xristosmost Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Γεια σας Εδώ και καιρό προσπαθώ να πιάσω internet από την θεία μου... Έχω δοκιμάσει το TP-LINK TL-WN722N 150MBPS HIGH GAIN WIRELESS N USB ADAPTER TP-LINK TL-WA7510N HIGH POWER OUTDOOR ACCESS POINT TP-LINK TL-WN822N 300MBPS HIGH GAIN WIRELESS USB ADAPTER να πω ότι το modem βρίσκεται τουλάχιστον 3 μετρά μακριά μου με 1 τοίχο εμπόδιο.Επειδή ο τοίχος έχει πλακάκι (κουζίνα) δεν γίνεται να το συνδέσω με καλώδιο υπάρχει κάποια συσκευή που θα μπορέσω να έχω αποτελέσματα?? Παρακαλώ βοηθήστε με αν έχετε περισσότερη πείρα πάνω στο θέμα Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2016 από xristosmost
kotsos72 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Το ρουτερ της θειας σου ειναι στα 3m? Αν ναι δεν υπαρχει περιπτωση να μην το βλεπεις Με το κινητο το πιανεις;
xristosmost Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 το βλέπω άλλα συνεχεία κάνει αποσυνδέσεις... και το πιάνω με χάλια ταχύτητα..το modem είναι ένα technicolor της thomson χωρίς κεραία, έχει εσωτερική
Xristaras12 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 κατέβασε το inssider home,δες τι ασύρματα παίζουν τριγύρω και έπειτα αλλαξε κανάλι στο μόντεμ. 1
xristosmost Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 το inssider home τι ακριβός κάνει?? αυτό με το κανάλι επηρεάζει την ταχύτητα μου??
Xristaras12 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 όπως έγραψα και πριν,εαν υπάρχουν πολλά ασύρματα δίκτυα τριγύρω, το πιθανότερο είναι να παίζουν όλα στο ίδιο κανάλι και ο ένας πατάει το σήμα του άλλου,συνεπώς γι αυτό βλέπεις αυτές τις ταχύτητες. Εαν δεν ισχύει κάτι τέτοιο,υπάρχει άλλο πρόβλημα καθώς χρησιμοποιώ το 722Ν σε απόσταση περίπου 10m απ το μόντεμ και παίζει άψογα.
xristosmost Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 σαν τι άλλο πρόβλημα όμως...εγώ νομίζω ότι φταίει το modem....βεβαία θα δοκιμάσω αυτό που μου είπες και βλέπουμε στην πορεία τα αποτελεσματα έβαλα το πρόγραμμα που μου είπες και άλλα 2 δίκτυα είχαν το ίδιο κανάλι με το δίκτυο της θείας μου...τι λες να αλλάξω κανάλι στο modem??
Xristaras12 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Ασε λίγη ώρα γιατι εαν χρησιμοποιείς το 722Ν ακόμα αργεί λιγο να βρει δίκτυα. πάτα στα windows να σου κάνει ανανέωση στα δίκτυα που πιάνει μέχρι στιγμής,έχω μαντέψει σωστά,έστω και 1 να παιζει ακριβως πανω στο δικό σου υπάρχουν παρεμβολές. επίσης,το πιθανότερο που παίζουν ειναι το 6 και το 11 εσυ βάλτο στο 8 ώστε να εχεις λιγότερο overlap εαν ισχύει κάτι τέτοιο. Εαν δεις ΜΟΝΟ στο 6 να παιζουν,το βάζεις στο 11.
xristosmost Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 αυτήν την στιγμή χρησιμοποιώ την TP-LINK TL-WN822N 300MBPS... το δίκτυο μου είχε το channel 5, και είδα 2 ακόμα δίκτυα με το channel 5
Xristaras12 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 μου φαίνεται παράξενο συσκευή να παίζει απο μόνη της στο 5. οπότε,μπες στο μόντεμ και αλλαξε κανάλι.
mitsus Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Αν είναι της hol, κατά 99% φταίει το router. Πάρα πολλά από αυτά(της hol) βγάλανε πρόβλημα στο wi-fi(χαμηλή έως καθόλου εμβέλεια). Αν έχει hol, παρε τους τηλ. να έρθει τεχνικός να το ελέγξει. Δοκίμασε όμως πρώτα να αλλάξεις κανάλια όπως σου είπε ο φίλος παραπάνω.
johnmegarythmos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Εγω πιστευω οτι το καλυτερο που εχεις να παρεις ειναι ενα powerline, θα πρεπει ο χωρος ο ενας και ο αλλος να εχουνε την ιδια φαση και μεταφερεις χωρις απωλειες το ιντερνετ! .
xristosmost Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Εγω πιστευω οτι το καλυτερο που εχεις να παρεις ειναι ενα powerline, θα πρεπει ο χωρος ο ενας και ο αλλος να εχουνε την ιδια φαση και μεταφερεις χωρις απωλειες το ιντερνετ! . οταν λες την ιδια φαση τι ακριβως εννοεις?? μηπως μπορεις να μου στιλεις κανενα link με καποιο καλο poweline?? το powerline πρεπει να μπει στο σπιτι της θειας μου η στο δικο μου?
tsakonas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Εαν ειναι διαφορετικα σπιτια αρα διαφορετικο ρευμα αρα powerline δυσκολα ..... Το καναλι δε βοηθησε;
Gkostas2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Το ιδιο θέμα έχω και γω... Είχα ένα παλιό modem Technicolor της HOL (του 2014), αχρησιμοποίητο. Και δεν πιάνει καλό σήμα στα 15 μέτρα απόσταση. Επειδή έχω συνδεση Nova, λέτε να ζητήσω νέο Modem (κάνει 20 ευρώ) ή να προσπαθήσω να αλλάξω κανάλι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα