chios Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 αντί να πετάξεις 20€ για την σαβουρα που θα σου δώσει η nova, πάρε ένα μοντεμ του εμπορείου. 1
Gkostas2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, chios είπε αντί να πετάξεις 20€ για την σαβουρα που θα σου δώσει η nova, πάρε ένα μοντεμ του εμπορείου. Εχεις να προτείνεις κάποιο καλό; Λογικά φταίει το μοντεμ γιατί κοιταξα τα γυρω κανάλια στην γειτονιά και μόνο το δικό μου είναι στο κανάλι 1. Επομένως πιστεύω ότι δεν ειναι ότι πεφτουν πολλα μοντεμ στο ιδιο κανάλι. Μετά μετρησα ταχύτητα. Πάνω απο το μοντεμ πιάνω 12mbs στα 10 μετά που εχω τηλεόραση, PS4 κλπ μια μου δείχνει 11mbs, μια 10, μια 9, μέχρι και στα 5 ή 6 έχει φτάσει. Μου κάνει εντύπωση που μεταβαλεται τοσο πολύ
isay Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 @ts Βρες ένα παλιο router με εξωτερική κεραία και κοτσαρε το διπλα στο router της θειας σου, αναμμενο, με ανοιχτο το wifi κι ας μην εχει internet. Δες μετα με το inssider ή τον υπολογιστη σου αν το σήμα ειναι πολύ καλύτερο απο αυτό της θειας σου. Αν ναι, κάνε το παλιο router ap (*) κουμπωσε το με ethernet στο router της θειας και να συδεεσαι ασυρματα σε αυτο(οχι στης θειας σου) (*) Συνδεεσαι ενσυρματα ή ασυρματα στο router και αλλάζεις το gateway σε κατι άσχετο, πχ απο 192.168.1.1 σε 192.168.1.98, μετα απενεργοποιεις το dhcp και κάνεις επανεκκίνηση. Τωρα καλωδιο ethernet και αν ολα οκ, θα εχεις απο εκει internet. Το 90% των router της αγοράς μπορουν να γινουν ap.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα