ΖησηΗσυχα Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Εχω κατεβασει 3 προγραμματα που μετρανε την θερμοκρασια του επεξεργαστη,που ειναι τα εξης cpuid hwmmonitor το piriform speccy και το speed fan...Εντωμεταξη τα δυο πρωτα που προανεφερα δειχνουν ιδιες θερμοκρασιες του επεξεργαστη,,,για παραδειγμα οταν ειμαι ιντερνετ δειχνουν και τα δυο περιπου στους 45-50 βαθμους και το speed fan στους 35....Επησεις κατι ακομα που με προβληματιζει ειναι οταν μπαινω σε games και παιζω περιπου για 5 λεπτα η θερμοκρασια που μου δειχνουν τα δυο πρωτα προγραμματα ειναι στους 85 με 90 βαθμους ενω το speed fan μου δειχνει στους 50 με 55 βαθμους και οταν κατεβαινω επιφανει αργηζει και πεφτει αρκετα γρηγορα στα δυο πρωτα προγραμματα...ποιο απο τα 3 προγραμματα λενε το σωστο..ευχαριστω http://imgur.com/3C8fGMB
Xristaras12 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 κανένα απο τα 3. για amd επεξεργαστές θερμοκρασίες βλέπουμε μόνο με το amd overdrive. 2
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Το οποίο overdrive δείχνει πόσους βαθμούς απέχεις από το θερμικό όριο και όχι την θερμοκρασία αυτή την στιγμή .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα