Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας 

Εδώ και καιρό προσπαθώ να πιάσω internet από την θεία μου... Έχω δοκιμάσει το 

TP-LINK TL-WN722N 150MBPS HIGH GAIN WIRELESS N USB ADAPTER

TP-LINK TL-WA7510N HIGH POWER OUTDOOR ACCESS POINT

TP-LINK TL-WN822N 300MBPS HIGH GAIN WIRELESS USB ADAPTER

να πω ότι το modem βρίσκεται τουλάχιστον 3 μετρά μακριά μου με 1 τοίχο εμπόδιο.Επειδή ο τοίχος έχει πλακάκι (κουζίνα) δεν γίνεται να το συνδέσω με καλώδιο υπάρχει κάποια συσκευή που θα μπορέσω να έχω αποτελέσματα??

Παρακαλώ βοηθήστε με αν έχετε  περισσότερη πείρα πάνω στο θέμα  

Επεξ/σία από xristosmost
Δημοσ.

Το ρουτερ της θειας σου ειναι στα 3m?

Αν ναι δεν υπαρχει περιπτωση να μην το βλεπεις

Με το κινητο το πιανεις;

Δημοσ.

το βλέπω άλλα συνεχεία κάνει αποσυνδέσεις... και το πιάνω με χάλια ταχύτητα..το modem είναι ένα technicolor της thomson χωρίς  κεραία, έχει εσωτερική 

Δημοσ.

όπως έγραψα και πριν,εαν υπάρχουν πολλά ασύρματα δίκτυα τριγύρω, το πιθανότερο είναι να παίζουν όλα στο ίδιο κανάλι και ο ένας πατάει το σήμα του άλλου,συνεπώς γι αυτό βλέπεις αυτές τις ταχύτητες.

Εαν δεν ισχύει κάτι τέτοιο,υπάρχει άλλο πρόβλημα καθώς χρησιμοποιώ το 722Ν σε απόσταση περίπου 10m απ το μόντεμ και παίζει άψογα.

Δημοσ.

σαν τι άλλο πρόβλημα όμως...εγώ νομίζω ότι φταίει το modem....βεβαία θα δοκιμάσω αυτό που μου είπες και βλέπουμε στην πορεία τα αποτελεσματα

έβαλα το πρόγραμμα που μου είπες και άλλα 2 δίκτυα είχαν το ίδιο κανάλι με το δίκτυο της θείας μου...τι λες να αλλάξω κανάλι στο modem??

Δημοσ.

Ασε λίγη ώρα γιατι εαν χρησιμοποιείς το 722Ν ακόμα αργεί λιγο να βρει δίκτυα.

πάτα στα windows να σου κάνει ανανέωση στα δίκτυα που πιάνει

μέχρι στιγμής,έχω μαντέψει σωστά,έστω και 1 να παιζει ακριβως πανω στο δικό σου υπάρχουν παρεμβολές.

επίσης,το πιθανότερο που παίζουν ειναι το 6 και το 11

εσυ βάλτο στο 8 ώστε να εχεις λιγότερο overlap εαν ισχύει κάτι τέτοιο.

Εαν δεις ΜΟΝΟ στο 6 να παιζουν,το βάζεις στο 11.

Δημοσ.

Αν είναι της hol, κατά 99% φταίει το router. Πάρα πολλά από αυτά(της hol) βγάλανε πρόβλημα στο wi-fi(χαμηλή έως καθόλου εμβέλεια).

Αν έχει hol, παρε τους τηλ. να έρθει τεχνικός να το ελέγξει. Δοκίμασε όμως πρώτα να αλλάξεις κανάλια όπως σου είπε ο φίλος παραπάνω.

Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι το καλυτερο που εχεις να παρεις ειναι ενα powerline, θα πρεπει ο χωρος ο ενας και ο αλλος να εχουνε την ιδια φαση και μεταφερεις χωρις απωλειες το ιντερνετ! . 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι το καλυτερο που εχεις να παρεις ειναι ενα powerline, θα πρεπει ο χωρος ο ενας και ο αλλος να εχουνε την ιδια φαση και μεταφερεις χωρις απωλειες το ιντερνετ! . 

οταν λες την ιδια φαση τι ακριβως εννοεις?? μηπως μπορεις να μου στιλεις κανενα link με καποιο καλο poweline??

το powerline πρεπει να μπει στο σπιτι της θειας μου η στο δικο μου?

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Το ιδιο θέμα έχω και γω... Είχα ένα παλιό modem Technicolor της HOL (του 2014), αχρησιμοποίητο. Και δεν πιάνει καλό σήμα στα 15 μέτρα απόσταση. Επειδή έχω συνδεση Nova, λέτε να ζητήσω νέο Modem (κάνει 20 ευρώ) ή να προσπαθήσω να αλλάξω κανάλι;

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...