Προς το περιεχόμενο

No beep,black screen display

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.ξαφνικά ο υπολογιστής εκεί που δούλευε, εξαφανίστηκε ή εικόνα και από τότε αγνοητε.το pc το συνδεω είτε με hdmi στην tv ή με vga στην οθόνη.τον βαζω μπροστα δεν ακουγεται κανε μπιπ και δεν δειχνει ουτε στην τβ ουτε στην οθονη.λογικα δεν μπαινει και στα windows γιατι δεν ακουγεται ο ηχος κατα την εναρξη.έχω κάνει τις εξής ενέργειες μέχρι στιγμής.

Έχω αλλάξει τις Ραμ σε όλες τις θέσεις είτε μια-μια είτε και τις δύο μαζί.

Έχω βγάλει όλα τα καλώδια από το τροφοδοτικό και τα συνδεσα πάλι.

Άλλαξαν πάστα στον επεξεργαστή.

Έχω βγάλει μπαταρία

Έχω βγάλει σιντιερα,σκληρούς,κάρτα γραφικών.(μπιπ δεν έχω ακούσει ακόμα)

Στο speaker δεν έχει κάτι συνδεδεμένο στην μητρική αλλά μου είπε ο φίλος που είναι δικός του ο πύργος ότι ακουγονταν μπιπ.

Λογικά θα το παει εκεί που το αγοράσω γιατί έχει εγγύηση αλλά ανοιξα το θέμα μήπως βρω μια λύση μέχρι την δευτερα ή αν τύχει σε κάποιο άλλο μέλος να γνωρίζει.

System specs.

Ga-970a-ud3p

Fx8320

Xyper x fury 8gb

Toshiba 1tb

128gb ssd

Amd Radeon r9 290

Δημοσ.

Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να δοκιμάσεις άλλο τροφοδοτικό. Ποιο έχει τώρα?

Δεν ακούς μπιπ σημαίνει δεν παίρνει ρεύμα η μητρική.

Αν δεν πάρει μπρος και με νέο τροφοδοτικό τότε είναι θέμα μητρικής. Δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό και βλέπουμε.

Δημοσ.

Έχουμε δοκιμάσει άλλη κάρτα γραφικών πάλι δεν άνοιγε οπότε δεν είναι ή κάρτα..λογικά μετά την δουλειά θα αλλάξω τροφοδοτικό να δω τι παίζει και θα σας στείλω αποτελέσματα..clear cmos έχω κάνει αλλά ξέχασα να το αναφέρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...