μηχανήματα σε καμπίνες, θα σε γελάσω.

Δημοσ.

κανονικα απο τι εχω διαβασει σε διαφορα αλλα topic η wind και η hol παιρνουν κανονικα απο καμπινα . μπορω να τους παρω τηλ και να τους ρωτησω απο που θα μου δωσουν ? υπαρχει  πιθανοτητα να ξερουν ?

Δημοσ.

Εξαρτάται: Στη δική μου περιοχή δίνουν μόνο ΟΤΕ και Wind (με μίσθωση από ΟΤΕ)

Δημοσ.

Καλημερα,εκανα και εγω στην HOL το ιδιο αιτημα και μου ειπαν 15 μερες ΜΑΧ για να γινει η συνδεση και να ερθει ο εξοπλισμος....

Επισης μου ειπα οτι δινουν απο καμπινα ,που για καλη μου τυχη ειναι στα 500 μετρα,αντε να δουμε τι θα γινει...

Δημοσ.

Κι εγώ που αναβαθμίστηκα σε vdsl τι κατάλαβα; ποτέ δε δούλεψε η σύνδεση. Από Τετάρτη είμαι με wifi hotspot στο κινητό... Ελπίζω μέσα στην επόμενη βδομάδα να διορθωθεί το πρόβλημα.

Δημοσ.

Τελικά η αναβάθμιση είχε αίσια κατάληξη. Download 35,96 και upload 4,5.

(Ψιλοαπογοτεύτηκα, περίμενα 45 Mbps).

Ελπίζω να είναι σταθερή η σύνδεση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...