xxgravexx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα σας. εχω το συγκεκριμενο τηλ 3 μηνες περιπου.το προβλημα που μου βγαζει συχνα ειναι οτι μου κολλαει και η μονη ενεργεια που μπορω να κανω για να το επαναφερω σε λειτουργια ειναι να του αφαιρεσω την μπαταρια. επισης πολλες φορες οταν το εχω για φορτιση,θα κλεισει μονο του και ταυτοχρονα σταματαει και η φορτιση. εχω δοκιμασει ενα hard reset, εστρωσε για μερικες μερες αλλα τα προβληματα επανηλθαν. εχω κανει απεγκατασταση εφαρμογων μηπως και φταει καποια εφαρμογη αλλα και παλι δεν εχω μπορεσει να βγαλω ασφαλη συμπερασμα του τι φταει. οι εφαρμογες μου εχω αυτη την στιγμη ειναι το fb,clash of clans,viber,dropbox,clean master και messenger. τελευταια ενεργεια που εκανα ηταν να του αφαιρεσω καποια στιγμη την sd card. καθαρισα τις επαφες της καρτας και για 2-3 μερες ολα δουλευαν ρολοι. μεχρι που τα προβληματα επανηλθαν. υπαρχει πιθανοτητα να φταει η sd card? και αν ναι τι ενεργειες μπορω να κανω? ευχαριστω
saruman123 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μπορει να φταιει η Sd οντως. Βγαλτην να δεις αν στο κανει και χωρις καρτα. Αλλα και οι εφαρμογες που εχεις ειναι απο τις χειροτερες. Διαβασε εδω γιατι το λεω: http://www.greeceandroid.gr/dev/1465-my-android-device-is-slow
vaas93 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Τώρα που έμπλεξες με turbo-x κινητό άσχημα τα πράγματα... Γύρνα το πίσω μπας και σου δώσουν κανά πιστωτικό...
xxgravexx Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 το πηγα στο πλαισιο σημερα μιας και ειναι στην εγγυηση ακομη. εχω αγωνια να δω τι θα μου απαντησουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα